Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Majówka90 wrote:U nas wczoraj popołudniu ciągle żużel leciał w TV już mnie głowa bolała od tego ryku
Mój to wszelki sport lubi ale zaraził mnie tylko tenisem Przystojni mężczyźni grają jest na co popatrzec heheAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustine M wrote:Heja lasencje!!!
No nadrobienie Was mi zajęło dłuższą chwilę!!!
Ciesze się że wątek tak kwitnie, że nikt nie jest ignorowany ani 'stare' ani 'nowe'
Mam nadzieję że tak pozostanie - bo pamiętam jaki to ból kiedy przychodzi się z pytaniem 20 postów po i żaden nie do Ciebie bo stara ekipa nawet nie zwróciła uwagi...
Ja dziś miałam projekt, i zrealizowałam go w całości. Jestem obolała ale szczęśliwa!
Malowałam meble w ogrodzie, trzeba było najpierw starą farbe zetrzeć, potem malowanie, 2-3 warstwy. Upał mega, a nóż widelec nogi mi trochę opaliło, moje białasy hehe.
November witaj - miło że dołączyłaś już Cię dopisalam.
Ilonia i Aga - oby te wirusy Wasze okazały się ciążowymi
Majówka ja też 35 dnia po dosatłam krwawień.
marzusiax, trzymaj się z nami ramy to się nie posramy (ps 'nie sraj ogniem' też czesto to mówię ahhahaha) a ten kop dla Iloni - padłam
Chociaż w sumie nie, już leżałam po pomyśle Iloni o wibratorku
że niby owulacji szukałabyś ;P tja
W LIPCU NIE MA LIPY - zaciążamy
-
nick nieaktualnyJustine M wrote:Heja lasencje!!!
Ciesze się że wątek tak kwitnie, że nikt nie jest ignorowany ani 'stare' ani 'nowe'
Mam nadzieję że tak pozostanie - bo pamiętam jaki to ból kiedy przychodzi się z pytaniem 20 postów po i żaden nie do Ciebie bo stara ekipa nawet nie zwróciła uwagi...
Ja dziś miałam projekt, i zrealizowałam go w całości. Jestem obolała ale szczęśliwa!
Malowałam meble w ogrodzie, trzeba było najpierw starą farbe zetrzeć, potem malowanie, 2-3 warstwy. Upał mega, a nóż widelec nogi mi trochę opaliło, moje białasy hehe.
marzusiax, trzymaj się z nami ramy to się nie posramy (ps 'nie sraj ogniem' też czesto to mówię ahhahaha) a ten kop dla Iloni - padłam
-
Majówka90 wrote:No fajnie tu jest bo na innych wątkach wszyscy sie znają i ciężko się wkręcić
Justine M brawo za świetny pomysł
A tu tak fajnie, rodzinnieJustine M, ilonia1984, niezapominajka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Majówka, okres 35dnia cyklu, 13 dni po owulacji.
Agnieszka a jak zadowalasz? tylko obiad czy i 'deser' byl
albo od deseru zaczeliscie hahahhahahahahailonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:Heja lasencje!!!
Agnieszka0812 wrote:Do południa nie próżnowałyśmy na wątku, ale po południu chłopy powracały z roboty i trza było zadowolićWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 17:22
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyMój poszedł na 2 zmianę wróci o 20.30. Nie lubię tej zmiany bo caly dzień go praktycznie nie ma ;/
Justine M - widzisz taka sama sytuacja nam sie przydarzyła. Kiedyś nie bylo takiego terminu jak ciąża biochemiczna bo po prostu kobiety bardzo późno robily testy.
Ilonia - to jutro rano trzymamy kciuki za porannego sikańca!ilonia1984, Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Mój poszedł na 2 zmianę wróci o 20.30. Nie lubię tej zmiany bo caly dzień go praktycznie nie ma ;/
Justine M - widzisz taka sama sytuacja nam sie przydarzyła. Kiedyś nie bylo takiego terminu jak ciąża biochemiczna bo po prostu kobiety bardzo późno robily testy.
Ilonia - to jutro rano trzymamy kciuki za porannego sikańca!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Justine M wrote:Ilonia no ciążowo to właśnie okresowo w sumie. OBjawy podobne, nie wiadomo. Testuj jakimiś taniochami. Ja tam od 9dni po jade zawsze hehhe.
Wiekszosci lasek 11po wychodzi ale niektorym nawet 14-15dni po dopiero.
Mi za 2 ciążą ledwo widoczny bledzioch,cień cienia wyszedł w dniu @.
A 1 ciążę miałam już wyraźną dość dzień przed @.
Także reguły nie ma.
Ja testuje takimi taniochami, negatyw mnie nie zniecheca, dopoki nie ma @ mówię sobie że jeszcze hcg niskie i tyle. Nie rozczarowuje mnie test, tylko @, taka rozkręcona dopiero mnie rozczarowuje. Testy - nigdyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 17:35
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Justine M wrote:no tak, ale weisz zagnieżdżenie raczej kolo 8-9 dnia - statystycznie nastepuje, dodaj 48godz zeby hcg zaczelo sie wydzielać i tak sie robi 10dni minumim.
o ile oczywiscie owulacja byla wtedy co myslimy - zaplodnienie moglo byc od razu a mogly żołnierzyki z jajkiem i 12 godz tańcować i dłużej
wiadomo jest możliwość też że owulacja była wcześniej, zaplodnienie super szybko a 4 dni po zagnieżdzenie hehe
któż to wie - któż to wie ))
może te pink to 10tki właśnie, dlatego tak szybko załapały
to nawet nie poker - bardziej jak ruletka ta nasza gra w bobaskaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 17:54
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
odrobinacheci wrote:O matko ciężko was nadrobić! Trzymam kciuki za jutrzejszego sikańca
Co do 10 to czasami 25 szybciej wyjdzie niż 10 więc nie ma reguły.Agnieszka0812, odrobinacheci lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
odrobinacheci wrote:O matko ciężko was nadrobić! Trzymam kciuki za jutrzejszego sikańca
Co do 10 to czasami 25 szybciej wyjdzie niż 10 więc nie ma reguły.ilonia1984, odrobinacheci, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15