X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Czy to biochemiczna?
Odpowiedz

Czy to biochemiczna?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KlaudiaMaj Nowa

Wysłany: 11 grudnia 2024, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę o poradę, wczoraj (2 dni przed miesiączką) zrobiłam B-HCG wynik 69. Dziś w toalecie zauważyłam krew na papierze. Nie mam bóli typowo menstruacyjnych. Przyjęłam 2 tabletki duphastonu i 1 tabletkę acard. Jak uważacie, czy to biochemiczna? Zrobić jeszcze dziś B-HCG żeby sprawdzić czy beta spadła? Może miesiączka chce się rozkręcić a duphaston to blokuje? A może jeszcze nic straconego?

• Nineq Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2024, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdź betę.

💔28/03/2024

⏸️30/09/2024 🥹🙏🌈

💙🥰

preg.png
  • KlaudiaMaj Nowa

Wysłany: 11 grudnia 2024, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta po +- 27 godzinach wzrosła do 107,970 czyli może jeszcze jest dla mnie nadzieja…

• aniawrzymie Znajoma

Wysłany: 16 grudnia 2024, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudiaMaj wrote:
    Beta po +- 27 godzinach wzrosła do 107,970 czyli może jeszcze jest dla mnie nadzieja…

No i jak tam poszło? Ja jestem na początku 5 tygodnia, beta rośnie mało ale na wyższych wartościach trochę, ale pęcherzyka nie ma ani w macicy ani poza. Zastanawiam się czy to może być Biochem.

• Fabregasowa Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli po 2dniach beta spadła z 38 (12dpo) do 33 to mam się zaraz spodziewać miesiączki?

👩‍🦰1990, 🧔1986

Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP. Pai homo, MTHFR

10.2024 19t 🩷💔
    01.2025 cb
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ