Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Pucek jak masz na imię?
U mnie tempa 36,9, zaczynam się zastanawiać czy owulka mi się nie przesunęła o 4 dni, wtedybylby dopiero 9 dzień i mi huhu by nie wyszłoWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
monilia84 wrote:Mój mąż stwierdził że dobrze mu jest jak jest i koniec rozmowy
Wiaterek ja wierze że Ci się uda, kochana trzymam kciuki
Ilonka zdróweczka i oby ten ból Ci jak najszybciej przeszedł
Mój też tak twierdził a ja go dopadłam rano w dzień owu
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Wiaterek wrote:Pucek jak masz na imię?
U mnie tempa 36,9, zaczynam się zastanawiać czy owulka mi się nie przesunęła o 4 dni, wtedybylby dopiero 9 dzień i mi huhu by nie wyszło
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
No dobra nadgonilam Was... U mnie @ ani widu ani słychu, ale delikatny spadek temp... Test zrobie jeszcze jutro a w czwartek chyba pójde na bete i w sobotę powtórzę...
Kuje mnie coś w dole brzucha ale nie boli za bardzo.
Za to w ogóle psychicznie nie dociera do mnie ta ciąża... Wieczorami się rozklejam z tego stresu. Mam wrażenie że każda mała infekcja i bakteria mogą mi zaszkodzić... W tamtej ciąży to tak się już cieszyłam jak się dowiedziałam, a teraz tak.... nijak... Nawet do gina mi się nie spieszy bo mam wrażenie że i tak nie ma po co ....
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Pucek, moja chrześnica to Aleksandra świetna dziewczynusia, ale uparta jak nie wiem co Mój to cały czas, "spokojnie, spokojnie, spokojnie" "cierpliwości", "poczekaj jeszcze trochę", "nie nakręcaj się" A ja i tak swoje ;P
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Hej dziewczynki! A ja drugi dzień mam stopy jak balony, puchnę niesamowicie, a dziś to przegięcie bo już od rana, nie mogłam melisek zalożyć one przecież gumowe, rozciągnięte, masakra. I strasznie nie wyspana jestem mogłabym chyba cały dzień dziś przespać, no właśnie pomarudziłam Wam od rana, bo dziś dodatkowo marudna jestem
Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Hej dziewczynki! A ja drugi dzień mam stopy jak balony, puchnę niesamowicie, a dziś to przegięcie bo już od rana, nie mogłam melisek zalożyć one przecież gumowe, rozciągnięte, masakra. I strasznie nie wyspana jestem mogłabym chyba cały dzień dziś przespać, no właśnie pomarudziłam Wam od rana, bo dziś dodatkowo marudna jestem
Agnieszka0812, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Aga ja nogi trochę też opuchnięte, ale przechodzi szybko. Wilgoć u mnie to może dlatego? Mnie mdli od jakichś 3 dni i w sobotę pawie zwymiotowałam przy jajecznicy, a testy negatywne Dziwne to jakieś. Może ja chora jestem na coś, albo co?Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Zaciag chłopa do łóżka jak tylko przyjedzie jak na 2 Was stać to i 3 się zmieści :]
Wiaterek, Agnieszka0812, Justine M, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Olcia O-O wrote:Hej Dziewczyny i zrobiłam rano test...wyszedł negatywny...ale tak myślałam że może być za wcześnie no nic nie poddajemy sie i bedziemy testować dalej
Wiaterek, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Olcia O-O wrote:Hej Dziewczyny i zrobiłam rano test...wyszedł negatywny...ale tak myślałam że może być za wcześnie no nic nie poddajemy sie i bedziemy testować dalej
wiaterek a ty robisz dzis czy kiedy?Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Olcia O-O wrote:Na razie sie nie martwię zostało mi dwa dni do @ i sie okaże
zbieram brygade wrzesniowa-październikową narazie jestem ja i niezapominajka ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 08:54
Olcia O-O, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Sysia ja tez wieczorem a mój rano woli
Jutro jeszcze robię bo to termin niby @ wg owu, ale jeśli zagnieżdżenie było wtedy kiedy myślę, ze było to może jeszcze nie wyjść Albo @ przyjdzie i test też nie wyjdzie
Ola nie martw się jeszcze może być za wcześnieOlcia O-O, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki