X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
Odpowiedz

Magiczny Wątek - Czarowna Jesień

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    12 dni po owu może być jeszcze za wczesno ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 19:12

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Im bardziej się wpatruje tym bardziej ten cień widzę. Spoko kupiłam 4, wiec mam czas jeszcze ;-)

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahha, no Ci mówie, moja koleżanka wyrzuciła do kosza ja poszłam za 5 min wyjełam i cień był ;)

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tamtej ciąży dopiero w dniu @ wyszedł mi bledzioch. Ja się ciążowo czuje wiec negatywnie się nie nastawiam zwłaszcza ze cień cienia cieniusia jest :-P

pucek, kehlana_miyu, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość

4 Aniołki
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yeeeey!
    czekam na fote z krechami wkrótce <3

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi co w 14 wyszedl dopiero,wczesniej nawet cienia nie bylo ;) Dziewczynki wlasnie on nic o bolu nie mowil dlatego sie tak wkurzam,ale jak leze na tym boku co go mam to troszke lepiej jest,powiedzial,ze sie powinien wchlonac,tez czytalam o skrecie nawet torbiela i powiekszeniu dlatego boli,ale to nie jest taki ciagly bol tylko takie klucie chwilowe czasem trwa dluzej niz chwile jak by mnie ktos dzgal tam czyms,tez czytalam,ze jajniki czasem bola w ciazy,ze czasem moga balec w dniu ovu,bo od wczoraj by mi sie zaczela,wolala bym naprawde poczekac na mojego lekarza wiec chyba spedze ten dzien jutrzejszy w lozku,zreszta zobaczymy jak sie bede czula jutro i dzis w nocy...moze wytrwam

Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż stwierdził że dobrze mu jest jak jest i koniec rozmowy :(

Wiaterek ja wierze że Ci się uda, kochana trzymam kciuki <3

Ilonka zdróweczka i oby ten ból Ci jak najszybciej przeszedł :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine M wrote:
    hahahahha, no Ci mówie, moja koleżanka wyrzuciła do kosza ja poszłam za 5 min wyjełam i cień był ;)
    no to ja tak miałam, z ta moja kochaną ciąża w grudniu, zrobiłam test nie wyszło i sru do kosza, ale coś mnie ruszyło wyciągnełam i rysa na tescie czerwona ;p

Justine M, Olcia O-O, Wiaterek lubią tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • Olcia O-O Koleżanka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek musisz poczekać jeszcze pare dni ja zrobie jutro rano ale też mi sie wydaje że jeszcze nie wyjdzie. Trzeba sie uzbroić w cierpliwość i tylko oby ta @ nie przylazła :D

Justine M, Wiaterek, kehlana_miyu, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekam ;-) mój mi się każe nie nastawiać ale wiecie jak jest. Każda me nadzieje :-D

kehlana_miyu, Justine M, Olcia O-O, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

4 Aniołki
  • Olcia O-O Koleżanka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak tak a mój to sie tylko pyta czy juz zrobiłam....:)

kehlana_miyu, Justine M, s1985, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• Justine M Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest, jest ;) wiedzma Ci mówi :)

s1985, Olcia O-O, Wiaterek, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek wrote:
    Poczekam ;-) mój mi się każe nie nastawiać ale wiecie jak jest. Każda me nadzieje :-D

Oj, tak! Ja im bliżej testowania tym większą mam nadzieję, że wyszło, a naprawdę z całej siły staram się nie nakręcać.

Olcia O-O, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:
    Mój mąż stwierdził że dobrze mu jest jak jest i koniec rozmowy :(

Monilia, przykro mi, że mu się tak nagle odmieniło. Może daj mu chwilę zanim podejmiesz znowu temat, bo teraz pewnie się okopie na swoich pozycjach i zdania nie zmieni, ale może za jakiś czas go przekonasz, jakie to dla Ciebie ważne. Mówisz, że boi się powtórki, więc pewnie łatwo nie będzie. Może poproś go, żeby poszedł z Tobą do lekarza i żeby lekarz mu wytłumaczył, że ryzyko nie jest aż tak duże jak mu się wydaje?

Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • Olcia O-O Koleżanka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak staram sie nie ześwirować z tymi testami bo wiadomo że trzeba na to czasu nie zawsze wyjdzie od razu... tylko mój mąż chyba bzika dostaje udziela sie mu za mnie hehe :D

Justine M, s1985, kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kehlana musze poprostu przestac o tym myslec że będę jeszcze w ciąży :( po stracie Wiki mysl ze bede jeszcze w ciaży dawala mi siłę a teraz ją straciłam.
    Mój mąż na pewno nie poszedł by ze mną do lekarza bo jemu po prostu już nie zależy :(
    Jak byłam w ciąży z Wiki to też nigdy nie pokazał że cieszy się że bedzie miał drugą córkę. A szkoda gadać.
    Buziaki dziewczyny <3

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • Olcia O-O Koleżanka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:
    Kehlana musze poprostu przestac o tym myslec że będę jeszcze w ciąży :( po stracie Wiki mysl ze bede jeszcze w ciaży dawala mi siłę a teraz ją straciłam.
    Mój mąż na pewno nie poszedł by ze mną do lekarza bo jemu po prostu już nie zależy :(
    Jak byłam w ciąży z Wiki to też nigdy nie pokazał że cieszy się że bedzie miał drugą córkę. A szkoda gadać.
    Buziaki dziewczyny <3

Nie załamuj sie od razu daj mu troszke czasu i sobie też...nie rozmawiajcie o ciąży niech czas spokojnie płynie a Wy tylko go sobie umilajcie na wzajem. Jeszcze wszystko sie zmieni zobaczysz tylko nie trzeba naciskać. Głowa do góry :)

Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Monilio, nawet nie wiem co Ci powiedzieć. Ja myślę że on to przeżywa gdzieś w środku, bardzo głęboko i boi się, że jeśli się uda to będzie znów cierpiał. Wiem ze Ci trudno ale chyba będziesz mu musiała dać trochę czasu :-*

Agnieszka0812, Justine M, Olcia O-O lubią tę wiadomość

4 Aniołki
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniu... moj maz tez sie bal a ta nasza strata to bardziej intuicyjna niz medycznie potwierdzona.
    Przypuszczam, ze po tej okrutnej sytuacji jaka Was spotkala tez by sie tak zachowal. Tym bardziej, ze widzi jak cierpisz przy kazdej @. Moze dobrze robi?

• s1985 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:
    Buziaki dziewczyny <3
    ja również nie wiem co mam napisać żebyś chociaż lepiej się poczuła

powiem wam że jakoś kamień mi z serca spadł jak kupiłam te testy owulacyjne ;]

Wiaterek, niezapominajka, Agnieszka0812, Olcia O-O lubią tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
‹‹ 239 240 241 242 243 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ