Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:Sysia ja tez wieczorem a mój rano woli
Jutro jeszcze robię bo to termin niby @ wg owu, ale jeśli zagnieżdżenie było wtedy kiedy myślę, ze było to może jeszcze nie wyjść Albo @ przyjdzie i test też nie wyjdzie
Ola nie martw się jeszcze może być za wcześnie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:myślę że sobota mogło być zagnieżdżenie
Ja własnie tak myślę, zwłaszcza, że mnie wtedy brzuch lekko bolał, a potem w niedzielę jak się obudziłam to tez mnie tak okresowo chwilę pobolał Ale zobaczymyWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ja własnie tak myślę, zwłaszcza, że mnie wtedy brzuch lekko bolał, a potem w niedzielę jak się obudziłam to tez mnie tak okresowo chwilę pobolał Ale zobaczymy
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek, Olcia - bez paniki, moze byc za wczesnie, ale jak u Wiaterka fasola nie ma to znaczy ze w ciązy przeczucia mnie zawodza haha
Olcia trzymam kciuki ze tez masz fasola, wykres tez super, tylko za krotko tu jestes jeszcze przeczuc co do Ciebie nie mam hehe
Monila, nie wiem jak Cie pocieszyć, współczuje Ci bo wiem jak się czujesz. Nie umiem doradzić nic mądrego.
Ja mam takiego mężczyzne który psa nie chciał ale dla mnie sie ugiął i zgodził, pojechać kawał, jeszcze kupe szmalcu zapłacił bo sobie cavalierka ukochałam. Tak samo z dzieckiem, ja rzuciłam hasło a on zachwycony pomysłem robienia nawet nie masz pojęcia jak się ucieszył. Nie będe cytowała co mi mówił potem bo to bardzo zbereźne Generalnie cieszył się jak dziecko że będzie masa seksu ze świetnym zakończeniem heh
Pierwsze dziecko też niechętnie, ja go przekonałam że to już czas i mi zaufał.
Teraz tez mnie bardzo wspiera pomaga jak może, szczególnie kiedy mam te nudności, wraca styrany z pracy i jeszcze pranie wiesza bo mnie konwulsje od zapachu biora, nosi na dwór daleko od okien hah, ze zmuwarki wyjmuje bo mi takie ruchy gora dol bok dol gora bok zabijają.
Głaska po brzuszku i mówi do mnie 'to mój dzidziuś' albo 'ściagaj łachy dzidzusia trzeba dokończyć' hehs1985, Wiaterek, monilia84, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Nieee, dziś sobie daruje. jak już rano nie zrobiłam to do jutra wytrzymam, zwłaszcza, ze może @ przyjść bo ja sobie te moje objawy równie dobrze mogę wmawiać, tylko mnie te mdłości zastanawiają bo w pierwszej ciąży tego nie miałam. Chyba, że miałam i nie zwróciłam uwagiWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Justine M wrote:Wiaterek, Olcia - bez paniki, moze byc za wczesnie, ale jak u Wiaterka fasola nie ma to znaczy ze w ciązy przeczucia mnie zawodza haha
Olcia trzymam kciuki ze tez masz fasola, wykres tez super, tylko za krotko tu jestes jeszcze przeczuc co do Ciebie nie mam hehe
Monila, nie wiem jak Cie pocieszyć, współczuje Ci bo wiem jak się czujesz. Nie umiem doradzić nic mądrego.
Ja mam takiego mężczyzne który psa nie chciał ale dla mnie sie ugiął i zgodził, pojechać kawał, jeszcze kupe szmalcu zapłacił bo sobie cavalierka ukochałam. Tak samo z dzieckiem, ja rzuciłam hasło a on zachwycony pomysłem robienia nawet nie masz pojęcia jak się ucieszył. Nie będe cytowała co mi mówił potem bo to bardzo zbereźne Generalnie cieszył się jak dziecko że będzie masa seksu ze świetnym zakończeniem heh
Teraz tez mnie bardzo wspiera pomaga jak może, szczególnie kiedy mam te nudności, wraca styrany z pracy i jeszcze pranie wiesza bo mnie konwulsje od zapachu biora, nosi na dwór daleko od okien hah, ze zmuwarki wyjmuje bo mi takie ruchy gora dol bok dol gora bok zabijają.
Głaska po brzuszku i mówi do mnie 'to mój dzidziuś' albo 'ściagaj łachy dzidzusia trzeba dokończyć' hehWiaterek, Agnieszka0812, Justine M, Olcia O-O lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Nieee, dziś sobie daruje. jak już rano nie zrobiłam to do jutra wytrzymam, zwłaszcza, ze może @ przyjść bo ja sobie te moje objawy równie dobrze mogę wmawiać, tylko mnie te mdłości zastanawiają bo w pierwszej ciąży tego nie miałam. Chyba, że miałam i nie zwróciłam uwagi
Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Justine M wrote:Wiaterek, Olcia - bez paniki, moze byc za wczesnie, ale jak u Wiaterka fasola nie ma to znaczy ze w ciązy przeczucia mnie zawodza haha
Głaska po brzuszku i mówi do mnie 'to mój dzidziuś' albo 'ściagaj łachy dzidzusia trzeba dokończyć' heh2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Hej, dziewczynki, wróciłam z niemieckiego i znowu 4 strony musiałam nadrabiać Rozpisałyście się
Olcia, Wiaterek, ja dalej trzymam kciuki za Wasze dodatnie testy, póki nie ma @ jest nadzieja!
Monilia, przytulam Cię mocno i mam nadzieję, że mężowi przejdzie. Może po prostu musi jeszcze pewne rzeczy przetrawić. Uważam, że masz rację, że bez jego zgody to nie jest najlepsze wyjście, bo raczej nie przyjąłby takiej ciąży dobrze.
Ja dzisiaj budziłam się kilka razy i za każdym razem mierzyłam tempkę - i za każdym razem wyszła mi inna! Teraz nie wiem, którą wpisać w wykres. Zazwyczaj mierzę o 8, ale dzisiaj mąż mnie obudził jak wrócił z nocki o 6.30, pogadałam z nim chwilę i podrzemałam do 7, a potem jeszcze chwilę do 7.30. Najbardziej mi się podoba temperatura z 6.30, bo najwyższa byłaWiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
kehlana_miyu wrote:Ledwo mogę pisać bo kot pcha mi się na klawiaturę
co do tempki mówi sie zeby brac pierwszaJustine M, Renia7910, kehlana_miyu, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:No ja myślę Tylko Justine musi wrześniówki założyć
o nie nie nie nie, jedna z Was musi wrześniówki założyć, założycielka obowiązkowo fasolkuje, więc któraś z Was musi to zrobić ;P
mogę na priva wysłać instrukcje jakPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:o nie nie nie nie, jedna z Was musi wrześniówki założyć, założycielka obowiązkowo fasolkuje, więc któraś z Was musi to zrobić ;P
mogę na priva wysłać instrukcje jak2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:powiem ci ze mam kota i jak teraz mi te pozytywy wychodziła ty się odemnie odkleić nie mogła, chodziła za mną i miałczała i spała na mnie obok mnie i wogole na krok mnie nie odchodziłą a teraz to musze ja wolac ;/
co do tempki mówi sie zeby brac pierwsza
za to u mnie sunia wyła i nie odstepowala mnie na krok i sie kladla na brzuszku ze 3 dni, dopiero jak poroniłam zrozumiałam ze ona chyba bronila, cos przeczuwala czego ja nie wiedzialam
ja myslalam ze czuje ze mam dzidzi i ze ja ciagnie i nic wiecejPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnyHejka troche mnie nie było musiałam się troche pozbierać psychicznie, nie staram się jako tako,odstawiłam wszystkie moje czary- mary itp.. termometr też dzieś schowałam .
Czekam na moją lekarkę bo sama poszła na operacje i dopiero 16.09 mam wizyte i spróbuje u mnie ostatni raz Clo + pregnyl, jak się znowu nie uda to już musze szukać kliniki niepłodności
Dziewczyny nie wiecie co moze oznaczać krew w śluzie w 10 dc ?? a dzis mam 12 i tez tak minimalnie coś zauważyłam, w dodatku przeszłam jakąś biegunke z rana i mam mdłości i od 3 dni rypie mnie głowa
CZy to tak już przed śmiercią jest hahahah