Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Olcia spokojnie, jeszcze przyjdzie Twoja kolej - szybciej niż myślisz ;PPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Wiaterek wrote:Eee tam, zobaczymy co to będzie. Zaczynam luzować. Jak nie teraz to we wrzesniu
Wiaterek, s1985 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
hiacynta99 wrote:Hejka troche mnie nie było musiałam się troche pozbierać psychicznie, nie staram się jako tako,odstawiłam wszystkie moje czary- mary itp.. termometr też dzieś schowałam .
Czekam na moją lekarkę bo sama poszła na operacje i dopiero 16.09 mam wizyte i spróbuje u mnie ostatni raz Clo + pregnyl, jak się znowu nie uda to już musze szukać kliniki niepłodności
Dziewczyny nie wiecie co moze oznaczać krew w śluzie w 10 dc ?? a dzis mam 12 i tez tak minimalnie coś zauważyłam, w dodatku przeszłam jakąś biegunke z rana i mam mdłości i od 3 dni rypie mnie głowa
CZy to tak już przed śmiercią jest hahahah
tak Hiacynta, pomóc Ci juz może tylko DR House inaczej umrzesz ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 11:12
Renia7910, Wiaterek, s1985, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:pitu pitu, juz jesteś ;P
Justine czarownico, już nieraz coś wywróżyłaś więc liczę na Ciebie ;PJustine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyCo do kupowania ubranek i przygotowywania się na nadejście maluszka ja doszłam do wniosku że urządzenie pokoju i pierwsze zakupy zostawię mojemu J i jego matce, będą mieć zajęcie jak pójdę do szpitala rodzić. Póki co to 3 pary spodni ciążowych kupiłam na kilka dni przed poronieniem, leżą w kartonie i czekają na swoje 5 minut Nie chcę się nakręcać itd. dam innym się wykazać - 1 dziecko i 1 wnuk, a niech szaleją
s1985, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
s1985 wrote:cztery
czterej pancerni tylko Wam psa brakujeRenia7910 lubi tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Ale marzusia psem nie jest
o z Marzusią będziecie Just 5 'kolorowe sny...'
nie zauważyłam że się dopisała chyba w tym samym czasie posta dałysmyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 11:24
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Justine M wrote:za to u mnie sunia wyła i nie odstepowala mnie na krok i sie kladla na brzuszku ze 3 dni, dopiero jak poroniłam zrozumiałam ze ona chyba bronila, cos przeczuwala czego ja nie wiedzialam
ja myslalam ze czuje ze mam dzidzi i ze ja ciagnie i nic wiecejWiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
hiacynta99 wrote:Hejka troche mnie nie było musiałam się troche pozbierać psychicznie, nie staram się jako tako,odstawiłam wszystkie moje czary- mary itp.. termometr też dzieś schowałam .
Czekam na moją lekarkę bo sama poszła na operacje i dopiero 16.09 mam wizyte i spróbuje u mnie ostatni raz Clo + pregnyl, jak się znowu nie uda to już musze szukać kliniki niepłodności
Dziewczyny nie wiecie co moze oznaczać krew w śluzie w 10 dc ?? a dzis mam 12 i tez tak minimalnie coś zauważyłam, w dodatku przeszłam jakąś biegunke z rana i mam mdłości i od 3 dni rypie mnie głowa
CZy to tak już przed śmiercią jest hahahahAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Olcia O-O wrote:Dziewczyny dzisiaj przyszła mi paczka z ubrankami dla mojej bratanicy bo niedawno sie urodziła i zamówiłam pare ciuszków....eh a kiedy ja takie cudeńka bede kupowała swojemu bobasowi. Złapałam chyba doła przez to
Wiaterek, Olcia O-O lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:nie załąmuj się ja mam wózek łóżeczko a o ciuszkach leżaczkach i zabawkach nie wspomnę ;p tylko maluszka brak, chyba syna zaczne w to ubierac ;pWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Justine M wrote:o z Marzusią będziecie Just 5 'kolorowe sny...'
nie zauważyłam że się dopisała chyba w tym samym czasie posta dałysmyJustine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18