Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Kolejne starania, wsparcie ?
Odpowiedz

Kolejne starania, wsparcie ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Faustynka2 Nowa

Wysłany: 25 czerwca, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny 😊 Od ponad 2 lat bezskutecznie staramy się o dziecko i powoli szukam dodatkowych sposobów na wsparcie organizmu. Zainteresowała mnie Miovelia PRO, bo czytałam, że jest często wybierana przez kobiety starające się o ciążę. Czy któraś z Was ją stosowała? Chętnie poczytam Wasze opinie i doświadczenia

• Ulalundka Debiutantka

Wysłany: 25 czerwca, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przy dłuższych staraniach też się pojawiła ta suplementacja. Traktowałam ją jako wsparcie organizmu przy okazji całego leczenia i badań, finalnie udało się zajść w ciążę

• Noname123 Debiutantka

Wysłany: 26 czerwca, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam ten preparat w zaleceniach od ginekolog. Udało się zajść w ciążę ale z niepowodzeniem. Aktualnie mam stosować tenfertil ona amh - nie mam problemów żadnych po mojej stronie. Ja porównuję preparaty z chatem gpt - porównuje dokładnie czym jaki suplement się od siebie różni co jest bardzo pomocne :)

👩 29 🧑30 🐶 4
    Starania od kwietnia 2024r.
    12.2024, 04.2025 - ciąża biochemiczna
    07.2025 - puste jajo płodowe
  • Bialekwiaty96 Znajoma

Wysłany: 26 czerwca, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja suplementowalam sie infolic combi- bardzo wyregulowal mi owualcje i miesiączki i bardzo szybko od regularnej suplementacji zaszlam w ciążę. Natomiast z niepowodzeniem , przy kolejnej odstawiłam i stosowałam najprostszy kwas foliowy i również udało sie zajść w ciążę również z niepowodzeniem , także nie wiem dokładnie jakie substancje zawiera ale myślę ze warto sprobowac

👱‍♀️30
    🧔‍♂️30
    18.12.2025 💔
    7tc poronienie samoistne
    25.05.2026 ⏸️ (30dc)
    31.05.2026 5 tc CB
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ