X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Małopłytkowość w ciąży
Odpowiedz

Małopłytkowość w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Natalia, mama Franciszka Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2024, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, dziękuję za listę. Z tych hematologicznych to część miałam robione, natomiast z tych drugich to wszystkie oprócz d-dimerów, aczkolwiek i tak wszystkie teraz do powtórzenia po połogu ( oprócz tych wirusowych).

Dawaj znać jak coś u Ciebie się pozmienia i chciałabyś się podzielić lub miałabyś do mnie jakieś pytania 🙌

Pati2804 lubi tę wiadomość

29.02.2024r. Franciszek 34 tc 👼
    13.02.2025r. Igor, 34 tc <3 🌈

age.png
  • Pati2804 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2024, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, mama Franciszka wrote:
    Super, dziękuję za listę. Z tych hematologicznych to część miałam robione, natomiast z tych drugich to wszystkie oprócz d-dimerów, aczkolwiek i tak wszystkie teraz do powtórzenia po połogu ( oprócz tych wirusowych).

Dawaj znać jak coś u Ciebie się pozmienia i chciałabyś się podzielić lub miałabyś do mnie jakieś pytania 🙌
    Dziękuję ❤ i pamiętaj że to działa w dwie strony , jak będziesz potrzebowała czegokolwiek, chociażby się wygadać albo o coś zapytać to śmiało ja tu będę zaglądać 😘
    Ja mam nadzieje że za jakiś czas i u Ciebie wyjdzie słońce 🌞 tego Tobie życzę z całego serca ❤ i mocno kibicuje i trzymam kciuki za diagnostykę która nakieruje Cię na lepszą drogę🍀✊

Natalia, mama Franciszka lubi tę wiadomość

age.png

9tc 💔
    Badania :
    • Ana3 dsDNA (+) granicznie dodatni
    • mutacja MTHFR C677T (hetero) i MTHFR A1298C (hetero)
    • polimorfizm R2 genu czynnika V (czynnik V R2 H1299R)
    Clexane 0,4

29.02.24/01.03.24- II kreski🍀
    02.11.2024r. Franek na świecie ❤
  • Pati2804 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2024, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Hej 😘 odpisałam na wiadomości priv ale chyba coś nie dochodzą, dziwna sytuacja.. daje znać tutaj bo nie wiem czy teraz widzisz na priv czy nie 🤷‍♀️

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

Wysłany: 14 lipca 2024, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, niestety nie widzę od Ciebie wiadomości :( a może spróbuj Ty też dodać mnie do przyjaciółek ?

age.png
  • Pati2804 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2024, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, niestety nie widzę od Ciebie wiadomości :( a może spróbuj Ty też dodać mnie do przyjaciółek ?
    Próbowałam ale pokazuje że już jesteśmy znajomymi i nie mogę dodać od nowa 🙈 napisałam znowu wiadomość, zobacz czy teraz doszła 😘

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

Wysłany: 16 lipca 2024, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie widzę, zaprosiłam Ciebie ponownie :) może masz takiego maila bez nazwiska w nazwie ? 😜 to tam bym napisała.

age.png
  • Pati2804 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2024, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie widzę, zaprosiłam Ciebie ponownie :) może masz takiego maila bez nazwiska w nazwie ? 😜 to tam bym napisała.
    [email protected] 🙂 jak odczytasz to usunę 😅

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ