Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
W sierpniu już wszystkie będziemy się testami chwalić, a potem brzuszkami, zobaczycie. U mnie w tym roku pakiet nieszczęść wyczerpał się ( mam nadzieję)
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
No co do tego pakietu nieszczesc,to mam nadzieje,ze tez mi sie kuzwa wyczerpal...bo co chwile cos,jakis ten rok pechowy,chciala bym poprostu byc szczesliwa a nie bede dopoki nie urodze zdrowego pieknego pachnacego dzieciatka...ja to wiem Dlatego tak bardzo sie spinam,nie chce zeby moja corka byla sama i nie bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 14:27
s1985, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Dziś mam kryzys, jestem u mamy i jest super, ale wiecie wszędzie dobrze, ale najlepiej w domu w poniedziałek wracam. Jestem do poniedziałku, bo tu chodzę do gina i 13 mam wizytę...
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Dziś mam kryzys, jestem u mamy i jest super, ale wiecie wszędzie dobrze, ale najlepiej w domu w poniedziałek wracam. Jestem do poniedziałku, bo tu chodzę do gina i 13 mam wizytę...
Justine M, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Piękne dzieciaki wszystkie Wasze. Moja Majeczka ma 5 lat.
Dokładnie nie ma co porównywać forum tamtego do tego. PP wszystko się przewraca. To życiowy armagedon.
FOcha od wczoraj mężowi waliłam, nie gadałam z nim, nie chcialam dać mu buzi rano na do widzenia. Przysłal mi sms 'i tak Cię kocham Ty bucu '
rozładował te moją złość
ale powiedziałam mu że jak wróci będzie a jak nie to niech nie wraca chyba że po rzeczy, śmiał się że ok zgadaz sie heheheilonia1984, Kikaaa, Renia7910 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:Piękne dzieciaki wszystkie Wasze. Moja Majeczka ma 5 lat.
Dokładnie nie ma co porównywać forum tamtego do tego. PP wszystko się przewraca. To życiowy armagedon.
FOcha od wczoraj mężowi waliłam, nie gadałam z nim, nie chcialam dać mu buzi rano na do widzenia. Przysłal mi sms 'i tak Cię kocham Ty bucu '
rozładował te moją złość
ale powiedziałam mu że jak wróci będzie a jak nie to niech nie wraca chyba że po rzeczy, śmiał się że ok zgadaz sie heheheJustine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ilonia to widzę, że tak samo mamy. Ja się denerwuję wiecznie, a on opanowany. Cały czas tylko "Uspokój się kochanie", albo "Skarbie, nie denerwuj się" i czasami to aż sama parskam śmiechem, ale muszę pokazać, ze tak łatwo ze mną nie ma więc dre się dalej
Agnieszka0812, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ilonia to widzę, że tak samo mamy. Ja się denerwuję wiecznie, a on opanowany. Cały czas tylko "Uspokój się kochanie", albo "Skarbie, nie denerwuj się" i czasami to aż sama parskam śmiechem, ale muszę pokazać, ze tak łatwo ze mną nie ma więc dre się dalej
Wiaterek, ilonia1984, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Justine, jeszcze kilka tygodni i założymy forum " jakie imię dla dziecka " i to jest najlepsze, że jak zaczyna się wybierać to okazuje się kogo nie lubimy i z kim kojarzymy dane imię
ilonia1984, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Kochanie mój ginekolog powiedział, że przez dwa tygodnie nie mogę uprawiać seksu. A co powiedział Twój dentysta?
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:hahahah dobre dzis na obiad moj maz wymyslil pizze,mowi,ze ma chec dzis,bo on taki sportowiec, zdrowe odzywianie itd ale naprawde,juz nieraz mu mowie czasem cza sie nawpiepszac niezdrowego dla psychiki to mam dzis z glowy obiady itd ale do 20 zanim wroci to z glodu umre chyba cos sie dzis nudze strasznie przez ta pogode...pusto w domu posprzatane,pogoda do dupy,nie chce sie ruszac z domu,jakiegos filma chyba ogladne
ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
A mi sasiadka przyniosla wlasnie buleczki maslane cieplutkie z serem...szlak a mialam nie jesc takich rzeczy,ale tak pachnialy,nie umialam sie oprzec a teraz mam jakas zgade,z lakomstwa chyba..,takie gorace zle dzialaja na uklad trawienny,ale nie zaluje mniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 16:28
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Moj chlop tez umie rozladowac mojego nerwa jakims glupim textem,a jak widzi,ze mam takiego wkurwa,ze az bledne to sie nic nie odzywa i czeka az przejdzie i dopiero podchodzi do tematu na spokojnie.Ja to nerwus jestem straszny dobrze,ze on jest w miare opanowaly...a jak dre pape czasem to sie usmiecha i mowi...kochanie tableteczki widze z rana zapomnialas wziac,lyknij teraz I juz mnie rozwala tym i smiac mi sie chce z samej siebie,psycholki
ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
eee to one w takim samym wieku sa :)nastki nasze a ja czekam na meza...cos mi sie dzis dluzy,ciagnie,jakos smutno,a on biedny od poniedzialku pracuje w pracy DO 16,a potem jezdzi na fuche jakas i od 6 do 20 na nogach i jeszcze zonka czeka wymagajaca...biedny.Ale do piatku musimy jakos wytrzymac a na weekend jedziemy do Karpacza...troszke sie odstresowac przed kolejnymi plodnymi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 18:10
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016