X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Duży pęcherzyk żółtkowy
Odpowiedz

Duży pęcherzyk żółtkowy

Oceń ten wątek:
  • Nalia86 Debiutantka

Wysłany: 14 października, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, z tego wszystkiego pomyliłam pęcherzyk ciążowy z żółtkowym, ciążowy ma 12,4 mm a żółtkowy ma 5,2 więc przez tydzień tak mocno urósł. Ogólnie mam 3 nieprawidłowe rzeczy. Przyrost bety, bicie serca i za duży pęcherzyk żółtkowy. Też chyba pójdę wcześniej bo nie wyrobię jeszcze ponad tygodnia.

• Kika949 Znajoma

Wysłany: 16 grudnia, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie w 6 tygodniu pęcherzyk był 6,9 mm potem już nie mierzony ale dwóch lekarzy zwracało uwagę że pęcherzyk jest za duży. Dziś na USG 8+2 pęcherzyk zmniejszył się do 5,7 mm. Czy ktoś tak miał ?

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ