Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:kurde teraz się zastanawiam czy powiedzieć mojemu że udało się , bo jak mu powiem to nie zgodzi się żebym we wrzesniu po niego przyjechała , żebym ponad 16 h nie siedziała w samochodzie
no i będzie miał racjeRenia7910 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Agnieszka0812, s1985, Wiaterek, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Sto lat Ilonia
Dziewczyny podziwiam was, ze wy się cieszycie z mdlosci, ja ich nienawidzę i strasznie się cieszę, ze mi jakos nie dokuczają.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dziekuje :* dziewczynki w zusie spokojnie,dalam wynik bety pani zapytala czy ok czy mdlosci mam zyczyla powodzenia i juz po,nie potrzebnie sie mecze i jade atobusem 40 km,auto mamy w naprawie kuzwa akurat i dupa,i juz upal nastal leje sie ze mnie znowu i sie nalazilam i brzuch pobolewa jade do domku zaraz i po 14 po te wyniki i spiepszam do wyra ale czlowiek zmeczony,masakra energi szis zero
Wiaterek, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Dziekuje :* dziewczynki w zusie spokojnie,dalam wynik bety pani zapytala czy ok czy mdlosci mam zyczyla powodzenia i juz po,nie potrzebnie sie mecze i jade atobusem 40 km,auto mamy w naprawie kuzwa akurat i dupa,i juz upal nastal leje sie ze mnie znowu i sie nalazilam i brzuch pobolewa jade do domku zaraz i po 14 po te wyniki i spiepszam do wyra ale czlowiek zmeczony,masakra energi szis zero
Agnieszka0812, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Zaczęło się plamienie, pewnie @ zaraz się rozkręci, mam nadzieję, że szybko i za dwa tygodnie monitoring i w końcu coś z tego będzie bo te testy negatywne źle na mnie wpływają2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Siedzimy na plaży, kawa mrożona uratowała mi życie, ale woda dla mnie za lodowata, brrry dieta cud, jem wszystko i będzie cud jak schudne pierdziele dzisiaj wino, kebaby,lody
s1985, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Zaczęło się plamienie, pewnie @ zaraz się rozkręci, mam nadzieję, że szybko i za dwa tygodnie monitoring i w końcu coś z tego będzie bo te testy negatywne źle na mnie wpływają
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Ja też coś czuje że się zbliża. Nie wiem czy starać się jeszcze miesiąc normalnie? Obawiam się że gin mnie wyśmieje jak przyjdę po 1 nieudanym cyklu że chce monitoringFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:A mi polecają melisę na razie próbowanie bez stymulacji. Bądź tu człowieku spokojny jak co chwila kur...a coś. Wczoraj jeszcze pralka padla, ot taka wisienka na torcie podsumowująca ten rokFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia7910 wrote:A mi polecają melisę na razie próbowanie bez stymulacji. Bądź tu człowieku spokojny jak co chwila kur...a coś. Wczoraj jeszcze pralka padla, ot taka wisienka na torcie podsumowująca ten rok
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny