X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Małopłytkowość w ciąży
Odpowiedz

Małopłytkowość w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Natalia, mama Franciszka Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2024, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, dziękuję za listę. Z tych hematologicznych to część miałam robione, natomiast z tych drugich to wszystkie oprócz d-dimerów, aczkolwiek i tak wszystkie teraz do powtórzenia po połogu ( oprócz tych wirusowych).

Dawaj znać jak coś u Ciebie się pozmienia i chciałabyś się podzielić lub miałabyś do mnie jakieś pytania 🙌

Pati2804 lubi tę wiadomość

29.02.2024r. Franciszek 34 tc 👼
    13.02.2025r. Igor, 34 tc <3 🌈

age.png
  • Pati2804 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2024, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, mama Franciszka wrote:
    Super, dziękuję za listę. Z tych hematologicznych to część miałam robione, natomiast z tych drugich to wszystkie oprócz d-dimerów, aczkolwiek i tak wszystkie teraz do powtórzenia po połogu ( oprócz tych wirusowych).

Dawaj znać jak coś u Ciebie się pozmienia i chciałabyś się podzielić lub miałabyś do mnie jakieś pytania 🙌
    Dziękuję ❤ i pamiętaj że to działa w dwie strony , jak będziesz potrzebowała czegokolwiek, chociażby się wygadać albo o coś zapytać to śmiało ja tu będę zaglądać 😘
    Ja mam nadzieje że za jakiś czas i u Ciebie wyjdzie słońce 🌞 tego Tobie życzę z całego serca ❤ i mocno kibicuje i trzymam kciuki za diagnostykę która nakieruje Cię na lepszą drogę🍀✊

Natalia, mama Franciszka lubi tę wiadomość

age.png

9tc 💔
    Badania :
    • Ana3 dsDNA (+) granicznie dodatni
    • mutacja MTHFR C677T (hetero) i MTHFR A1298C (hetero)
    • polimorfizm R2 genu czynnika V (czynnik V R2 H1299R)
    Clexane 0,4

29.02.24/01.03.24- II kreski🍀
    02.11.2024r. Franek na świecie ❤
  • Pati2804 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2024, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Hej 😘 odpisałam na wiadomości priv ale chyba coś nie dochodzą, dziwna sytuacja.. daje znać tutaj bo nie wiem czy teraz widzisz na priv czy nie 🤷‍♀️

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

Wysłany: 14 lipca 2024, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, niestety nie widzę od Ciebie wiadomości :( a może spróbuj Ty też dodać mnie do przyjaciółek ?

age.png
  • Pati2804 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2024, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, niestety nie widzę od Ciebie wiadomości :( a może spróbuj Ty też dodać mnie do przyjaciółek ?
    Próbowałam ale pokazuje że już jesteśmy znajomymi i nie mogę dodać od nowa 🙈 napisałam znowu wiadomość, zobacz czy teraz doszła 😘

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

Wysłany: 16 lipca 2024, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie widzę, zaprosiłam Ciebie ponownie :) może masz takiego maila bez nazwiska w nazwie ? 😜 to tam bym napisała.

age.png
  • Pati2804 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2024, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie widzę, zaprosiłam Ciebie ponownie :) może masz takiego maila bez nazwiska w nazwie ? 😜 to tam bym napisała.
    [email protected] 🙂 jak odczytasz to usunę 😅

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ