Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Pucek jak masz na imię?

U mnie tempa 36,9, zaczynam się zastanawiać czy owulka mi się nie przesunęła o 4 dni, wtedybylby dopiero 9 dzień i mi huhu by nie wyszło
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
monilia84 wrote:Mój mąż stwierdził że dobrze mu jest jak jest i koniec rozmowy

Wiaterek ja wierze że Ci się uda, kochana trzymam kciuki
Ilonka zdróweczka i oby ten ból Ci jak najszybciej przeszedł
Mój też tak twierdził a ja go dopadłam rano w dzień owu

Kochamy Cię maleństwo

13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Aleksandra, mój tata na mnie mówił zawsze Olesia i mój M. to przejąłWiaterek wrote:Pucek jak masz na imię?

U mnie tempa 36,9, zaczynam się zastanawiać czy owulka mi się nie przesunęła o 4 dni, wtedybylby dopiero 9 dzień i mi huhu by nie wyszło

Kochamy Cię maleństwo

13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
No dobra nadgonilam Was... U mnie @ ani widu ani słychu, ale delikatny spadek temp... Test zrobie jeszcze jutro a w czwartek chyba pójde na bete i w sobotę powtórzę...
Kuje mnie coś w dole brzucha ale nie boli za bardzo.
Za to w ogóle psychicznie nie dociera do mnie ta ciąża... Wieczorami się rozklejam z tego stresu. Mam wrażenie że każda mała infekcja i bakteria mogą mi zaszkodzić... W tamtej ciąży to tak się już cieszyłam jak się dowiedziałam, a teraz tak.... nijak... Nawet do gina mi się nie spieszy bo mam wrażenie że i tak nie ma po co ....
Kochamy Cię maleństwo

13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Pucek, moja chrześnica to Aleksandra
świetna dziewczynusia, ale uparta jak nie wiem co
Mój to cały czas, "spokojnie, spokojnie, spokojnie" "cierpliwości", "poczekaj jeszcze trochę", "nie nakręcaj się"
A ja i tak swoje ;P
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Hej dziewczynki! A ja drugi dzień mam stopy jak balony, puchnę niesamowicie, a dziś to przegięcie bo już od rana, nie mogłam melisek zalożyć one przecież gumowe, rozciągnięte, masakra. I strasznie nie wyspana jestem mogłabym chyba cały dzień dziś przespać, no właśnie pomarudziłam Wam od rana, bo dziś dodatkowo marudna jestem
Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ja od tej pogody to tez niewysppana chodzę , może nogi mi nie puchną ale za to mam uczulenie na jakieś pyłki i oczy jak dracula wstyd wyjść z domu, a tego jajnik mnie boli , promienieje na tyłek i bzuch, czyli owuacja nadchodzi a chłopa nie ma ;/ ale juz ja go dopadne jak wróci, wczoraj tak zacieszał tak zacieszał a jeszcze nie wie co go czeka, niech mi tylko powie jak wróci ze teraz jak juz nie pracuje za granica to nas na trzecie nie stac to do wyra go raz dwa spakuje i znowu pojedzie ;pAgnieszka0812 wrote:Hej dziewczynki! A ja drugi dzień mam stopy jak balony, puchnę niesamowicie, a dziś to przegięcie bo już od rana, nie mogłam melisek zalożyć one przecież gumowe, rozciągnięte, masakra. I strasznie nie wyspana jestem mogłabym chyba cały dzień dziś przespać, no właśnie pomarudziłam Wam od rana, bo dziś dodatkowo marudna jestem

Agnieszka0812, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Aga ja nogi trochę też opuchnięte, ale przechodzi szybko. Wilgoć u mnie to może dlatego? Mnie mdli od jakichś 3 dni i w sobotę pawie zwymiotowałam przy jajecznicy, a testy negatywne
Dziwne to jakieś. Może ja chora jestem na coś, albo co?
4 Aniołki -
tak samo mówie, ale jeszcze nic nie mówił ja tylko fakty uprzedzam, pewnie to on mnie szybciej zaciągnie niż ja jego, bo on lubi w dzień a ja lubie wieczorkiemWiaterek wrote:Zaciag chłopa do łóżka jak tylko przyjedzie
jak na 2 Was stać to i 3 się zmieści :]
Wiaterek, Agnieszka0812, Justine M, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ola u mnie też pierwszy był negatywny a za dwa dni wyszły 2 kreskiOlcia O-O wrote:Hej Dziewczyny i zrobiłam rano test...wyszedł negatywny...ale tak myślałam że może być za wcześnie no nic nie poddajemy sie i bedziemy testować dalej

Wiaterek, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość

Kochamy Cię maleństwo

13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nie ma się co martwić, a może razaz jakiś cień wyjdzie,Olcia O-O wrote:Hej Dziewczyny i zrobiłam rano test...wyszedł negatywny...ale tak myślałam że może być za wcześnie no nic nie poddajemy sie i bedziemy testować dalej

wiaterek a ty robisz dzis czy kiedy?
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
jak nie to dołączysz do mnie na wrzesień i testowanie na październikOlcia O-O wrote:Na razie sie nie martwię zostało mi dwa dni do @ i sie okaże

zbieram brygade wrzesniowa-październikową narazie jestem ja i niezapominajka ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 08:54
Olcia O-O, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Sysia ja tez wieczorem a mój rano woli

Jutro jeszcze robię bo to termin niby @ wg owu, ale jeśli zagnieżdżenie było wtedy kiedy myślę, ze było to może jeszcze nie wyjść
Albo @ przyjdzie i test też nie wyjdzie 
Ola nie martw się jeszcze może być za wcześnie
Olcia O-O, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
4 Aniołki

:D:D