Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hahahahha, no Ci mówie, moja koleżanka wyrzuciła do kosza ja poszłam za 5 min wyjełam i cień był
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Ja w tamtej ciąży dopiero w dniu @ wyszedł mi bledzioch. Ja się ciążowo czuje wiec negatywnie się nie nastawiam zwłaszcza ze cień cienia cieniusia jest
pucek, kehlana_miyu, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
yeeeey!
czekam na fote z krechami wkrótceAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
A mi co w 14 wyszedl dopiero,wczesniej nawet cienia nie bylo Dziewczynki wlasnie on nic o bolu nie mowil dlatego sie tak wkurzam,ale jak leze na tym boku co go mam to troszke lepiej jest,powiedzial,ze sie powinien wchlonac,tez czytalam o skrecie nawet torbiela i powiekszeniu dlatego boli,ale to nie jest taki ciagly bol tylko takie klucie chwilowe czasem trwa dluzej niz chwile jak by mnie ktos dzgal tam czyms,tez czytalam,ze jajniki czasem bola w ciazy,ze czasem moga balec w dniu ovu,bo od wczoraj by mi sie zaczela,wolala bym naprawde poczekac na mojego lekarza wiec chyba spedze ten dzien jutrzejszy w lozku,zreszta zobaczymy jak sie bede czula jutro i dzis w nocy...moze wytrwam
Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Justine M wrote:hahahahha, no Ci mówie, moja koleżanka wyrzuciła do kosza ja poszłam za 5 min wyjełam i cień był
Justine M, Olcia O-O, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek musisz poczekać jeszcze pare dni ja zrobie jutro rano ale też mi sie wydaje że jeszcze nie wyjdzie. Trzeba sie uzbroić w cierpliwość i tylko oby ta @ nie przylazła
Justine M, Wiaterek, kehlana_miyu, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Poczekam mój mi się każe nie nastawiać ale wiecie jak jest. Każda me nadzieje
kehlana_miyu, Justine M, Olcia O-O, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
jest, jest wiedzma Ci mówi
s1985, Olcia O-O, Wiaterek, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Poczekam mój mi się każe nie nastawiać ale wiecie jak jest. Każda me nadzieje
Oj, tak! Ja im bliżej testowania tym większą mam nadzieję, że wyszło, a naprawdę z całej siły staram się nie nakręcać.Olcia O-O, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
monilia84 wrote:Mój mąż stwierdził że dobrze mu jest jak jest i koniec rozmowy
Monilia, przykro mi, że mu się tak nagle odmieniło. Może daj mu chwilę zanim podejmiesz znowu temat, bo teraz pewnie się okopie na swoich pozycjach i zdania nie zmieni, ale może za jakiś czas go przekonasz, jakie to dla Ciebie ważne. Mówisz, że boi się powtórki, więc pewnie łatwo nie będzie. Może poproś go, żeby poszedł z Tobą do lekarza i żeby lekarz mu wytłumaczył, że ryzyko nie jest aż tak duże jak mu się wydaje?Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kehlana musze poprostu przestac o tym myslec że będę jeszcze w ciąży po stracie Wiki mysl ze bede jeszcze w ciaży dawala mi siłę a teraz ją straciłam.
Mój mąż na pewno nie poszedł by ze mną do lekarza bo jemu po prostu już nie zależy
Jak byłam w ciąży z Wiki to też nigdy nie pokazał że cieszy się że bedzie miał drugą córkę. A szkoda gadać.
Buziaki dziewczyny
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Kehlana musze poprostu przestac o tym myslec że będę jeszcze w ciąży po stracie Wiki mysl ze bede jeszcze w ciaży dawala mi siłę a teraz ją straciłam.
Mój mąż na pewno nie poszedł by ze mną do lekarza bo jemu po prostu już nie zależy
Jak byłam w ciąży z Wiki to też nigdy nie pokazał że cieszy się że bedzie miał drugą córkę. A szkoda gadać.
Buziaki dziewczyny
Nie załamuj sie od razu daj mu troszke czasu i sobie też...nie rozmawiajcie o ciąży niech czas spokojnie płynie a Wy tylko go sobie umilajcie na wzajem. Jeszcze wszystko sie zmieni zobaczysz tylko nie trzeba naciskać. Głowa do góryWiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Kochana Monilio, nawet nie wiem co Ci powiedzieć. Ja myślę że on to przeżywa gdzieś w środku, bardzo głęboko i boi się, że jeśli się uda to będzie znów cierpiał. Wiem ze Ci trudno ale chyba będziesz mu musiała dać trochę czasu :-*
Agnieszka0812, Justine M, Olcia O-O lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Moniu... moj maz tez sie bal a ta nasza strata to bardziej intuicyjna niz medycznie potwierdzona.
Przypuszczam, ze po tej okrutnej sytuacji jaka Was spotkala tez by sie tak zachowal. Tym bardziej, ze widzi jak cierpisz przy kazdej @. Moze dobrze robi? -
monilia84 wrote:Kehlana musze poprostu przestac o tym myslec że będę jeszcze w ciąży po stracie Wiki mysl ze bede jeszcze w ciaży dawala mi siłę a teraz ją straciłam.
Buziaki dziewczyny
powiem wam że jakoś kamień mi z serca spadł jak kupiłam te testy owulacyjne ;]Wiaterek, niezapominajka, Agnieszka0812, Olcia O-O lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18