Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:S1985 widzę nowy awatar
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Twoj zaklad zatrudnia wiecej niz 20 osob?pewnie dlatego u mnie pieniadze ida prosto z ZUSu i widzisz ciezko sie na nie doczekac,niby maja 33 dni,33 dni dawno minely juz wisza mi za 3 zwolnienia...mysle,ze dzis zrobie z nimi porzadek,jak bym nie miala kasy to bym z glodu umarla...co maja ludzie powiedziec ,ktorzy sa biedni i nie maja srodkow do zycia,2 miesiace czekac na wyplate z Zusu,nakrecilam sie dzis niemilosiernie
https://www.youtube.com/watch?v=4DAAE_KlwFw
Ilonia z ZUSEM nic nie zrobisz, ale obejrzyj sobie ten skeczhiacynta99, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Jest to zastrzyk na pęknięcie bo u mnie pęcherzyki nie pękają
hiacynta99 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnys1985 wrote:ale ty miałaś problemy z zajściem czy z utrzymaniem czy o co chodzi
z pierwszym 6 lat temu wpadłam ciaza ksiazkowa idealnie się czułam latałam jak perszing urodziłam zdrowego 4100 kg chłopocka a teraz 2 lata się staram zdiagnozowano u mnie endometrioze mialam laparoskopie i jajniki podobnie wygladaja jak u PCOS i leczyłam się na ENDO 6 miesięcy i jak odstawiłam tabl czekałam na 1@ ale nie dostałam bo zaszłam odrazu ale poroniłam w5 tyg raczej mam probemy z zajsciem bo jak poroniłam badałam tez tsh wynik był4,010 a teraz biore eutyrox i 2 tyg temu miałam 2,5 i teraz muszę znowu powtórzyć -
hiacynta99 wrote:z pierwszym 6 lat temu wpadłam ciaza ksiazkowa idealnie się czułam latałam jak perszing urodziłam zdrowego 4100 kg chłopocka a teraz 2 lata się staram zdiagnozowano u mnie endometrioze mialam laparoskopie i jajniki podobnie wygladaja jak u PCOS i leczyłam się na ENDO 6 miesięcy i jak odstawiłam tabl czekałam na 1@ ale nie dostałam bo zaszłam odrazu ale poroniłam w5 tyg raczej mam probemy z zajsciem bo jak poroniłam badałam tez tsh wynik był4,010 a teraz biore eutyrox i 2 tyg temu miałam 2,5 i teraz muszę znowu powtórzyć
hiacynta99, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Majówka90 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=4DAAE_KlwFw
Ilonia z ZUSEM nic nie zrobisz, ale obejrzyj sobie ten skecz2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a jutro masz wizyte u gin? to kochana gdzie na forum siedzi do wyrka z mężem i działać a później będzie owulacja minęła a ja na forum siedziałąm
hiacynta99 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnys1985 wrote:a jutro masz wizyte u gin? to kochana gdzie na forum siedzi do wyrka z mężem i działać a później będzie owulacja minęła a ja na forum siedziałąm
Kochana w niedziele i w poniedziałek rano z mężem serduszkowaliśmy i mąz wyjechał do pracy jutro dopiero wroci wieczorem ale plemniki chyba troche żyja no nie ??
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Kochana w niedziele i w poniedziałek rano z mężem serduszkowaliśmy i mąz wyjechał do pracy jutro dopiero wroci wieczorem ale plemniki chyba troche żyja no nie ??
s1985, hiacynta99, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnys1985 wrote:nie lubię kabaretów ale to jest bomba
Ja tez kiedyś nie lubiłam, ale teraz uwielbiam oglądac, szczególnie Paranienormalni, Nowaki, Smile i Kabaret Młodych Panów Ale to z ZUSEM to absolutny hit
Dobra dziewczyny ja na razie się wyłączam, męża wyślę do pracy a ja pomyję sobie okna i pozmieniam firanki
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:W sprzyjających warunkach 3-5 dni, a podobno nawet 7 choć ja jestem skłonna uwierzyć bardziej w te 3-5
Ostatnio w cyklu ktróym zaszłam było 2 dni przed ovu i 2 dni po
Mam nadzieje że teraz cos tam się dzieje dobrego oczywiścieAgnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj chyba mam jakiś spadek formy psychicznej. Oglądam serial ryczę, w ogóle nie mam żadnych przeczuć, czy kiełkuje czy @ się szykuje...no nic kompletnie nic nie przeczuwam, chyba z tego wszystkiego pójdę spać...
hiacynta99, ilonia1984, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15