Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Gdzie wykonać badania po poronieniu
Odpowiedz

Gdzie wykonać badania po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Arleta Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dziś na tym wymazie..Jezu ale było nieprzyjemne,może dlatego że od zabiegu minęło ponad dwa tygodnie,ale lekarz nic mi nie mówił,że nie teraz...
    Ten na bakterie zrobiłam z szyjki,to jest lepiej niż z pochwy,nie?bo właśnie babka w laboratorium się pytała,a po pierwszym poronieniu miałam z pochwy i wtedy wyszły mi bakterie,takie co wywołują zapalenie płuc-Streptococcus pneumoniae,masakra,nie?
    Co o tym myślicie?

A w przyszłym tygodniu będę już mieć wyniki z poronienia..
    mam nadzieję,że wyjdzie jakaś przypadkowa mutacja..

Synek 2008
    [ * * * * ]
    leczenie Łódz, mlr 32,2%,trombofilia, nk, IO, p/c przeciwplemnikowe,hiperprolaktynemia
    zaczynam
    9a63a08b68.png
    u81xgmb.png

• dreambaby Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arleta co do wymazu nie pomogę, nie orientuję się czy to jakaś różnica. Widzę że masz synka już więc myślę że u ciebie będzie dobrze i to nieszczęśliwy wypadek.

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • Arleta Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dreambaby wrote:
    Arleta co do wymazu nie pomogę, nie orientuję się czy to jakaś różnica. Widzę że masz synka już więc myślę że u ciebie będzie dobrze i to nieszczęśliwy wypadek.
    No ale widzisz kochana że coś jest nie tak,jak dwa poronienia pod rząd...
    Szczerze mówiąc to po pierwszym nie pomyślałabym że przydarzy mi się" to" znowu..
    Czekam na wyniki kosmówki i w zależności co wyjdzie,przygotowuję się na badana zespołu i tych mutacji..

Synek 2008
    [ * * * * ]
    leczenie Łódz, mlr 32,2%,trombofilia, nk, IO, p/c przeciwplemnikowe,hiperprolaktynemia
    zaczynam
    9a63a08b68.png
    u81xgmb.png

• dreambaby Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arleta daj znać jak będziesz miała wyniki. A te badania kosmówki to robiłaś z materiału po poronieniu?

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ