X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
Odpowiedz

Magiczny Wątek - Czarowna Jesień

Oceń ten wątek:
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majówka90 wrote:
    U nas wczoraj popołudniu ciągle żużel leciał w TV już mnie głowa bolała od tego ryku ;-)
    Mój to wszelki sport lubi ale zaraził mnie tylko tenisem ;) Przystojni mężczyźni grają jest na co popatrzec hehe ;)
    no i dupciami pewnie kreca...Ci powiem...Cos w tym moze i byc :)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha no w tenisie to kręcą ciągle ;-)

ilonia1984 lubi tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wbijam sie do wyrka chwilowo...niebawem wroce,jak moj A na silownie pojedzie :) przeziebiony.gif hehe

Agnieszka0812, Justine M, niezapominajka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No fajnie tu jest bo na innych wątkach wszyscy sie znają i ciężko się wkręcić ;-)
    Justine M brawo za świetny pomysł;)

Agnieszka0812, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine M wrote:
    Heja lasencje!!!

No nadrobienie Was mi zajęło dłuższą chwilę!!!
    Ciesze się że wątek tak kwitnie, że nikt nie jest ignorowany ani 'stare' ani 'nowe'
    Mam nadzieję że tak pozostanie - bo pamiętam jaki to ból kiedy przychodzi się z pytaniem 20 postów po i żaden nie do Ciebie bo stara ekipa nawet nie zwróciła uwagi...

Ja dziś miałam projekt, i zrealizowałam go w całości. Jestem obolała ale szczęśliwa!

Malowałam meble w ogrodzie, trzeba było najpierw starą farbe zetrzeć, potem malowanie, 2-3 warstwy. Upał mega, a nóż widelec nogi mi trochę opaliło, moje białasy hehe.

November witaj - miło że dołączyłaś już Cię dopisalam.
    Ilonia i Aga - oby te wirusy Wasze okazały się ciążowymi :)
    Majówka ja też 35 dnia po dosatłam krwawień.
    marzusiax, trzymaj się z nami ramy to się nie posramy :P (ps 'nie sraj ogniem' też czesto to mówię ahhahaha) a ten kop dla Iloni - padłam :)
    Chociaż w sumie nie, już leżałam po pomyśle Iloni o wibratorku :P
    że niby owulacji szukałabyś ;P tja

W LIPCU NIE MA LIPY - zaciążamy :)

ou13qa.gif
    Ja dostałam krwawienia w 35dc a Ty pewnie 35 dni po owulacji? ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine M wrote:
    Heja lasencje!!!

Ciesze się że wątek tak kwitnie, że nikt nie jest ignorowany ani 'stare' ani 'nowe'
    Mam nadzieję że tak pozostanie - bo pamiętam jaki to ból kiedy przychodzi się z pytaniem 20 postów po i żaden nie do Ciebie bo stara ekipa nawet nie zwróciła uwagi...

Ja dziś miałam projekt, i zrealizowałam go w całości. Jestem obolała ale szczęśliwa!

Malowałam meble w ogrodzie, trzeba było najpierw starą farbe zetrzeć, potem malowanie, 2-3 warstwy. Upał mega, a nóż widelec nogi mi trochę opaliło, moje białasy hehe.

marzusiax, trzymaj się z nami ramy to się nie posramy :P (ps 'nie sraj ogniem' też czesto to mówię ahhahaha) a ten kop dla Iloni - padłam :)

ou13qa.gif
    Ja dostałam krwawienia w 35dc a Ty pewnie 35 dni po owulacji? ;-)

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do południa nie próżnowałyśmy na wątku, ale po południu chłopy powracały z roboty i trza było zadowolić :P

Justine M lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majówka90 wrote:
    No fajnie tu jest bo na innych wątkach wszyscy sie znają i ciężko się wkręcić ;-)
    Justine M brawo za świetny pomysł;)
    No to prawda...Ja po poronieniu jak wchodziłam na inne wątki to już były grupki i ciężko się przebić z pytaniem
    A tu tak fajnie, rodzinnie :)

Justine M, ilonia1984, niezapominajka lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majówka90 wrote:
    Dziewczyny oglądacie może tenis? ;) Dzisiaj Wimbledon się zaczął ;-D Mąż mnie zaraził ;-)
    Nie oglądam, ale faktycznie same ciacha :)

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majówka, okres 35dnia cyklu, 13 dni po owulacji.

Agnieszka a jak zadowalasz? :) tylko obiad czy i 'deser' byl
    albo od deseru zaczeliscie hahahhahahahaha

ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine M wrote:
    Heja lasencje!!!

ou13qa.gif
    I wszystkie razem!!!!zaciazamy:) :) mysmy myslaly zes w cuk jakis poszla czy co a ty ciezko ptaszyno pracowalas :) No nie ma lipy robie jutro testa.....i piermandole...brzuch boli,cycki....jutro zrobie jak nie wyjdzie jak bym chciala, to w piatek poprawie...postanowione,przed weekendem chce wiedziec,pozatym w sobote czy tam niedziele okres powinien przyjsc,w sumie to ja sie czuje jakos okresowo czy ciazowo,ciezko odroznic :)
    Agnieszka0812 wrote:
    Do południa nie próżnowałyśmy na wątku, ale po południu chłopy powracały z roboty i trza było zadowolić :P
    A moj wpierniczyl obiad i poszedl w dluga cwiczyc,tylko na zakupach malych bylismy i luzik dalej.Dzis nic nie robie,od jutra sie wezme...hahah nie Aga?od rana sie bierzemy,jak od paru dni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 17:22

Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój poszedł na 2 zmianę wróci o 20.30. Nie lubię tej zmiany bo caly dzień go praktycznie nie ma ;/

Justine M - widzisz taka sama sytuacja nam sie przydarzyła. Kiedyś nie bylo takiego terminu jak ciąża biochemiczna bo po prostu kobiety bardzo późno robily testy.

Ilonia - to jutro rano trzymamy kciuki za porannego sikańca! :-)

ilonia1984, Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu mi telefon padnie szybko od forum ;D

Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majówka90 wrote:
    Mój poszedł na 2 zmianę wróci o 20.30. Nie lubię tej zmiany bo caly dzień go praktycznie nie ma ;/

Justine M - widzisz taka sama sytuacja nam sie przydarzyła. Kiedyś nie bylo takiego terminu jak ciąża biochemiczna bo po prostu kobiety bardzo późno robily testy.

Ilonia - to jutro rano trzymamy kciuki za porannego sikańca! :-)
    Nooo trzymajcie okolo 8 ciachne seeeee :) aleeee ja sie boje....na sama mysl mnie w zoladku sciska.Kto by pomyslal,ze taki cykor przezemne przemowi :)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine M wrote:
    Ilonia no ciążowo to właśnie okresowo w sumie. OBjawy podobne, nie wiadomo. Testuj jakimiś taniochami. Ja tam od 9dni po jade zawsze hehhe.
    Wiekszosci lasek 11po wychodzi ale niektorym nawet 14-15dni po dopiero.
    Mi za 2 ciążą ledwo widoczny bledzioch,cień cienia wyszedł w dniu @.
    A 1 ciążę miałam już wyraźną dość dzień przed @.
    Także reguły nie ma.
    Ja testuje takimi taniochami, negatyw mnie nie zniecheca, dopoki nie ma @ mówię sobie że jeszcze hcg niskie i tyle. Nie rozczarowuje mnie test, tylko @, taka rozkręcona dopiero mnie rozczarowuje. Testy - nigdy :)
    widzisz moglam sobie zamowic na alegro a nie kupowac w aptece,ale mam 2 wiec starczy chyba,mi to o testy nie chodzi tylko o samopoczucie po nich,mi pink test tamta ciaze wykryl po 8 dniu niby tz to byla kreska ktorej prawie nie bylo.Ja ja tylko widzialam za 2 dni bobo test juz pokazal ja w miare wyrazniejsza :) to zalezy od zagniezdzenia,lesli sie wczesniej wczepi bobas to wczesniej test wyjdzie,jak pozniej to niestety trzeba czekac :) a mam pink test to one sa 10 chyba :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 17:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko ciężko was nadrobić! :D Trzymam kciuki za jutrzejszego sikańca :)
    Co do 10 to czasami 25 szybciej wyjdzie niż 10 więc nie ma reguły.

ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• Justine M Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba jak feralna 25 sie trafi tylko ;P

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine M wrote:
    no tak, ale weisz zagnieżdżenie raczej kolo 8-9 dnia - statystycznie nastepuje, dodaj 48godz zeby hcg zaczelo sie wydzielać i tak sie robi 10dni minumim.
    o ile oczywiscie owulacja byla wtedy co myslimy - zaplodnienie moglo byc od razu a mogly żołnierzyki z jajkiem i 12 godz tańcować i dłużej :)

wiadomo jest możliwość też że owulacja była wcześniej, zaplodnienie super szybko a 4 dni po zagnieżdzenie ;) hehe
    któż to wie - któż to wie :)))

może te pink to 10tki właśnie, dlatego tak szybko załapały

to nawet nie poker - bardziej jak ruletka ta nasza gra w bobaska :)
    No i masz oczywiscie racjie,jak zwykle...niewiadomych jest pelno,a na to wiadoma trzeba sobie poczekac :) A moj chlop jaki madry,sie mnie pyta po co ja testy robie?ja oczeta wybauszylam na niego....a on,no okres masz w sobote nie dostaniesz to bedzie wiadomo:) haha no widzicie dziewczynki...po co wy te testy robicie wszystkie,kase wydalecie,co za glupie baby hahah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 17:54

Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinacheci wrote:
    dzieki,ale mocno trzymajcie prosze...bo troche wczesniej jak dla mnie na te testy :)A co do nadrobienia,jak sie obijamy caly dzien i nic nam sie nie chce,jedynie palcami wymiatac po klawiaturze,to potem ciezko nadrobic :)

Agnieszka0812, odrobinacheci lubią tę wiadomość

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinacheci wrote:
    Kobity dziesięć minut mnie nie ma, a tu dwie strony do czytania :)

ilonia1984, odrobinacheci, Justine M lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ