Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:To na receptę ?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Mmm, ciasto pycha!
Agnieszka, ja nie chciałam już wspominać o tej wielgachnej paczce Raffaello i czekoladzie z orzechami. Że też takie małe porcje robią..!Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
marzusiax wrote:Kto normalny myśli o tym że coś może w ciąży pójść nie tak?! Nigdzie się o tym nie mówi, to człowiek o tym nie myśli.
Ilonia niby dycha nie dużo ale popatrz - dziś dycha, jutro dycha, środa dycha i już jest 30zł - i co byś mogła za to kupić? Jak już musisz to może nie jutro tylko w czwartek? Który ty dzień po masz?cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyIlonia, nawet bez Twojego wpisu byłam w stanie wyobrazić sobie jak reagujesz na horrory )
Ja z tych raczej poważnych, nie lubię się bać, nie lubię głupich kabaretów, ot zwykłe obyczajowe, ewentualnie z lekkim zabarwieniem romantycznym. A najlepiej w ogóle jakby to była książka a nie filmAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
ale u mnie upał! w UK upał - niebywałe - a jednak!!!
W pierwszej ciąży przytyłam sporo, po porodzie 92kg mialam, zgubiłam wsio i jeszcze troche i do 58kg dobiłam, potem stabilizacja 60-63kg dluuuuuuuugo było.
Zaszłam drugi raz i narosło do 67kg. Po poronieniu wiadomo obrzarstwo alkohol. Potem się niby opanowałam ale waga nie chec spadać. Dziś ujrzałam 69kg myślałam że szklaną wypierdziele za okno roztrzaskam o chodnik....
Jestem wściekła!!!!!!
Strasznie się odchudzać nie mogę no bo nie zajdę, albo zaszkodze dziecku. Jednak chciałabym troszkę zrzucić zanim znowu zaciążę. Sen z powiek mi to spędza
BuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 23:58
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Agnieszka0812 wrote:Nie lubię horrorów...nie na moje nerwy
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Justine M wrote:ale u mnie upał! w UK upał - niebywałe - a jednak!!!
W pierwszej ciąży przytyłam sporo, po porodzie 92kg mialam, zgubiłam wsio i jeszcze troche i do 58kg dobiłam, potem stabilizacja 60-63kg dluuuuuuuugo było.
Zaszłam drugi raz i narosło do 67kg. Po poronieniu wiadomo obrzarstwo alkohol. Potem się niby opanowałam ale waga nie chec spadać. Dziś ujrzałam 69kg myślałam że szklaną wypierdziele za okno roztrzaskam o chodnik....
Jestem wściekła!!!!!!
Strasznie się odchudzać nie mogę no bo nie zajdę, albo zaszkodze dziecku. Jednak chciałabym troszkę zrzucić zanim znowu zaciążę. Sen z powiek mi to spędza
Buuuilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Justine M wrote:ale u mnie upał! w UK upał - niebywałe - a jednak!!!
Jestem wściekła!!!!!!
Buuus1985 wrote:fajne bylo naznaczony rozdzial 3s1985 wrote:ja po obumarlej ciazy mialam depresje i schudlam do 52 kg z 56 co zawsze waze, poznirj jak juz zaczelam zyc to obecnie jest 55...monilia84 wrote:Cześć dziewczyny, ja już po porannym teściku i niestety negatyw
Ale trudno teraz tylko czekanie na @ mi zostało i ostre branie się do pracy w lipcu
Trzymam za Was kciukasy
A i musze wam sie do czegos przyznac zerklam dzis na swoj wczorajszy test...wiem,wiem po cholere,ale zerklam i moim oczom ukazala sie widoczna druga krecha wiem co powiecie hahah nie liczy sie,ze to,ze tamto,ze reakcjia hemiczna,ale nadzieja umiera ostatnia mimo,ze moje przeczucia mowia mi calkiem co innegoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 07:05
Agnieszka0812, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
monilia84 wrote:Okres miałam dostać 29-30.06 max dzisiaj ale może przez starania coś mi się przesunie. Zawsze max 30dni cykl trwał. Zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 07:27
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016