X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie hcg w moczu po poronieniu
Odpowiedz

hcg w moczu po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane ile moze utrzymywac sie hcg w moczu po poronieniu? mi dzis rano(17dpo) spadla tempka z 37.1 na 36.6, @ sie rozkrecila i test negatywny juz byl ale teraz zrobilam znow i znowu byla bladziocha tylko bledsza od pozostalych.

Bree lubi tę wiadomość

• kambel Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dopiero popierwszym @ do końca spadło .tyle że ja sprawdzałam w krwi. No i miałam poronienie samoistne.

Bree lubi tę wiadomość

relgio4pk3pt9z4w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mialam samoistne w 4 tc:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 20:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robiłam 6 dni po krwawieniu bete i miałam jeszcze na wyniku 14,36

Bree lubi tę wiadomość

• Furia Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 dni po zabiegu mialam jeszcze 2 kreski, 7 dni po zabiegu byla bardzo blada, 10 dni po zabiegu byla juz 1 kreska.

Bree lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie powielajcie tematów! Robi się bałagan. Temat o BHC po poronieniu już jest https://ovufriend.pl/forum/poronienie/beta-hcg-po-wczesnym-poronieniu,728.html Wystarczy dobrze przejrzeć tematy lub skorzystać z wyszukiwarki.

Miriam, Effcia28 lubią tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ