Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Justine M wrote:Majówka, okres 35dnia cyklu, 13 dni po owulacji.
Agnieszka a jak zadowalasz? tylko obiad czy i 'deser' byl
albo od deseru zaczeliscie hahahhahahahahailonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja ni mogę, człowiek się poszedł przed urlopem do fryzjera na bóstwo robić i miałam godzinę czytania. Ale tak jest jak dziewczyny w chałupie nic nie robią, bo chore
Dzisiaj oficjalnie kończę zwolnienie i w środę zaczynam urlopik
november, witaj w zacnym gronie
Ilonia, Aga, ja nic nie chcę mówić, ale mnie w okresie zagnieżdżenia (chyba ) bolał pęcherz, więc te wasze wirusy to mogą zwiastować...
Justine, ty sobie powinnaś przerwy w pracy robić i na forum zaglądać, bo się zagubisz
PS. @ nadal nie mam
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Ja ni mogę, człowiek się poszedł przed urlopem do fryzjera na bóstwo robić i miałam godzinę czytania. Ale tak jest jak dziewczyny w chałupie nic nie robią, bo chore
Dzisiaj oficjalnie kończę zwolnienie i w środę zaczynam urlopik
november, witaj w zacnym gronie
Ilonia, Aga, ja nic nie chcę mówić, ale mnie w okresie zagnieżdżenia (chyba ) bolał pęcherz, więc te wasze wirusy to mogą zwiastować...
Justine, ty sobie powinnaś przerwy w pracy robić i na forum zaglądać, bo się zagubisz
PS. @ nadal nie mam
chyba, że nie wytrzymam...
No mnie brzuch i plecy jak na @ bolą, ale takie same objawy są też i przy ciąży i przed porodem więc i tak dopóki testu nie zrobię to staram się nie nastawiać...ale cholera już bym chciała zatestować, a dziś dosyć, że siedzę z dupą w domu to w dodatku obżeram się. Wczoraj chłopa imieniny były i takie pyszne serniczki zostały, masakra. Przechlałam się i teraz mnie mdliniezapominajka, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Tak mi wczoraj maz narobil ze caly dzien na mnie kaska warczy. A uspokoila by sie nareszcie bo to tak nie grzecznie
Agnieszka Ja jak mam odrost to od razu farbuje. No wlasnie!! Musze zajsc w tym cyklu bo jak co to za3 miesiace odrost bedzie jeszcze znosny a jak nie to musze farbe sobie strzelic przy @. Robilam w maju z mysla o ewentualneh fasolce ale co tam- moze wlosow mi nie spali jak po 2 miechach zrobie. Ten plus ze robie czarny kolor
Ilonia oddychaj !! Dasz rade nie wytrzymasz do srody? Mialo byc lipcowe testowanieAgnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Tak mi wczoraj maz narobil ze caly dzien na mnie kaska warczy. A uspokoila by sie nareszcie bo to tak nie grzecznie
Agnieszka Ja jak mam odrost to od razu farbuje. No wlasnie!! Musze zajsc w tym cyklu bo jak co to za3 miesiace odrost bedzie jeszcze znosny a jak nie to musze farbe sobie strzelic przy @. Robilam w maju z mysla o ewentualneh fasolce ale co tam- moze wlosow mi nie spali jak po 2 miechach zrobie. Ten plus ze robie czarny kolor
Ilonia oddychaj !! Dasz rade nie wytrzymasz do srody? Mialo byc lipcowe testowanie
Ja swój kolor mam taki mysi, farbuję na ciemny blond, więc bardzo odrostu nie widać, ale ostatnio farbowałam jakieś 1,5 miecha temu i już odrosły, pasowałoby iść...ale na razie wstrzymam się :pWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 20:21
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
s1985 wrote:ja sobie na ciemny blond zafarbowałam coś jak mój awatarFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:oooo dokładnie takie teraz mam i ścięłam 20 cm, mam trochę dłuższe niż do ramion, długo miałam ombre i zniszczyły mi się...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Zamów przez internet
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka kaska=cipcia= kino bambino czy jak to tam zwal
Ja obecnie mam wlosy do pasa i juz mnie deneruja ale mojemu mauzowi sie takie podobaja i nie pozwala mi obciac. Ale dosc nie marudzi ze kupuje odzywki i inne tam do pielegnacji wlosow, a na taka dlugosc dosc duzo uzywam.
20 cm to duzo. Slyszalam ze ombre strasznie niszczy wlosy. Swietne efekty daje farbowanie henna ale to dlugo trwa a tez nie wiem jak z trwaloscia na siwych wlosach. Ale wlasy sa jak u dziecka, takie mieciutkieAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
dziewczyny jutro mam 10 dpo i już bym test robiła więc za miesiąc będziecie mi kibicować ;]
ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18