Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Czy to biochemiczna?
Odpowiedz

Czy to biochemiczna?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KlaudiaMaj Nowa

Wysłany: 11 grudnia 2024, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę o poradę, wczoraj (2 dni przed miesiączką) zrobiłam B-HCG wynik 69. Dziś w toalecie zauważyłam krew na papierze. Nie mam bóli typowo menstruacyjnych. Przyjęłam 2 tabletki duphastonu i 1 tabletkę acard. Jak uważacie, czy to biochemiczna? Zrobić jeszcze dziś B-HCG żeby sprawdzić czy beta spadła? Może miesiączka chce się rozkręcić a duphaston to blokuje? A może jeszcze nic straconego?

• Nineq Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2024, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdź betę.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • KlaudiaMaj Nowa

Wysłany: 11 grudnia 2024, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta po +- 27 godzinach wzrosła do 107,970 czyli może jeszcze jest dla mnie nadzieja…

• aniawrzymie Znajoma

Wysłany: 16 grudnia 2024, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudiaMaj wrote:
    Beta po +- 27 godzinach wzrosła do 107,970 czyli może jeszcze jest dla mnie nadzieja…

No i jak tam poszło? Ja jestem na początku 5 tygodnia, beta rośnie mało ale na wyższych wartościach trochę, ale pęcherzyka nie ma ani w macicy ani poza. Zastanawiam się czy to może być Biochem.

• Fabregasowa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2025, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli po 2dniach beta spadła z 38 (12dpo) do 33 to mam się zaraz spodziewać miesiączki?

👩‍🦰1990🧔1986

Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP. PAI homo, MTHFR

10.2024 19t 🩷💔
    01.2025 cb
    12.2025 🩷🌈 41+1

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ