X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Czy to biochemiczna?
Odpowiedz

Czy to biochemiczna?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KlaudiaMaj Nowa

Wysłany: 11 grudnia 2024, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę o poradę, wczoraj (2 dni przed miesiączką) zrobiłam B-HCG wynik 69. Dziś w toalecie zauważyłam krew na papierze. Nie mam bóli typowo menstruacyjnych. Przyjęłam 2 tabletki duphastonu i 1 tabletkę acard. Jak uważacie, czy to biochemiczna? Zrobić jeszcze dziś B-HCG żeby sprawdzić czy beta spadła? Może miesiączka chce się rozkręcić a duphaston to blokuje? A może jeszcze nic straconego?

• Nineq Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2024, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdź betę.

💔28/03/2024

⏸️30/09/2024 🥹🙏🌈

💙🥰

preg.png
  • KlaudiaMaj Nowa

Wysłany: 11 grudnia 2024, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta po +- 27 godzinach wzrosła do 107,970 czyli może jeszcze jest dla mnie nadzieja…

• aniawrzymie Znajoma

Wysłany: 16 grudnia 2024, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudiaMaj wrote:
    Beta po +- 27 godzinach wzrosła do 107,970 czyli może jeszcze jest dla mnie nadzieja…

No i jak tam poszło? Ja jestem na początku 5 tygodnia, beta rośnie mało ale na wyższych wartościach trochę, ale pęcherzyka nie ma ani w macicy ani poza. Zastanawiam się czy to może być Biochem.

• Fabregasowa Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli po 2dniach beta spadła z 38 (12dpo) do 33 to mam się zaraz spodziewać miesiączki?

👩‍🦰1990, 🧔1986

Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP. Pai homo, MTHFR

10.2024 19t 🩷💔
    01.2025 cb
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ