Niepłodnośc wtórna po poronieniu.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojkaojka, jakie badania musiałaś robić przed IUI? Wszystkie robiłaś prywatnie czy udało Ci sie na coś dostać skierowanie ?
Ja i mąż musimy zrobić badania i pewnie też będziemy podchodzić.
Trzymam kciuki żeby Ci się udało... Daj znać jak było..Aniołek [*] 1 czerwca 2017r.
29.06.2018 1 IUI
naturalne starania - udało się !!!
-
Melpo, zlecili mi badanie na chlamydię metodą pcr (najdokładniejsze) i pakiet na wirusy (żółtaczka, hiv, kiła i coś jeszcze). Wszystko prywatnie, całość ok 300 zł.
Możesz spróbować oddać krew w centrum krwiodawstwa, zazwyczaj wydają całą wirusologię. -
Melpo wrote:Dzięki Lilly, będe pisać. Ja już byłam na 5 monitoringach i niby z owulacją wszystko ok i nie wiadomo co stoi na przeszkodzie. Dlatego już miałam dość i poszłam do kliniki..
Rozumiem :*3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Dziewczyny,
12 cykl starań u mnie i 9dpo. Generalnie ostatni cykl już nie miałam nadziei. Tak mnie coś naszło dziś i zrobiłam test i była druga kreska! Z ekscytacji nie mogłam wytrzymać i pojechałam do szpitalnego laboratorium żeby potwierdzić. Beta 16,7
Natomiast lekarz powiedział ze to bardzo wcześnie i trzeba zobaczyć po okresie.
Czekam jak na szpilkach!3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
lilly wszystkiego dobrego dla Ciebie i dzidziusia :* To wspaniała wiadomość !!!
Dziewczyny w posiewie z szyjki wyszły mi enterococcus faecalis i escherichia coli , macie z tym jakieś doświadczenia? Czy to może przeszkadzać w zajściu? ;(lilly. lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 1 czerwca 2017r.
29.06.2018 1 IUI
naturalne starania - udało się !!!
-