X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
Odpowiedz

Magiczny Wątek - Czarowna Jesień

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka czas pokaże...
    Mnie boli podbrzusze od wczoraj, troche podźwigałam wczoraj, mam nadzieję że nic nie nabroiłam. Normalnie jak na okres, a to przecież za wcześnie bo ovu w sobotę / niedzielę była Ech...

hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis latam na brzydko powiedziawszy ,,wkurwie,, od rana,Zus zalatwilam...okazalo sie,ze kasa poszla nie na ten adres co trzeba,na moj stary,na ktorym mieszkalam z rok temu.Na szczescie,kasa byla jeszcze na poczcie,ale dogadac sie z nimi ciezko bylo,wiec pojechalam do nich.Zadyme zrobilam w koncu kase wyplacili.Nerwa mam dzis z siekiera nie podchodz i juz 15 a ja bez obiadu syf wszedzie...niech sie ten dzien skonczy :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 15:31

hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zla bo test ovu dalej pozytywny ale wiecie co w tym pregnylu jest hcg i tez zrobiłam test ciążowy no i pozytywny heheh może prze ten hcg testy obu mam dalej pozytywne ?

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Jestem zla bo test ovu dalej pozytywny ale wiecie co w tym pregnylu jest hcg i tez zrobiłam test ciążowy no i pozytywny heheh może prze ten hcg testy obu mam dalej pozytywne ?
    no to mozliwe ze przez ten pregnal,a po jakim on czasie wychodzi z organizmu,wiesz moze?bo za niebawem testowac naprawde bedziesz chciala i sie bedziesz zastanawiac czy to fasolek czy co :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    A ja dzis latam na brzydko powiedziawszy ,,wkurwie,, od rana,Zus zalatwilam...okazalo sie,ze kasa poszla nie na ten adres co trzeba,na moj stary,na ktorym mieszkalam z rok temu.Na szczescie,kasa byla jeszcze na poczcie,ale dogadac sie z nimi ciezko bylo,wiec pojechalam do nich.Zadyme zrobilam w koncu kase wyplacili.Nerwa mam dzis z siekiera nie podchodz i juz 15 a ja bez obiadu syf wszedzie...niech sie ten dzien skonczy :(
    Krol ZUS.. Obejrzyj sobie skecz co Ci wyslalam to ciśnienie z Ciebie zejdzie ;-)
    Syf to syf, posprząta się ;) zrób na szybko jakaś zapiekankę z makaronem i będzie obiad ;-)

ilonia1984 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Dzisiaj chyba mam jakiś spadek formy psychicznej. Oglądam serial ryczę, w ogóle nie mam żadnych przeczuć, czy kiełkuje czy @ się szykuje...no nic kompletnie nic nie przeczuwam, chyba z tego wszystkiego pójdę spać...
    Poplacz sobie, rozladujesz napięcie! ;* trzeba korzystać z łez one maja naturalne antydepresanty w sobie ;-)
    Test pokaże już niedługo co tam sie tłucze w macicy ;-)
    Sciskam mocno ;*

ilonia1984, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majówka90 wrote:
    Krol ZUS.. Obejrzyj sobie skecz co Ci wyslalam to ciśnienie z Ciebie zejdzie ;-)
    Syf to syf, posprząta się ;) zrób na szybko jakaś zapiekankę z makaronem i będzie obiad ;-)
    ogladnelam juz kochanie ja wrzucilas,dobre,przyznaje :)ooo nie ,nic nie robie,zamowilam zarlo z naszej ulubionej knajpy...a co tam :) z Zusu kase wkoncu dostalam po 2 miechach...malo bo malo ale zawsze cos ,mozna zaszalec.Moj chlop tez chyba cos dzis cisnienie ma podniesione bo cos warczal na mnie przez telefon...hehe albo to ja warczalam a on sie odwdzieczal.Moze byc i tak,ale nie wazne moze sie nie pozabijamy dzis :) :)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia7910 wrote:
    Agnieszka czas pokaże...
    Mnie boli podbrzusze od wczoraj, troche podźwigałam wczoraj, mam nadzieję że nic nie nabroiłam. Normalnie jak na okres, a to przecież za wcześnie bo ovu w sobotę / niedzielę była Ech...
    To coś Ci opiszę :)
    Jak kupiliśmy mieszkanie zaszłam w ciążę i nie mogłam dźwigać, przyjechała do mnie moja siostra.Pomagała mi, ale oczywiście jak są dwie baby w domu to co się robi? PRZEMEBLOWANIE! Więc moja kochana siostra przesuwała ze mną meble, a że strasznie szybka jest to nawet przenosiła. Brzuch ją bolał, ciągnął strasznie, mówi do mnie, ale będę miała @ tak mnie brzuch boli...
    Pojechała do siebie do domu, po jakimś czasie pytam "te siostra, jak tam już po @?", a ona "ty, nie miałam!", szybko poleciała po test-okazało się, że w ciąży jest:) Teraz jej córcia ma 4 latka :)

ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majówka90 wrote:
    Poplacz sobie, rozladujesz napięcie! ;* trzeba korzystać z łez one maja naturalne antydepresanty w sobie ;-)
    Test pokaże już niedługo co tam sie tłucze w macicy ;-)
    Sciskam mocno ;*
    Dzięki Majówka :)
    Chłop przyjechał-najlepszy antydepresant, choć są momenty, że udusiłabym go gołymi rękami :P

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne, od tych złodziei to wszystko trzeba wydrzeć! ;-)
    Zadna kasa piechotą nie chodzi ;-)
    Ja dzis robię danie chińskie jak mój wróci z pracy ;-)
    A ja to jestem ciągle głodna ;-) zjadłam obiad a jeszcze coś by się przydało ;-)
    Miałam robic kulki raffaello ale to juz jutro ;-)
    Puść sobie jakieś disco polo na odtrutkę nastroju :-)
    Oj najwyżej dacie sobie z mężem po razie i będzie po sprawie ;-)

Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    Ilonia nie raz we wkurwie to najwięcej się spraw załatwi! :P
    Ja mam w chałupie błysk jak nigdy, chłopaki u teściowej od soboty i dziś dzwoniła, że dopiero jutro mam po nich jechać. Dziś raz miałam dół, raz górkę energetyczną.
    Jak co to odpalam miotłę i przylatuję ogarnąć Ci chałupę :)

ilonia1984 lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majówka90 wrote:
    Jasne, od tych złodziei to wszystko trzeba wydrzeć! ;-)
    Zadna kasa piechotą nie chodzi ;-)
    Ja dzis robię danie chińskie jak mój wróci z pracy ;-)
    A ja to jestem ciągle głodna ;-) zjadłam obiad a jeszcze coś by się przydało ;-)
    Miałam robic kulki raffaello ale to juz jutro ;-)
    Puść sobie jakieś disco polo na odtrutkę nastroju :-)
    Oj najwyżej dacie sobie z mężem po razie i będzie po sprawie ;-)
    Ja też wszystko wpierdzielam, dwa miesiące nie jadłam słodyczy, a w tym tygodniu ciasta rządzą!

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=jOSl0FND_ys

Uwielbiam Aśkę i jej piosenkę ciążową :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 16:34

s1985, niezapominajka, Justine M lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Ilonia nie raz we wkurwie to najwięcej się spraw załatwi! :P
    Ja mam w chałupie błysk jak nigdy, chłopaki u teściowej od soboty i dziś dzwoniła, że dopiero jutro mam po nich jechać. Dziś raz miałam dół, raz górkę energetyczną.
    Jak co to odpalam miotłę i przylatuję ogarnąć Ci chałupę :)
    A bo z Toba to inaczej,bo ty w ciazy jestes...to ty mozesz!,tylko na miotle Cie nie wpuszcze,bo forsowac to juz sie nie wolno za bardzo :) hihihi no a tak na powaznie humorki,wpiepszanie slodyczy itd no ukryc sie nie da hehe dawaj rob ze mna testa w piatek :)

Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u Agi to juz może być objaw ciążowy a u mnie 3 dni po owulacji to raczej obżarstwo;D

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majówka90 wrote:
    No u Agi to juz może być objaw ciążowy a u mnie 3 dni po owulacji to raczej obżarstwo;D
    hahaha u mnie też obżarstwo, na głodzie cukrowym byłam :)

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15

Wysłany: 30 czerwca 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    A bo z Toba to inaczej,bo ty w ciazy jestes...to ty mozesz!,tylko na miotle Cie nie wpuszcze,bo forsowac to juz sie nie wolno za bardzo :) hihihi no a tak na powaznie humorki,wpiepszanie slodyczy itd no ukryc sie nie da hehe dawaj rob ze mna testa w piatek :)

Fajnie by było :) miałam testować piątek/sobota, ale nie wiem czy nie za wcześnie...choć korci mnie żeby jutro już testować

s1985 lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    no to mozliwe ze przez ten pregnal,a po jakim on czasie wychodzi z organizmu,wiesz moze?bo za niebawem testowac naprawde bedziesz chciala i sie bedziesz zastanawiac czy to fasolek czy co :)

Z 14 dni musze poczekać :)

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ręce mi opadły... Nie było mnie tu pół dnia a wy tyle stron naszczelałyście!! Oj Baby... Baby...

Ilonia kopa w dupe nie chcesz?! Po co sobie nerwów dokładasz?! A ze spadkiem temp to ci dziewczyny dobrze mówią. A też czytałam że może być implantacyjny spadek temperatury :) Wiem że się latwo mówi żeby poczekać, jak człowieka korci żeby zatestować, ale nie jednej kobiecie testy wychodzą dopiero jak się @ pare dni spóźnia. Z resztą po co ja to pisze skoro i tak to wszystko wiesz tylko z cierpliwością jest problem :P

Majówka ja też jestem prawdopodobnie 3 dni po owu. Kiedy ty planujesz zatestować?

Monila kochana witam cię i strasznie się cieszę że się starasz o dzidziusia :) Trzymam kciuki :)

Ja po szamponie jantar dostałam łupierzu. Chociaż ja zaczełam go stosować po porodzie. Ogólnie kondycja skóry mi się pogorszyła i nie wiem czy to też nie przyczyniło się do lupieżu.

Ja też mam "mleko" w majtkach :) Ciekawe czy będzie zbiorowa małpowa rozpacz czy radość :P

Coś jeszcze miałam napisać? Nie wiem bo tyle nastukałyście :)

Agnieszka0812, monilia84, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc marzusiax znowu razem oby teraz szczesliwie do konca :)

Kupilam dzis test ciazowy ale sama nie wiem czy robic go juz jutro.
    Ilona widze ze ty tez przesunelas testowanie o 2 dni. Zobaczymy :)
    Powiem Wam ze u mnie tez goruja slodycze i ciasta w tym tyg :)

Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ