Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
zamiast pracować to ja przystojniaków oglądam, koniec świata
ja lubię fajny zarost:
Wiaterek, s1985, Renia7910, Olcia O-O, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
o to to Ciekawe czy jakbym mojemu takie artystyczne zdjęcie zrobiła to też by tak wyglądał EEEE jaksne że nie Ale i tak jest najukochańszy
s1985, Renia7910, Agnieszka0812, Olcia O-O, katkaz, Justine M lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
katkaz wrote:żeby nie zapeszać, to może tutaj zostaniemy zamiast nowy zakładać
Renia7910, Agnieszka0812, Olcia O-O, katkaz, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Olcia O-O wrote:Pamiętajcie Dziewczyny ja na razie rezerwowa...okaże sie niebawem ale tak czy siak chcę zostać z wami :*
Olcia O-O, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja mam na razie nadzieję, że wyjaśni się pozytywnie jeszcze w sierpniu, ale jak nie, to zostaję z Wami na wrzesień! W końcu wszystkim nam się uda!
p.s. A jak uda mi się w sierpniu to i tak tu na wątku zostaję i będę kibicowaćWiaterek, Olcia O-O, Renia7910 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
s1985 wrote:jak nie to dołączysz do mnie na wrzesień i testowanie na październik
zbieram brygade wrzesniowa-październikową narazie jestem ja i niezapominajka ;]
Jeszcze ja, ja ja
I Ja tez Ola
Widzę, że mamy "Olusiowe" forumJustine M lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:Jeszcze ja, ja ja
I Ja tez Ola
Widzę, że mamy "Olusiowe" forumStópka, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
okej dopisze ALE
pomysły na fajną nazwe wątku proszę
ten nasz magiczny zakątek zasługuje na coś lepszego niż wrzesniowe staraczki czy cos, za proste i nie oddaje magii wątkukehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:okej dopisze ALE
pomysły na fajną nazwe wątku proszę
ten nasz magiczny zakątek zasługuje na coś lepszego niż wrzesniowe staraczki czy cos, za proste i nie oddaje magii wątku2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
kehlana_miyu wrote:Liczę na to! Justyś, czaruj z całej siły kochana!
spoko, tylko moje czary działają tylko kiedy odpowiednie nastawienie jestkehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Justine M wrote:spoko, tylko moje czary działają tylko kiedy odpowiednie nastawienie jest
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy Was bolały/bolą sutki? Bo to jest jeden z głównych objawów, który odróżnia się od moich @, chyba, że coś mi się popierdzielilo.
Justine M, kehlana_miyu, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Dziewczyny czy Was bolały/bolą sutki? Bo to jest jeden z głównych objawów, który odróżnia się od moich @, chyba, że coś mi się popierdzielilo.
tak mnie drażniły jeszcze przed testem. aż mi się przypomnialo jak miałam ze 12-13 lat i cycki mi rosły bo drażniło tak samo ;PPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Ci pipko mówie ze w ciaży jesteś, następna nie wierzy, no matko kochana z Wami czasem wytrzymać
s1985, Wiaterek, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
No bo test na to nie wskazał bezpośrednio Mnie właśnie bolą. Mam dzisiaj gąbczasty stanik a i tak bolą Kurcze, żebym ja wtedy bardziej zwracała uwagę na te objawy to bym miała pewność, a tak to nawet nie wiem czego się spodziewać.
Justine M lubi tę wiadomość
4 Aniołki