Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
"Budujemy nasz dom na piasku cena nie gra roli dziś, kupiliśmy prawie wszystko, ale wciąż nie mamy nic. Chce pozbierać znowu myśli, słyszeć bicie naszych serc, widzieć ile szczęścia w sobie, kryje każda mała rzecz Ciesz-my się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest! "
Renia7910, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Kto normalny myśli o tym że coś może w ciąży pójść nie tak?! Nigdzie się o tym nie mówi, to człowiek o tym nie myśli.
Ilonia niby dycha nie dużo ale popatrz - dziś dycha, jutro dycha, środa dycha i już jest 30zł - i co byś mogła za to kupić? Jak już musisz to może nie jutro tylko w czwartek? Który ty dzień po masz?ilonia1984 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Agnieszka0812 wrote:"Budujemy nasz dom na piasku cena nie gra roli dziś, kupiliśmy prawie wszystko, ale wciąż nie mamy nic. Chce pozbierać znowu myśli, słyszeć bicie naszych serc, widzieć ile szczęścia w sobie, kryje każda mała rzecz Ciesz-my się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest! "
Agnieszka0812, s1985, Justine M lubią tę wiadomość
marzusiax wrote:Wiesz co? Nie lubiłam tej piosenki ale jak wkleiłaś tu tekst to nawet nie jest głupi... Wiecie że Sylwia Grzeszczak w ciąży jest?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:OF mi wyznaczyło @ na 8.07 ale ovulacje jeżeli miałam to miałam 27.06 więc do soboty przydało by się wstrzymać z testami
Agnieszka u mnie jest też straszny stres że jednak nici z tego
Majówka to co przeszłam i przechodzę ja i inne dziewczyny w podobnej sytuacji to jest hardcore. Najgorszemu wrogowi bym nie życzyła. Byłam w sytuacjach gdzie żyłam w nieświadomości że takie sytuacje się zdarzają, przeżyłam szok jak kuzynka straciła dziecko przy porodzie i sama to przeżyłam i powiem Wam tak - tęsknie za tym pierwszym stanem - błogiej nieświadomości. Znam dziewczynę która będąc obecnie w ciąży, na wieść że nosi pod sercem syna powiedziała że "wolałaby zdrową córkę" - najchętniej bym jej podesłała to forum żeby sobie poczytała jaką jest górnianą szczęściarą !! Może by jej troszkę w rozumku pojasniało...
Wiesz miałam Ci właśnie pisać ze chyba juz się pozbierałaś po śmierci Krzysia bo wydajesz sie taka radosna.. Ale z tego co piszesz to jednak tylko powierzchowna "normalność" a w środku nadal tesknisz za synem.. Ja to sobie nawet nie jestem w stanie tego wyobrazić..
Ostatnio mojej koleżanki kuzynka urodziła chłopca, bylo wszystko ok, wypisali ich ze szpitala, na drugi dzień znaleźli sie w szpitalu bo dziecko miało pęknięte jelito od kilku dni a lekarz tego nie zauważył!! A ja miałam zamiar w tym szpitalu rodzic, ale chyba go zmienię..
Co do krost to masz rację, ale wyglądałam tak okropnie jak chodzący koszmar! Teraz dermatolog pozwolił mi w trakcie starań stosować normaclin i benzacne. Jak juz będę w ciąży to co kilka dni ale to z ginekologiem skonsultuje jeszcze
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
musiała byś do mnie do pracy przyjść na drzwi zamknę po klientach
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:
Agnieszka0812, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Majówka90 wrote:Wiesz ja tez tak mówiłam ze chciałabym miec chłopczyka ale teraz wiem ze to nie ma kompletnego znaczenia!
Wiesz miałam Ci właśnie pisać ze chyba juz się pozbierałaś po śmierci Krzysia bo wydajesz sie taka radosna.. Ale z tego co piszesz to jednak tylko powierzchowna "normalność" a w środku nadal tesknisz za synem.. Ja to sobie nawet nie jestem w stanie tego wyobrazić..
Ostatnio mojej koleżanki kuzynka urodziła chłopca, bylo wszystko ok, wypisali ich ze szpitala, na drugi dzień znaleźli sie w szpitalu bo dziecko miało pęknięte jelito od kilku dni a lekarz tego nie zauważył!! A ja miałam zamiar w tym szpitalu rodzic, ale chyba go zmienię..
Co do krost to masz rację, ale wyglądałam tak okropnie jak chodzący koszmar! Teraz dermatolog pozwolił mi w trakcie starań stosować normaclin i benzacne. Jak juz będę w ciąży to co kilka dni ale to z ginekologiem skonsultuje jeszcze
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Na krosty polecam maść cynkową i maseczki glinką zieloną, albo z błotem z morza martwego takie maseczki są wygodniejsze do stosowania bo smarujesz miejscowo, zaschnie i nie wybabrzesz wszystkiego tak jak przy maści cynkowej
s1985, Justine M lubią tę wiadomość
marzusiax wrote:Ale jak to noworodek miał pęknięte jelito? Dlaczego?
Dziewczyna załamała mnie tym tekstem, była kompletnie zielona. Jednak lekarka zachowała się profesjonalnie, nie śmiała się, tylko spokojnie przeprowadziła z nią wywiad.
W każdym bądź razie dziewczynę przenieśli na ginekologię, a dziecko karetka zabrała do szpitala do Łodzi. I tez nie wiedziałam, że może dziecko urodzić się z wrzodami...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
dziewczyny cieszmy sie jutro lipiec i piersze fasolki sie ujawnia, ja sie wlasnie mocze w wannie i ns 22 lece do kina z siostrzrnica na horror
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Ale jak to noworodek miał pęknięte jelito? Dlaczego?
W szpitalu było już bardziej płaczliwe ale jak to lekarze, płacze bo płacz.. -
nick nieaktualnyByła robiona sekcja zwłok ale nie wiem czy już są wyniki.
Rodzice zeznawali już w prokuraturze, w szpitalu też prokurator był przy sekcji. Tego lekarza to już podobno nie pierwsza taka akcja..
Takiego poważnego problemu nie zauwazyc to chyba trzeba byc ślepym. Zapalenia jamy otrzewnej raczej się lekko nie przechodzi. -
Renia7910 wrote:A ja piekę ciasto z truskawkami bo mnie mega żarłacz dopadł
Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Niewiadomo dlaczego. Po urodzeniu było niby wszystko dobrze. Wyszła z nim do domu i dziecko było ciągle niespokojne i miało mega twardy brzuszek. Następnego dnia pojechali z nim do szpitala dziecięcego i lekarz powiedział że dziecko jest odwodnione, ma sepsę i kto go w ogóle wypuścił ze szpitala. Z pękniętego jelita zrobiło się zapalenie otrzewnej, sepsa i śmierc.. Ratowali go prawie 2h ale niestety dziecko zmarło. Żyło tydzień...
W szpitalu było już bardziej płaczliwe ale jak to lekarze, płacze bo płacz..Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15