Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:A może to PRE-TEST, płytkowy test ciążowy (Noris Pharma)wpisz w google
Bo pre-test są różnych firmAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:już znalazłam to pink test, wtedy przyniósł mi szczęści muszę go kupić ;]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 09:03
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ilonia1984 wrote:Ty to umiesz pocieszyc zalamanego czlowieka wiem,ze madrze.Jestem dzis wkur...i to juz nie tylko przez ten test,jestem bez wyplaty od poltora miesiaca...czekalam Cierpliwie,ale juz mnie szlak zaczyna trafiac przez ten nasz ZUS zasrany.Jak dzis nie dostane kasy bo ostatni, to tam zadzwonie.Ilez mozna czekac na ten ich zasilek,no jaja sobie robiaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
coffee wrote:Mona kupic w rossmanie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Pink test nie jest taki kwadratowy, podłużny bardziej jest, ale fakt ma ten napis hcg
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyhEJ DZIEWCZYNY WIDZE NOWE WĄTKI NOWE NADZIEJE I NOWE FASOLKI
JA JESTEM PO NIBY OWULACJI JUTRO JADE NA POTWIERDZENIE CZY PĘCHERZYK PĘKŁ
URODZIŁAM SIĘ W lipcu 26 I MYŚLE MAM TAKĄ SKROMNĄ NADZIEJE ŻE BĘDZIE NIE SKROMNY A RACZEJ WYMARZONY PREZENT
TESTOWAĆ MAM ZA 13 DNI BO JESTEM PO PREGNYLU A W TYM ZASTRZYKU JEST HCG I NIE MA SENSU WCZEŚNIEJ ROBIĆ TEST U BO MOZE BYĆ WYNIK FAŁSZYWY
:*Agnieszka0812, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Ilonia ja z ZUSu dostaję przez szefową, ona mi robi przelew w dniu wypłatycykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
hiacynta99 wrote:hEJ DZIEWCZYNY WIDZE NOWE WĄTKI NOWE NADZIEJE I NOWE FASOLKI
URODZIŁAM SIĘ W lipcu 26 I MYŚLE MAM TAKĄ SKROMNĄ NADZIEJE ŻE BĘDZIE NIE SKROMNY A RACZEJ WYMARZONY PREZENT
TESTOWAĆ MAM ZA 13 DNI BO JESTEM PO PREGNYLU A W TYM ZASTRZYKU JEST HCG I NIE MA SENSU WCZEŚNIEJ ROBIĆ TEST U BO MOZE BYĆ WYNIK FAŁSZYWY
:*Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
:*
duzo płaciłaś za monitoring?hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 09:14
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Twoj zaklad zatrudnia wiecej niz 20 osob?pewnie dlatego u mnie pieniadze ida prosto z ZUSu i widzisz ciezko sie na nie doczekac,niby maja 33 dni,33 dni dawno minely juz wisza mi za 3 zwolnienia...mysle,ze dzis zrobie z nimi porzadek,jak bym nie miala kasy to bym z glodu umarla...co maja ludzie powiedziec ,ktorzy sa biedni i nie maja srodkow do zycia,2 miesiace czekac na wyplate z Zusu,nakrecilam sie dzis niemilosiernie
ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnys1985 wrote:witam witam w naszych skromnych fasolkowych progach,
duzo płaciłaś za monitoring?
Wiesz co nic nie płaciłam trafiłam wreszcie nie na lekarza tylko na Anioła z niebios !!!!!!!
wczesniej chodziłam przez 2 lata pryw. za wszystko płaciłam i poroniłam i ta pizda w dupie miała ze mi beta spada .. po poronieiu zmieniłam lekarkę
Chodze do niej na Nfz kazałą mi przychodzic tak 9 dc np do poradni bez rejestracji tylko zebym zajęła sobie kolejkę i czekała kolejne usg 10 dc miała dyżur w innym szpitalu no to powiedziała zebym przyjechała do niej jak bedzie miała chwilke wolna to mi zrobi usg. i w niedziele to był mój 12 dc w niedziele kazała mi przyjechać na usg do szpitala bo miała dyżur i był pęcherzyk 20 mm i dała mi zastrzyk i sama zaproponowała zebym przyjechała w srode na usg zeby sprawdzic czy pekł nic za to nie płaciłam za free
Ta lekarka sama dwa razy poroniła, miała problemy u siebie i rozumie takie pacjentki jak my widze ze zależy jej na mnieilonia1984, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Wiesz co nic nie płaciłam trafiłam wreszcie nie na lekarza tylko na Anioła z niebios !!!!!!!
wczesniej chodziłam przez 2 lata pryw. za wszystko płaciłam i poroniłam i ta pizda w dupie miała ze mi beta spada .. po poronieiu zmieniłam lekarkę
Chodze do niej na Nfz kazałą mi przychodzic tak 9 dc np do poradni bez rejestracji tylko zebym zajęła sobie kolejkę i czekała kolejne usg 10 dc miała dyżur w innym szpitalu no to powiedziała zebym przyjechała do niej jak bedzie miała chwilke wolna to mi zrobi usg. i w niedziele to był mój 12 dc w niedziele kazała mi przyjechać na usg do szpitala bo miała dyżur i był pęcherzyk 20 mm i dała mi zastrzyk i sama zaproponowała zebym przyjechała w srode na usg zeby sprawdzic czy pekł nic za to nie płaciłam za free
Ta lekarka sama dwa razy poroniła, miała problemy u siebie i rozumie takie pacjentki jak my widze ze zależy jej na mniehiacynta99 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
hiacynta99 wrote:Wiesz co nic nie płaciłam trafiłam wreszcie nie na lekarza tylko na Anioła z niebios !!!!!!!
Ta lekarka sama dwa razy poroniła, miała problemy u siebie i rozumie takie pacjentki jak my widze ze zależy jej na mniehiacynta99 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
no nie dzwoie do swojego i umawiam się na usg niech luknie na moje jajka czy będą się kluły
ilonia1984, hiacynta99 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
hiacynta99 wrote:Jestem mega zadowolona z niej wreszcie jakieś ludzie odruchy w tej służbie zdrowia
Licze na ten cykl2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18