Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Ręce mi opadły... Nie było mnie tu pół dnia a wy tyle stron naszczelałyście!! Oj Baby... Baby...
Ilonia kopa w dupe nie chcesz?! Po co sobie nerwów dokładasz?! A ze spadkiem temp to ci dziewczyny dobrze mówią. A też czytałam że może być implantacyjny spadek temperatury Wiem że się latwo mówi żeby poczekać, jak człowieka korci żeby zatestować, ale nie jednej kobiecie testy wychodzą dopiero jak się @ pare dni spóźnia. Z resztą po co ja to pisze skoro i tak to wszystko wiesz tylko z cierpliwością jest problem
Majówka ja też jestem prawdopodobnie 3 dni po owu. Kiedy ty planujesz zatestować?
Monila kochana witam cię i strasznie się cieszę że się starasz o dzidziusia Trzymam kciuki
Ja po szamponie jantar dostałam łupierzu. Chociaż ja zaczełam go stosować po porodzie. Ogólnie kondycja skóry mi się pogorszyła i nie wiem czy to też nie przyczyniło się do lupieżu.
Ja też mam "mleko" w majtkach Ciekawe czy będzie zbiorowa małpowa rozpacz czy radość
Coś jeszcze miałam napisać? Nie wiem bo tyle nastukałyście
Hej
Ja dopiero jak mi się @ będzie spoozniala 5-7 dni tak jak mi lekarz zslecil czyli 18-20 lipca
Mam tą fazę po owulacji przeważnie 14 dni wiec termin @ mam na 12 lipca i wtedy będę mogla juz cos podejrzewać jakoś nie mam parcia na test, ale mam bardzo dobre przeczucia
A Ty kiedy testujesz?
To wasza pierwsza próba?
U nas ostatnio udalo się za pierwszym razem dlatego mam takie dobre myśli
-
Ja coś myślę zatestować w sobotę. Byłby wtedy 12 dzień po. Boje się na cokolwiek zastawiać, bo to drugi cykl w którym polujemy na owulacje, a w sumie dopiero od tego cyklu powinniśmy coś zacząć myśleć dopiero. Krzysia spłodziliśmy w pierwszym cyklu z termometrem a był to 3 cykl po dostawieniu tabsów. Mówią że po tabsach płodność spada. U nas było dosłownie na odwrót
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyW 12dpo juz cos powinno sie pokazac będę trzymać kciuki! Ja nie mam odwagi..
No po cesarce 6 miesięcy podobno każą czekać ale jakbyś zaszla po 5 tzn ze organizm juz jest gotowy;-)
Miejmy nadzieję ze ten cykl będzie dla nas szczęśliwy!
Któregoś dnia sobie czytałam historie tutaj na OF właśnie kobiet po martwych porodach i po takich przejściach ta ciąża wam sie po prostu należy!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
hehe ale się rozpisałyście, ja to od paru dni mam tak dobry humor że już mnie to zaczyna denerwować
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyOj Agnieszka, nadziei dajesz
No to ja w rewanżu powiem Ci, że w poprzedniej ciąży 3 dni przed zrobieniem testu ciążowego, gdy zauważyłam spadek temperatury, byłam przekonana że nie udało się w kolejnym cyklu - na drugi dzień szliśmy do kliniki leczenia niepłodności bo ile można się starać ... Byłam sama w domu, płakałam cały dzień, dosłownie nosiło mnie, wysprzątałam całe mieszkanie, przestawiałam łóżko bo pod łóżkiem miałam ubrania letnie, w końcu padłam i wyłam w poduszkę do wieczora aż J wrócił. A 3 dni później test wyszedł pozytywny, też oczywiście ryczałam, ale tym razem ze szczęścias1985, Agnieszka0812, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
-
marzusiax wrote:Ja coś myślę zatestować w sobotę. Byłby wtedy 12 dzień po. Boje się na cokolwiek zastawiać, bo to drugi cykl w którym polujemy na owulacje, a w sumie dopiero od tego cyklu powinniśmy coś zacząć myśleć dopiero. Krzysia spłodziliśmy w pierwszym cyklu z termometrem a był to 3 cykl po dostawieniu tabsów. Mówią że po tabsach płodność spada. U nas było dosłownie na odwrótFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia7910 wrote:Oj Agnieszka, nadziei dajesz
No to ja w rewanżu powiem Ci, że w poprzedniej ciąży 3 dni przed zrobieniem testu ciążowego, gdy zauważyłam spadek temperatury, byłam przekonana że nie udało się w kolejnym cyklu - na drugi dzień szliśmy do kliniki leczenia niepłodności bo ile można się starać ... Byłam sama w domu, płakałam cały dzień, dosłownie nosiło mnie, wysprzątałam całe mieszkanie, przestawiałam łóżko bo pod łóżkiem miałam ubrania letnie, w końcu padłam i wyłam w poduszkę do wieczora aż J wrócił. A 3 dni później test wyszedł pozytywny, też oczywiście ryczałam, ale tym razem ze szczęścias1985, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Źle napisałaś... tam ma być NAM
Na kilka dni przed @ (wtedy ciąża) miałam taki wysyp krost jakby mnie zaatakowalo stado wscieklych pszczół, ciekawe czy teraz tez tak będzie. Oby nie! Bo do tej pory muszę się leczyc dermatologicznie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszko, ale przecież to dopiero początek... Domyślam się co czujesz, sama też rozpaczliwie chcę, ale jeżeli nie uda się w tym miesiącu to przecież w następnym mamy następną szansę, i za którymś razem się uda. Głowa do góry, będzie dobrze
-
Majówka90 wrote:No tak, nam wszystkim sie należy ale ja jednak przezylam tylko ciążę biochemiczną i bardzo szybko sie podniosłam.
Na kilka dni przed @ (wtedy ciąża) miałam taki wysyp krost jakby mnie zaatakowalo stado wscieklych pszczół, ciekawe czy teraz tez tak będzie. Oby nie! Bo do tej pory muszę się leczyc dermatologicznie...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
OF mi wyznaczyło @ na 8.07 ale ovulacje jeżeli miałam to miałam 27.06 więc do soboty przydało by się wstrzymać z testami
Agnieszka u mnie jest też straszny stres że jednak nici z tego
Majówka to co przeszłam i przechodzę ja i inne dziewczyny w podobnej sytuacji to jest hardcore. Najgorszemu wrogowi bym nie życzyła. Byłam w sytuacjach gdzie żyłam w nieświadomości że takie sytuacje się zdarzają, przeżyłam szok jak kuzynka straciła dziecko przy porodzie i sama to przeżyłam i powiem Wam tak - tęsknie za tym pierwszym stanem - błogiej nieświadomości. Znam dziewczynę która będąc obecnie w ciąży, na wieść że nosi pod sercem syna powiedziała że "wolałaby zdrową córkę" - najchętniej bym jej podesłała to forum żeby sobie poczytała jaką jest górnianą szczęściarą !! Może by jej troszkę w rozumku pojasniało...s1985 lubi tę wiadomość
Majówka90 wrote:No tak, nam wszystkim sie należy ale ja jednak przezylam tylko ciążę biochemiczną i bardzo szybko sie podniosłam.
Na kilka dni przed @ (wtedy ciąża) miałam taki wysyp krost jakby mnie zaatakowalo stado wscieklych pszczół, ciekawe czy teraz tez tak będzie. Oby nie! Bo do tej pory muszę się leczyc dermatologicznie...ilonia1984 lubi tę wiadomość
marzusiax wrote:OF mi wyznaczyło @ na 8.07 ale ovulacje jeżeli miałam to miałam 27.06 więc do soboty przydało by się wstrzymać z testami
Agnieszka u mnie jest też straszny stres że jednak nici z tego
Majówka to co przeszłam i przechodzę ja i inne dziewczyny w podobnej sytuacji to jest hardcore. Najgorszemu wrogowi bym nie życzyła. Byłam w sytuacjach gdzie żyłam w nieświadomości że takie sytuacje się zdarzają, przeżyłam szok jak kuzynka straciła dziecko przy porodzie i sama to przeżyłam i powiem Wam tak - tęsknie za tym pierwszym stanem - błogiej nieświadomości. Znam dziewczynę która będąc obecnie w ciąży, na wieść że nosi pod sercem syna powiedziała że "wolałaby zdrową córkę" - najchętniej bym jej podesłała to forum żeby sobie poczytała jaką jest górnianą szczęściarą !! Może by jej troszkę w rozumku pojasniało...ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
marzusiax wrote:Ręce mi opadły... Nie było mnie tu pół dnia a wy tyle stron naszczelałyście!! Oj Baby... Baby...
Ilonia kopa w dupe nie chcesz?! Po co sobie nerwów dokładasz?! A ze spadkiem temp to ci dziewczyny dobrze mówią. A też czytałam że może być implantacyjny spadek temperatury Wiem że się latwo mówi żeby poczekać, jak człowieka korci żeby zatestować, ale nie jednej kobiecie testy wychodzą dopiero jak się @ pare dni spóźnia. Z resztą po co ja to pisze skoro i tak to wszystko wiesz tylko z cierpliwością jest problem
Majówka ja też jestem prawdopodobnie 3 dni po owu. Kiedy ty planujesz zatestować?
Monila kochana witam cię i strasznie się cieszę że się starasz o dzidziusia Trzymam kciuki
Ja po szamponie jantar dostałam łupierzu. Chociaż ja zaczełam go stosować po porodzie. Ogólnie kondycja skóry mi się pogorszyła i nie wiem czy to też nie przyczyniło się do lupieżu.
Ja też mam "mleko" w majtkach Ciekawe czy będzie zbiorowa małpowa rozpacz czy radość
Coś jeszcze miałam napisać? Nie wiem bo tyle nastukałyścieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 19:53
s1985, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
s1985 wrote:ja do czasu kiedy sama ciąży obumarłeś nie doświadczyłam był dla mnie tematem odległym który mnie nigdy nie będzie dotyczył, nawet nie brałam nigdy tego pod uwagę ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 19:54
Agnieszka0812, s1985, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Nie raz inaczej się nie da tylko wulgaryzmami, mnie nie przeszkadzają, takie delikatne jak Twoje. Myślę, że nawet bardzo pasują
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15