Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:moj to by mi od razu papiery rozwodowe dal do podpisania
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
marzusiax wrote:Agnieszka kaska=cipcia= kino bambino czy jak to tam zwal
Ja obecnie mam wlosy do pasa i juz mnie deneruja ale mojemu mauzowi sie takie podobaja i nie pozwala mi obciac. Ale dosc nie marudzi ze kupuje odzywki i inne tam do pielegnacji wlosow, a na taka dlugosc dosc duzo uzywam.
20 cm to duzo. Slyszalam ze ombre strasznie niszczy wlosy. Swietne efekty daje farbowanie henna ale to dlugo trwa a tez nie wiem jak z trwaloscia na siwych wlosach. Ale wlasy sa jak u dziecka, takie mieciutkieFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja mam okragla buzie i calkiem krotko by mi nie pasowalo. Dlugie wlosy potrafia byc wygodne. Plecionka zrobiona i nic do buzi nie leci pochwale sie - wszyscy podziwiaja moje wlosy malo kto ma na tyle cierpliwosci by zapuscic do pasa wlosy. Bo to wymaga cierpliwosci i to duzo. To moja jedyna duma. Jedyna rzecz ktora mnie wyroznia w tlumie slonico-wozkujacych kobiet. Chodz bardzo bym chciala byc dlugowlosa slonica
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Ja mam okragla buzie i calkiem krotko by mi nie pasowalo. Dlugie wlosy potrafia byc wygodne. Plecionka zrobiona i nic do buzi nie leci pochwale sie - wszyscy podziwiaja moje wlosy malo kto ma na tyle cierpliwosci by zapuscic do pasa wlosy. Bo to wymaga cierpliwosci i to duzo. To moja jedyna duma. Jedyna rzecz ktora mnie wyroznia w tlumie slonico-wozkujacych kobiet. Chodz bardzo bym chciala byc dlugowlosa slonica
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
marzusiax wrote:W pepco w gazetce tez jakies taniuchy reklamuja. Sukienka za 10zl... osobiscie nie widzialam. Pewnie marnej jakosci. Ale czego sie mozna spodziewac w tej cenie...
w cameliu sa wysprzedarze ;p2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
marzusiax wrote:Tak mi wczoraj maz narobil ze caly dzien na mnie kaska warczy. A uspokoila by sie nareszcie bo to tak nie grzecznie
Agnieszka Ja jak mam odrost to od razu farbuje. No wlasnie!! Musze zajsc w tym cyklu bo jak co to za3 miesiace odrost bedzie jeszcze znosny a jak nie to musze farbe sobie strzelic przy @. Robilam w maju z mysla o ewentualneh fasolce ale co tam- moze wlosow mi nie spali jak po 2 miechach zrobie. Ten plus ze robie czarny kolor
Ilonia oddychaj !! Dasz rade nie wytrzymasz do srody? Mialo byc lipcowe testowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 22:52
s1985, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
a moj mezus dzis do mnie powiedzial....eee Kochanie ale ty masz fajne duze cycki juz wkret odrazu,ze to ciaza bo bola i urosly tylko ze przed @ tez bola i sa wieksze hehe ale co tam....wole se nakrecac pozytywy niz negatywy
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:a moj mezus dzis do mnie powiedzial....eee Kochanie ale ty masz fajne duze cycki juz wkret odrazu,ze to ciaza bo bola i urosly tylko ze przed @ tez bola i sa wieksze hehe ale co tam....wole se nakrecac pozytywy niz negatywy
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:dokładnie jak ja wtedy byłam to tez taki test usłyszałam od męża ;p
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:no moj w ciazy jak bylam to od cyckow by nie odchodzil,byly wielkie,okragle jak napapowane.Tylko byl jeden wielki problem,nie moglam ich sama dotknac taki bol,a dopiero co on tarmoszac je czesem dalam potrzymac,bo cieszyl sie jak dziecko,ale niestety nie mogl sobie pofolgowac bo bym z bolu padla chyba
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
dobra ptaszyny me....spadam spac,oczywiscie o tescie sie dowiecie pierwsze...trzymajcie kciukasy przez sen nawet...moze zapoczatkuje lawine ciaz oby
niezapominajka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Witam dziewczyny chciałabym do Was dołączyć
Planuje testować 1 lipca chociaż nie wiem czy to nie za wcześnie.
@ powinnam dostać wczoraj albo dzisiaj.
To jest mój pierwszy cykl starań o maluszka po porodzie. Nie czuje się specjalnie na @, ale bolały mnie od paru dni jajniki.
Robiłam test ciążowy w 10dpo i wyszedł negatywny. Stwierdziłam, że lepiej poczekać do dnia @ i jeśli się spóźni choć jeden dzień to wtedy zatestuje.
Nie nastawiam się, że to ciąża - pożyjemy zobaczymy, lipiec jeszcze długi
Trzymam kciuki za wszystkie lipcowe testowanka:)ilonia1984, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
ilonia1984 wrote:dobra ptaszyny me....spadam spac,oczywiscie o tescie sie dowiecie pierwsze...trzymajcie kciukasy przez sen nawet...moze zapoczatkuje lawine ciaz oby2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
monilia84 wrote:Witam dziewczyny chciałabym do Was dołączyć
To jest mój pierwszy cykl starań o maluszka po porodzie. Nie czuje się specjalnie na @, ale bolały mnie od paru dni jajniki.
Robiłam test ciążowy w 10dpo i wyszedł negatywny. Stwierdziłam, że lepiej poczekać do dnia @ i jeśli się spóźni choć jeden dzień to wtedy zatestuje.
Trzymam kciuki za wszystkie lipcowe testowanka:)monilia84 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
niestety dupa test negatywny,bardzo negatywny...oczywiscie cien cienia znalazlam,ale to raczej wglebienie jakies chyba,wiec prosze mnie przeniesc na 3 z tym testowaniem,do tego temperatura spadla dzis ale to juz nie wiem czy przez chorobe,czy przez to ze byla mierzone przed 6 a nie 8 jak zawsze.Obudzilam sie juz po 5 dzis z bolem glowy,brzucha,gardla.Bol okresowy sie dzis nasilil,bol plecow...boli calczas,tylko troche za wczesniej na to,takie bole to mam zazwyczaj dziec przed @ nie wiem o co kaman,no to co czekamy dalej na @ albo cud
s1985, niezapominajka, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
monilia84 wrote:Witam dziewczyny chciałabym do Was dołączyć
Trzymam kciuki za wszystkie lipcowe testowanka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 07:45
s1985, monilia84, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016