Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Małopłytkowość w ciąży
Odpowiedz

Małopłytkowość w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Natalia, mama Franciszka Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, dziękuję za listę. Z tych hematologicznych to część miałam robione, natomiast z tych drugich to wszystkie oprócz d-dimerów, aczkolwiek i tak wszystkie teraz do powtórzenia po połogu ( oprócz tych wirusowych).

Dawaj znać jak coś u Ciebie się pozmienia i chciałabyś się podzielić lub miałabyś do mnie jakieś pytania 🙌

Pati2804 lubi tę wiadomość

29.02.2024r. Franciszek 34 tc 👼
  • Pati2804 Autorytet

Wysłany: 23 marca, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, mama Franciszka wrote:
    Super, dziękuję za listę. Z tych hematologicznych to część miałam robione, natomiast z tych drugich to wszystkie oprócz d-dimerów, aczkolwiek i tak wszystkie teraz do powtórzenia po połogu ( oprócz tych wirusowych).

Dawaj znać jak coś u Ciebie się pozmienia i chciałabyś się podzielić lub miałabyś do mnie jakieś pytania 🙌
    Dziękuję ❤ i pamiętaj że to działa w dwie strony , jak będziesz potrzebowała czegokolwiek, chociażby się wygadać albo o coś zapytać to śmiało ja tu będę zaglądać 😘
    Ja mam nadzieje że za jakiś czas i u Ciebie wyjdzie słońce 🌞 tego Tobie życzę z całego serca ❤ i mocno kibicuje i trzymam kciuki za diagnostykę która nakieruje Cię na lepszą drogę🍀✊

Natalia, mama Franciszka lubi tę wiadomość

age.png

9tc 💔
    Badania :
    • Ana3 dsDNA (+) granicznie dodatni
    • mutacja MTHFR C677T (hetero) i MTHFR A1298C (hetero)
    • polimorfizm R2 genu czynnika V (czynnik V R2 H1299R)
    Clexane 0,4

29.02.24/01.03.24- II kreski🍀
    02.11.2024r. Franek na świecie ❤
  • Pati2804 Autorytet

Wysłany: 14 lipca, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Hej 😘 odpisałam na wiadomości priv ale chyba coś nie dochodzą, dziwna sytuacja.. daje znać tutaj bo nie wiem czy teraz widzisz na priv czy nie 🤷‍♀️

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

Wysłany: 14 lipca, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, niestety nie widzę od Ciebie wiadomości :( a może spróbuj Ty też dodać mnie do przyjaciółek ?

• Pati2804 Autorytet

Wysłany: 16 lipca, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, niestety nie widzę od Ciebie wiadomości :( a może spróbuj Ty też dodać mnie do przyjaciółek ?
    Próbowałam ale pokazuje że już jesteśmy znajomymi i nie mogę dodać od nowa 🙈 napisałam znowu wiadomość, zobacz czy teraz doszła 😘

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

Wysłany: 16 lipca, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie widzę, zaprosiłam Ciebie ponownie :) może masz takiego maila bez nazwiska w nazwie ? 😜 to tam bym napisała.

• Pati2804 Autorytet

Wysłany: 16 lipca, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie widzę, zaprosiłam Ciebie ponownie :) może masz takiego maila bez nazwiska w nazwie ? 😜 to tam bym napisała.
    [email protected] 🙂 jak odczytasz to usunę 😅

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ