Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
kopa w tyłek jak zaraz nam tu fotki z krechami nie pokażesz
hihihihihihihiWiaterek, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:kopa w tyłek jak zaraz nam tu fotki z krechami nie pokażesz
hihihihihihihiWiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985, kehlana_miyu, Wiaterek, lunadelrospo, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnyHej!
Wkoncu mam trochę czasu żeby do was zajrzeć bo normalnie odkąd wróciłam do pracy to tragedia u mnie z czasem była, tym bardziej, że cały weekend przeplatał mi się praca-festyn... Tak więc intensywnie i z minimalna ilością snu... A dziś wkońcu wolne i spałam do oporu A wieczorem ostatni dzień festynu z fejerwerkami...
Justyś weź mi moją @ zaczaruj bo tej zołzy jeszcze nie ma
A co do nazwy wątku to może Czarodziejskie Groszki albo Fasolki...Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
roxa wrote:Wiaterek zapomniałam jeszcze dopisać, że ty to wiesz jak zagrzać atmosferę! A myślałam, że dziś już przeczytam, że jest maluch!
Ano, żebyscie się nie nudziły.
Ja oczywiscie w pracy zamiast pracować to na na forum siedzęs1985, Stópka, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Czarodziejka J i najlepsze z najlepszych Ale jest dzis zajebiscie zimno,fajna pogoda zwariowalam chyba,ale poerwszy raz sie ciesze,ze lato sie skonczylo i pot po dupsku mi sie nie leje juz
s1985, Justine M, Wiaterek lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Wiaterek wrote:Ano, żebyscie się nie nudziły.
Ja oczywiscie w pracy zamiast pracować to na na forum siedzę
ja też!!!Wiaterek lubi tę wiadomość
-
Justine M wrote:ja też!!!
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek mnie bolaly bardzo! Zastanawialam sie czy nas nie ponioslo, ale byly 'normalne'.
Jeju laseczki jak ja sie ciesze, ze jestem na zwolnieniu! Dzis z lozka nie wychodze do 3! Tak mi niedobrze i do tego brzuch boli. Nawet lekow lykac nie moge bo mna rzucs doslownie.
Zazdroszcze Wam mezow... moj to w ogole nic nie okazuje. Ostatnio powiedzialam o kilka slow za duzo i mamy separacje