Małopłytkowość w ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Super, dziękuję za listę. Z tych hematologicznych to część miałam robione, natomiast z tych drugich to wszystkie oprócz d-dimerów, aczkolwiek i tak wszystkie teraz do powtórzenia po połogu ( oprócz tych wirusowych).
Dawaj znać jak coś u Ciebie się pozmienia i chciałabyś się podzielić lub miałabyś do mnie jakieś pytania 🙌Pati2804 lubi tę wiadomość
29.02.2024r. Franciszek 34 tc 👼 -
Natalia, mama Franciszka wrote:Super, dziękuję za listę. Z tych hematologicznych to część miałam robione, natomiast z tych drugich to wszystkie oprócz d-dimerów, aczkolwiek i tak wszystkie teraz do powtórzenia po połogu ( oprócz tych wirusowych).
Dawaj znać jak coś u Ciebie się pozmienia i chciałabyś się podzielić lub miałabyś do mnie jakieś pytania 🙌
Ja mam nadzieje że za jakiś czas i u Ciebie wyjdzie słońce 🌞 tego Tobie życzę z całego serca ❤ i mocno kibicuje i trzymam kciuki za diagnostykę która nakieruje Cię na lepszą drogę🍀✊Natalia, mama Franciszka lubi tę wiadomość
-
Natalia, mama Franciszka wrote:Super, dziękuję za listę. Z tych hematologicznych to część miałam robione, natomiast z tych drugich to wszystkie oprócz d-dimerów, aczkolwiek i tak wszystkie teraz do powtórzenia po połogu ( oprócz tych wirusowych).
Dawaj znać jak coś u Ciebie się pozmienia i chciałabyś się podzielić lub miałabyś do mnie jakieś pytania 🙌 -
Natalia, mama Franciszka wrote:Hej, niestety nie widzę od Ciebie wiadomości a może spróbuj Ty też dodać mnie do przyjaciółek ?
-
Natalia, mama Franciszka wrote:Nic nie widzę, zaprosiłam Ciebie ponownie może masz takiego maila bez nazwiska w nazwie ? 😜 to tam bym napisała.
-