Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Kolejne starania, wsparcie ?
Odpowiedz

Kolejne starania, wsparcie ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Faustynka2 Nowa

Wysłany: 25 czerwca, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny 😊 Od ponad 2 lat bezskutecznie staramy się o dziecko i powoli szukam dodatkowych sposobów na wsparcie organizmu. Zainteresowała mnie Miovelia PRO, bo czytałam, że jest często wybierana przez kobiety starające się o ciążę. Czy któraś z Was ją stosowała? Chętnie poczytam Wasze opinie i doświadczenia

• Ulalundka Debiutantka

Wysłany: 25 czerwca, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przy dłuższych staraniach też się pojawiła ta suplementacja. Traktowałam ją jako wsparcie organizmu przy okazji całego leczenia i badań, finalnie udało się zajść w ciążę

• Noname123 Nowa

Wysłany: 26 czerwca, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam ten preparat w zaleceniach od ginekolog. Udało się zajść w ciążę ale z niepowodzeniem. Aktualnie mam stosować tenfertil ona amh - nie mam problemów żadnych po mojej stronie. Ja porównuję preparaty z chatem gpt - porównuje dokładnie czym jaki suplement się od siebie różni co jest bardzo pomocne :)

👩 29 🧑30 🐶 4
    Starania od kwietnia 2024r.
    09.2024, 12.2024, 04.2025 - ciąża biochemiczna
    07.2025 - puste jajo płodowe
  • Bialekwiaty96 Znajoma

Wysłany: 26 czerwca, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja suplementowalam sie infolic combi- bardzo wyregulowal mi owualcje i miesiączki i bardzo szybko od regularnej suplementacji zaszlam w ciążę. Natomiast z niepowodzeniem , przy kolejnej odstawiłam i stosowałam najprostszy kwas foliowy i również udało sie zajść w ciążę również z niepowodzeniem , także nie wiem dokładnie jakie substancje zawiera ale myślę ze warto sprobowac

👱‍♀️30
    🧔‍♂️30
    18.12.2025 💔
    7tc poronienie samoistne
    25.05.2026 ⏸️ (30dc)
    31.05.2026 5 tc CB
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ