Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy różnica powiedzmy 5 dni w długościach cykli może świadczyć o problemach hormonalnych?
Agnieszka a po czym stwierdzasz że nie masz owulacji? Mnie w okresie około owulacyjnym bolą jajniki (jeden prawdopodobnie mam nieczynny, po operacji), i jakiś tam skok mam więc chyba jest owulacja? Nie wiem... To czy pęcherzyk pęka można potwierdzić jedynie minitoringiem. Bo jak bym zrobiła badanie progesteronu to mi nie da jednoznacznej odpowiedzi czy pęcherzyk był czy nie Nie chce wychodzić na wariatkę ale chciałabym sobie pomóc a nie wiem jak. W tym cyklu ewidentnie owu miałam wcześniej ale brałam inofem więc na własne życzenie chyba. Jak w kolejnym cyklu się nie uda to chyba jednak wybiorę się na monitoring we wrześniu. Może mnie gin nie wyśmieje
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
kurdę wyników jeszcze nie ma i nie wiem czy dzwonić do laboratorium bo babka powiedziała że jak chcę szybciej to mam zadzwonić po 12 ale się cykam ;p2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lunadelrospo wrote:Sylwia spokojnie, może to za wczesnie..nie jestem w tym temacie dobra ale niezaleznie od sytuacji,nerwy tylko zaszkodza..odczekaj może dwa dni i powtorz?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
To własnie powinno się w jednym laboratorium robić z tego co słyszałam, dobrze marzusia mówi, sprawdz jednostki i przelicz jakby co.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 13:52
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny