🌱 Nowy początek 🌱
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Rafiki ❤️
Może być tak, że te zmiany w cyklu też zrobiły swoje.
No i stres w pracy przez tę kobietę.
Do tego stres: czy ten cykl sztuczny, czy naturalny itd., może słabszy zarodek — i suma wszystkiego dała takie niepowodzenie.
Trzeba złapać trochę chilloutu i ruszać dalej. 💪
Edit.
Dzięki za podpowiedź z Atosibanem. Faktycznie można go kupić w aptece za około 200 zł. W Klinika Bocian wlew z tym lekiem kosztuje już 800 zł, więc mają sporą przebitkę. Tak to chociaż trochę zostanie w portfelu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja, 10:36
Daisy1 lubi tę wiadomość
🦋 Hashimoto 🌺 endo/ adeno
🧪 AMH: 0,34
🧬 MTHFR C677T (heterozygota) | PAI-1 4G/5G (heterozygota)
💉 IVF od 2019 r.
→ 9 procedur IVF/ICSI
→ bardzo niska odpowiedź (0–1 oocyt)
🔹 Transfery: 6× ET/KET
🔹 2024/2025: 2× CB 🤍
🔹 VI 2025: ciąża po AZ → poronienie (8 tc) 💔
🧫 Biopsja endometrium (II 2026):
→ CD138: 0–1 (w normie)
→ CD56: 54 (↑)
🧪 Immunologia:
→ Th1 ↑ (TNF ↑, IL-10 ↓)
→ CD4+ lekko ↑
🧬 KIR: Bx
➡️ V 2026: transfer AZ
→ Encorton, Acard, Neoparin, Accofil, Atosiban, Decapeptyl Daily, Cyclogest, Duphaston, Estrofem
β-hCG: 0
Zaczynamy od nowa… -
Cień wrote:Dzięki Rafiki ❤️
Może być tak, że te zmiany w cyklu też zrobiły swoje.
No i stres w pracy przez tę kobietę.
Do tego stres: czy ten cykl sztuczny, czy naturalny itd., może słabszy zarodek — i suma wszystkiego dała takie niepowodzenie.
Trzeba złapać trochę chilloutu i ruszać dalej. 💪
Edit.
Dzięki za podpowiedź z Atosibanem. Faktycznie można go kupić w aptece za około 200 zł. W Klinika Bocian wlew z tym lekiem kosztuje już 800 zł, więc mają sporą przebitkę. Tak to chociaż trochę zostanie w portfelu.
Odpocznij, poukładaj sobie wszystko w głowie i na spokojnie układaj plan. Pytanie też co Twoja lekarka na to wszystko powie, mam nadzieję, że będzie miała jakieś pomysły
nigdy nie wiadomo co nie zagrało przy nieudanym transferze, może to po prostu statystyka.. a planujesz teraz wizytę u immunologa?
Co do atosibanu to są dwa leki: jeden taki zastrzyk dożylny, a drugi w kroplówce i za oba zapłaciłam chyba koło 650zl (jeden koło 200, drugi koło 450). Wiec w sumie to 800zl w Bocianie to w miarę ok cena. U mnie niczego to nie zmieniło na plus, więc już w przyszłości nie będę brać tego leku.
Cień lubi tę wiadomość
✅ cross match, IPLE, trombofilia, celiakia, IMK, KIR BX, ASA, ANA, pasożyty, candida, HP,
❌ adenomioza rozproszona, endometrioza 1st, allo MLR 16,5%, niedobory żelaza, cytokiny
03.2023 HSG niedrożne jajowody
10.2023 I IVF 15 🫧 / 6 ❄️
12.2023 FET cb 💔
05.2024 FET 2 zarodków, cb 💔
09.2024 FET 8/9 tc 💔
01.2024 FET 9+0 💔
05.2025 II IVF 8 🫧 / 2 ❄️ / PGT-A ❄️
07.2025 FET PGT-A 6+0 💔
2024-2025 3x histeroskopia: polip, zrosty, endometritis
12.2025 histerolaparoskopia: drożne jajowody 🤯, endometrioza 1st
02.2026 III IVF 8 🫧 / 6 ❄️
Zoladex x2
04.2026 FET 4AA+4BB cb -
Rafiki, super, że tak szybki termin, jestem pozytywnie zaskoczona 😁 już zaciskam kciuki!
Ja jutro mam wizytę, mam nadzieję, że wszystko w porządku, że nie ma żadnej torbieli i dostaniemy zielone światło 🤞🏻
Cień, Olcykowa, Rafiki, Daisy1, krakowiankq, Jusia92 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2023
Trombofilia, Hashimoto, OAT
03.2024 💔💔 8tc (6+4)
2026:
ICSI: 3🍀 5AA, 4AA, 3BB
→ I ET 24.01 → 30.03 💔 12tc (8+4) T21
→ II FET… ⏳
The best is yet to come ✨ -
@Rafiki
Chyba umówię się do Jarosz. Tylko ona w moim przypadku widziała wskazanie właściwie tylko do Encortonu, bo reszta wyników nie wyglądała aż tak źle.
Ale sama już nie wiem, może jeszcze coś wymyśli albo spojrzy na to inaczej po całej historii.
Z prowadzącą z kliniki też chcę porozmawiać — co ona o tym sądzi i jaki ma plan dalej.
W ogóle to chce ,,wymusić,, podanie dwóch zarodków a wcześniej zrobić wyciszenie np. Gonapeptylem czy czymś podobnym.
No i ta Barska i histeroskopia,chociaż to mega daleko. To taki mam mini schemat na dziś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja, 11:08
🦋 Hashimoto 🌺 endo/ adeno
💉 IVF od 2019 r.
→ 9 procedur IVF/ICSI
🧪 Immunologia:
→ Th1 ↑ (TNF ↑, IL-10 ↓)
→ CD4+ lekko ↑
→ Encorton, Acard, Neoparin, Accofil, Atosiban, Decapeptyl Daily, Cyclogest, Duphaston, Estrofem
Zaczynamy od nowa… -
aszin wrote:Rafiki, super, że tak szybki termin, jestem pozytywnie zaskoczona 😁 już zaciskam kciuki!
Ja jutro mam wizytę, mam nadzieję, że wszystko w porządku, że nie ma żadnej torbieli i dostaniemy zielone światło 🤞🏻
Ja też się bardzo cieszę, że nie musi się wszystko przeciągać w czasie ☺️ w sumie to dzięki mojej dr prowadzącej taki szybki termin się udało załatwić 🤭
Dziękuję Ci bardzo, na pewno dam znać jak poszło i wzajemnie będę trzymać kciuki za jutrzejszą wizytę 🤞 ajaj życzę Ci z całego serduszka żeby to był Twój czas 😘
Cień, aszin lubią tę wiadomość
✅ cross match, IPLE, trombofilia, celiakia, IMK, KIR BX, ASA, ANA, pasożyty, candida, HP,
❌ adenomioza rozproszona, endometrioza 1st, allo MLR 16,5%, niedobory żelaza, cytokiny
12.2023 FET cb 💔
09.2024 FET 8/9 tc 💔
01.2024 FET 9+0 💔
07.2025 FET PGT-A 6+0 💔
Zoladex x2
04.2026 FET 4AA+4BB cb -
nadzieja09 wrote:Dziękuję!
U mnie niestety za każdym razem było tak że brak bólu piersi był pierwszym wyznacznikiem tego że z ciążą jest coś nie tak. Dlatego tak strasznie się boję. Teraz też jestem na ogromnych dawkach progesteronu więc brak bólu piersi raczej nie wiąże się ze spadkiem progesteronu, ale i tak rano strasznie się wystraszyłam. Może to też dlatego że 14 dpo to u mnie zawsze traumatyczny czas kiedy odbierałam z labu spadającą betę. Generalnie traumy do mnie dziś wróciły, ale się cieszę że jednak to była tylko moja panika i nic poza tym. Dobrze że mam wizytę u psychologa we wtorek. Ostatnio się dogadałam, że będę chodzić co 2 tyg, ale teraz myślę czy by nie wrócić na jakiś czas co tydzień. Chociaż na pierwszy trymestr.
Najlepsze jest to że pozostałe objawy mam takie jakie miałam. Lekkie kłucia podbrzusza i jajników, a i tak przez te piersi moja głowa z góry założyła sobie najgorszy scenariusz.
Jesteśmy widzę na podobnym etapie bety. Kiedy planujesz wizytę u lekarza?
Ja dzisiaj zobaczyłam, że w poprzedniej, straconej ciąży beta 29dc wynosiła 271, a teraz 146, więc już miałam myśl, że jest coś nie tak. Ale teraz jak sobie pomyślę, to owulację mogłam mieć wtedy w 13dc a teraz dzień, dwa dni później i może stąd ten wynik. No i wtedy progesteron miałam około 20 a teraz 36, więc pod tym kątem jest zdecydowanie lepiej.
Zrobiłam dzisiaj test rano i ciemnieje, co też mnie trochę uspokaja.
Wizytę mam umówioną dopiero na 15.06 (7+3). To był jedyny wolny termin, który by mi pasował. Może uda się coś jeszcze wcześniej złapać, bo nie wiem jak ja wytrzymam tak długo 😂
Jutro rano idę na betę i proga i zobaczymy jak sytuacja wygląda 🙂
Rafiki, Cień, aszin, Jusia92, Daisy1, Paola2604, nadzieja09, Iskierka ✨ lubią tę wiadomość
👩🏻 93 👦🏻 92 👶 22
Mięśniak macicy, PCOS, Pai-1 hetero
💉 Acard, Clexane, Cyclogest
2026r. ⏳
👦🏻 badanie nasienia ✅ chromatyna ✅
👩🏻 Androgeny ❌ HOMA-IR ✅
biocenoza/posiew 🧫 🆗
🔜biopsja?
22.05.2026r. ⏸️ 🌈 bhcg 146 ✨
Zostań z nami kropku!
07.2025r. - powrót do starań o rodzeństwo 🍀
2cs- 8tc poronienie zatrzymane 6+2 💔 09.2025r.
✨23.08.2022r. F 🩵 🌈
2021r. - 2x 5tc 💔 -
Aszin trzymam kciuki za jutro i same pozytywne informacje 🤞🍀
aszin, Cień lubią tę wiadomość
👩🏻 93 👦🏻 92 👶 22
2026r. ⏳
👩🏻 Androgeny ❌ HOMA-IR ✅
biocenoza/posiew 🧫 🆗
🔜biopsja?
Zostań z nami kropku!
✨23.08.2022r. F 🩵 🌈
2021r. - 2x 5tc 💔 -
Cień wrote:@Rafiki
Chyba umówię się do Jarosz. Tylko ona w moim przypadku widziała wskazanie właściwie tylko do Encortonu, bo reszta wyników nie wyglądała aż tak źle.
Ale sama już nie wiem, może jeszcze coś wymyśli albo spojrzy na to inaczej po całej historii.
Z prowadzącą z kliniki też chcę porozmawiać — co ona o tym sądzi i jaki ma plan dalej.
W ogóle to chce ,,wymusić,, podanie dwóch zarodków a wcześniej zrobić wyciszenie np. Gonapeptylem czy czymś podobnym.
No i ta Barska i histeroskopia,chociaż to mega daleko. To taki mam mini schemat na dziś.
Rozumiem Cię, to bycie w zawieszeniu jest okropnie trudne. Widzę, że u Ciebie plan jest, ale jeszcze dużo znaków zapytania. Mi teraz dużo dała wizyta po ostatnim transferze, bo zaplanowałyśmy z dr co dalej robimy i wskrzesiło to odrobinę nowej nadziei
. U mnie dr proponuje znów podać 2 zarodki właśnie, bo to zwiększa szanse.
Kochana, myślę, że u Ciebie 2 zarodki i wyciszenie to dobry pomysł. Czasem te 2 zarodki to game changer. Przy AZ jest podawany całkiem obcy materiał biologiczny, więc mi wydaje się, że trzeba trochę organizm do tego przygotować i może Prograf by się u Ciebie sprawdził?
Kiedy planujesz wizytę w klinice?
Ja jestem z południa Polski, więc do Barskiej nie mam aż tak daleko. Mnie przekonuje liczba pozytywnych opinii i uzyskanych ciąż po histero w Nowym Sączu, więc próbujemy. Boimy się kolejnych niepowodzeń, boimy się strat. Niechętnie biorę pod uwagę, że może przyczyną naszych niepowodzeń to kwestia jakości zarodków, ale przy braku obciążeń i wysypie dzieci wśród naszego rodzeństwa w ostatnich latach zakładam, że to nie tutaj jest problem..
Jakąkolwiek decyzję nie podejmiesz to jesteśmy tu i będziemy Ci kibicować mocno ❤️😘
Cień lubi tę wiadomość
12.2023 FET cb 💔
09.2024 FET 8/9 tc 💔
01.2024 FET 9+0 💔
07.2025 FET PGT-A 6+0 💔
Zoladex x2
04.2026 FET 4AA+4BB cb -
@Rafiki
Wizyta w klinice w środę. W poniedziałek spróbuję ogarnąć immunologa.
Jestem z Mazowsza, więc trochę daleko, ale to nie koniec świata — do Czech też nie jest aż tak blisko a biorę je pod uwagę.
Trochę mnie dziwi, że w tak dużym województwie jak mazowieckie nie ma specjalisty ściśle zajmującego się histeroskopią oraz endometriozą i adenomiozą.🦋 Hashimoto 🌺 endo/ adeno
💉 IVF od 2019 r.
→ 9 procedur IVF/ICSI
🧪 Immunologia:
→ Th1 ↑ (TNF ↑, IL-10 ↓)
→ CD4+ lekko ↑
Zaczynamy od nowa… -
Olcykowa wrote:Ja dzisiaj zobaczyłam, że w poprzedniej, straconej ciąży beta 29dc wynosiła 271, a teraz 146, więc już miałam myśl, że jest coś nie tak. Ale teraz jak sobie pomyślę, to owulację mogłam mieć wtedy w 13dc a teraz dzień, dwa dni później i może stąd ten wynik. No i wtedy progesteron miałam około 20 a teraz 36, więc pod tym kątem jest zdecydowanie lepiej.
Zrobiłam dzisiaj test rano i ciemnieje, co też mnie trochę uspokaja.
Wizytę mam umówioną dopiero na 15.06 (7+3). To był jedyny wolny termin, który by mi pasował. Może uda się coś jeszcze wcześniej złapać, bo nie wiem jak ja wytrzymam tak długo 😂
Jutro rano idę na betę i proga i zobaczymy jak sytuacja wygląda 🙂
Masz taki progesteron bez żadnych leków? Pięknyyyy 🥹❤️ ja bym chyba też nie wytrzymała tak długo, chociaż w takim terminie to już pięknie bijące serduszko można zobaczyć na 100% 🌈✅ cross match, IPLE, trombofilia, celiakia, IMK, KIR BX, ASA, ANA, pasożyty, candida, HP,
12.2023 FET cb 💔
09.2024 FET 8/9 tc 💔
01.2024 FET 9+0 💔
07.2025 FET PGT-A 6+0 💔
Zoladex x2
04.2026 FET 4AA+4BB cb -
Rafiki wrote:Masz taki progesteron bez żadnych leków? Pięknyyyy 🥹❤️ ja bym chyba też nie wytrzymała tak długo, chociaż w takim terminie to już pięknie bijące serduszko można zobaczyć na 100% 🌈
Też się zdziwiłam. Nigdy nie miałam takiego poziomu i to bez leków, ale mimo to wspomagam się Cyclogestem, choć lekarka wystawiła mi receptę zanim dostałam wyniki.
Mam nadzieję, że tym razem zobaczę to bijące serce 🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja, 13:21
aszin, Cień, krakowiankq, Rafiki lubią tę wiadomość
👩🏻 93 👦🏻 92 👶 22
2026r. ⏳
👩🏻 Androgeny ❌ HOMA-IR ✅
biocenoza/posiew 🧫 🆗
🔜biopsja?
Zostań z nami kropku!
✨23.08.2022r. F 🩵 🌈
2021r. - 2x 5tc 💔 -
Cień wrote:@Rafiki
Wizyta w klinice w środę. W poniedziałek spróbuję ogarnąć immunologa.
Jestem z Mazowsza, więc trochę daleko, ale to nie koniec świata — do Czech też nie jest aż tak blisko a biorę je pod uwagę.
Trochę mnie dziwi, że w tak dużym województwie jak mazowieckie nie ma specjalisty ściśle zajmującego się histeroskopią oraz endometriozą i adenomiozą.
Obyś miała owocną wizytę w środę i szybki termin do immuno! 🤞
W sumie też się zastanawiam, dlaczego tak mało osób się specjalizuje w tym temacie. Chociaż może to przez to, że dopiero parę lat mówi się głośno o endometriozie a większość osób niewtajemniczonych w tematykę niepłodności nawet nie słyszała o adenomiozie?
Jak byłam w szpitalu na kwalifikacji do histerolaparoskopii to prosiłam lekarza trochę starszej daty żeby sprawdzili drożność jajowodów i ewentualnie jeśli nie będzie jakiegoś dramatu to żeby udrożnili. A on mówi, że skoro byłam w ciąży to nie widzi potrzeby żeby w ogóle to sprawdzać.. więc tłumaczę znów, że wszystkie ciąże były z in vitro, więc czynnik jajowodowy jest pomijany, ale nie dotarło - serio, jakby w ogóle nie wiedział na czym polega zapłodnienie pozaustrojowe.. trochę mnie przeraziło, że lekarze nie mają potrzeby poszerzać swojej wiedzy. Rozumiem, ze nie wszyscy ginekolodzy nie muszą znać się na niepłodności, ale jakieś podstawy wypada znać 😣
Cień, Daisy1 lubią tę wiadomość
12.2023 FET cb 💔
09.2024 FET 8/9 tc 💔
01.2024 FET 9+0 💔
07.2025 FET PGT-A 6+0 💔
Zoladex x2
04.2026 FET 4AA+4BB cb -
Olcykowa wrote:Też się zdziwiłam. Nigdy nie miałam takiego poziomu i to bez leków, ale mimo to wspomagam się Cyclogestem, choć lekarka wystawiła mi receptę zanim dostałam wyniki.
Mam nadzieję, że tym razem zobaczę to bijące serce 🥹
Na prawdę piękny poziom proga 🥹 cyclogest też miejscowo dodatkowo zadziała żeby Kropeczek miał super warunki 🌈
Trzymam kciuki ❤️
Cień, Olcykowa lubią tę wiadomość
12.2023 FET cb 💔
09.2024 FET 8/9 tc 💔
01.2024 FET 9+0 💔
07.2025 FET PGT-A 6+0 💔
Zoladex x2
04.2026 FET 4AA+4BB cb -
Dziękuję dziewczyny, jestem jednocześnie podekscytowana i zestresowana 😁
Rafiki, niestety w każdej specjalizacji trafiają się lekarze, którzy już dawno przestali się dokształcać. Ja np. musiałam wyciągać siłą skierowanie do endokrynologa od mojej rodzinnej, bo twierdziła, że TSH 4 to norma i nie ma podstaw, by je wypisać. A okazało się, że to Hashimoto z niedoczynnością tarczycy 🙈Starania od 08.2023
03.2024 💔💔 8tc (6+4)
2026:
→ II FET… ⏳
Rafiki wrote:Obyś miała owocną wizytę w środę i szybki termin do immuno! 🤞
W sumie też się zastanawiam, dlaczego tak mało osób się specjalizuje w tym temacie. Chociaż może to przez to, że dopiero parę lat mówi się głośno o endometriozie a większość osób niewtajemniczonych w tematykę niepłodności nawet nie słyszała o adenomiozie?
Jak byłam w szpitalu na kwalifikacji do histerolaparoskopii to prosiłam lekarza trochę starszej daty żeby sprawdzili drożność jajowodów i ewentualnie jeśli nie będzie jakiegoś dramatu to żeby udrożnili. A on mówi, że skoro byłam w ciąży to nie widzi potrzeby żeby w ogóle to sprawdzać.. więc tłumaczę znów, że wszystkie ciąże były z in vitro, więc czynnik jajowodowy jest pomijany, ale nie dotarło - serio, jakby w ogóle nie wiedział na czym polega zapłodnienie pozaustrojowe.. trochę mnie przeraziło, że lekarze nie mają potrzeby poszerzać swojej wiedzy. Rozumiem, ze nie wszyscy ginekolodzy nie muszą znać się na niepłodności, ale jakieś podstawy wypada znać 😣
W mojej mieścinie lokalny ginekolog powiedział, że przewlekłego stanu zapalnego endometrium nie leczy się antybiotykiem, bo „to nieuleczalne” i antybiotyk nie pomoże.
Drugi nie miał pojęcia, czym są komórki NK w macicy. Stwierdził, że pomyliłam to z AMH.
O endometriozie to nie słyszeli, coś tam w telewizji może. Nie uznają usg w protokole endometriozy bo przecież jest laparoskopia.
Wapniaki.
Brak słów — obaj 60+.
Lokalnie chodzę tylko wtedy, gdy potrzebuję skierowania na badania albo recepty.
Całą diagnostykę i leczenie prowadzę w Warszawie.🦋 Hashimoto 🌺 endo/ adeno
💉 IVF od 2019 r.
→ 9 procedur IVF/ICSI
🧪 Immunologia:
→ Th1 ↑ (TNF ↑, IL-10 ↓)
→ CD4+ lekko ↑
Zaczynamy od nowa… -
@Daisy wspaniałe wiadomości o wynikach i trzymam kciuki za owocne serduszkowania 🥰😘
Ale czas szybko zleciał i cieszę się bardzo że mogę trzymać kciuki co by było gorąco w łóżku haha 🥰😘✨🤗
@Olcykowa wwwwowww wielkie wow ! Niesamowite jest jak takie niespodziewane sytuacje potrafią się wydarzyć 🥰 trzymam mocno kciuki 🍀
Pochwal się testem jakimś, to tak cieszy oczko 🥰
@nadzieja09 przykro mi z powodu babci..😩
Ale cieszę się ogromnie z bety i nie puszczamy kciuków za maleństwo 🍀🥰🤗
@May-girl oczywiście również same kciukasy zaciśnięte 🥰🍀🤗 czekam z niecierpliwością na jutrzejsze wyniki bety 😘
@Cień jesteś wojowniczką niesaaaamowita! Silna kobieta z Ciebie i cała Twoja historia inspiruje do walki na każdym aspekcie życiowym 💪
A babeczki z pracy ? Ja wiem może to się wydawać łatwo mówiące, ja Ci to juz pisałam ale dziewczyny powiem to tu na głos, doświadczyłam i poleeecam :
Jesli nam coś nie służy to zwolnić się raz w życiu samemu z pracy i doświadczyć tego uczucia władzy nad swoim życiem ✨
@Aszin dlatego patrząc na tak prostą sprawę jak lekarz który nie widzi problemu z tsh, musimy mieć głowę na karku i szukać dalej i grzebać i miej tu zaufanie do lekarzy? 😖Jak takie kwiatki proste wychodzą..(tak się mówi?) aż nóż w kieszeni się otwiera
Dla wszystkich tu z Was jeśli czekają Was jakieś wizyty w tym tygodniu oczywiście trzymam kciuki 🍀 za pozytywne wieści, wyniki i same dobre wiadomości 🌞
Jestem tu ciągle, czytam, i chodź nie zawsze skomentuję bo czasami nie mam za wiele wiedzy na temat Waszych doświadczeń to jestem 😘
Aha i zauważam po wiadomościach waszych jaki mam baby brain- ja coś przeczytam, przyswoję a za kilka postów dalej zapominam co chciałam napisać 🙈
Wybaczcie 🥹 ale mam serduszko dla Was tu każdej otworzone ✨
@Ninia pamiętam jak byłyśmy na jesień w tym samum miejscu a teraz rosną nam brzuszki 🥹 aż łezka się w oku kręci na wzruszenie 🥹
I nazwa wątku ! Wspaniała, i to forum - kocham i Was naprawdę 💖❤️🩹 ja wiem, może za wiele tu słodzę czasem ale ja Was uważam za moje Anioły które były przy mnie w najgorszym momencie życia i są nadal w najlepszym ✨💖 co odpowiada temu że jesteście
Kobiety - ANIOŁYWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja, 14:44
Cień, Daisy1, aszin, Rafiki, Jusia92, Olcykowa, yecikowa, nadzieja09 lubią tę wiadomość
-
aszin wrote:Rafiki, super, że tak szybki termin, jestem pozytywnie zaskoczona 😁 już zaciskam kciuki!
Który jesteś dzień cyklu? Wizyta pod kątem transferu w najbliższym czasie, tak?
Podpytuję bo szukam transferowej siostry
Jutro mam monitoring w 14dc i liczę na to, że wszystko ok i poznam datę transferu.
Cień, aszin lubią tę wiadomość
👱♀️88' 👱81' starania od 10.2022
IVF I: 03.24 14/10🥚5z 0️⃣❄️
IVF II: 08.24 16/11🥚6z 4️⃣❄️
10.24 FET I 5.1.1❌
11.24 FET II 4.1.1❌
12.24 histeroskopia: cd138✅️ NK⬆️
03.25 FET III 3.1.1❌ Accofil,Smoflipid,Encorton, heparyna,HCQ-Jarosz
04.25 FET IV 4.2.3❌
IVF III 05.25 14/9🥚6z 2️⃣❄️->PGT-A0️⃣
IVF IV 08.25 16/13🥚11z 7️⃣❄️->3️⃣❄️❄️❄️ PGT-A✅️
11.25 histeroskopia: polipy, adeno, cd138❌️
antybiotyki, Zoladex✔️
02.26 FET V 5.1.1 Prograf, Accofil, heparyna-Sydor
7dpt 71 12dpt 684 14dpt 1457 18dpt 3269 32dpt 4807
brak zarodka 8tc❌️
FET VI
usunięta przegroda, AMH 2,2
❌️endometrioza III, adenomioza
KIR Bx tylko 2DS2✔ ♀️C2 ♂️C1/C2
✖NK, IL-10, PAI-1, V R2, ferrytyna, PRL
cross (APC) 52%,(Prokocim) negatywny🧐, allo-MLR 41%
♂️m.0% -
krakowiankq wrote:Który jesteś dzień cyklu? Wizyta pod kątem transferu w najbliższym czasie, tak?
Podpytuję bo szukam transferowej siostry
Jutro mam monitoring w 14dc i liczę na to, że wszystko ok i poznam datę transferu.
Dziś 19dc, a transfer planowany na przyszły cykl 🙂 Trzymam kciuki, żebyśmy obie wracały jutro z dobrymi wieściami!
krakowiankq lubi tę wiadomość
Starania od 08.2023
03.2024 💔💔 8tc (6+4)
2026:
→ II FET… ⏳
@Rafiki, a czy Ty masz pozostałe zarodki też po pgt-a?
Ja myślałam teraz o podwójnym transferze ale moja gin mi odradziła. Jej zdaniem 2 zarodki po pgt-a to zbyt duże ryzyko ciąży bliźniaczej i nie rekomenduje tego w moim przypadku - jestem po usunięciu przegrody macicy.
Mam 2 mrożaki z 6 doby. Teraz robimy pojedynczy transfer ale chciałabym kiedyś spróbować z dwoma. Mojemu facetowi kiedyś wróżka wywróżyła bliźniaki i tego się trzymam 😉
Pozdrawiam Was słonecznie 🌞
Cień, Rafiki lubią tę wiadomość
👱♀️88' 👱81' starania od 10.2022
10.24 FET I 5.1.1❌
11.24 FET II 4.1.1❌
04.25 FET IV 4.2.3❌
11.25 histeroskopia: polipy, adeno, cd138❌️
antybiotyki, Zoladex✔️
02.26 FET V 5.1.1 Prograf, Accofil, heparyna-Sydor
7dpt 71 12dpt 684 14dpt 1457 18dpt 3269 32dpt 4807
brak zarodka 8tc❌️
FET VI
usunięta przegroda, AMH 2,2
❌️endometrioza III, adenomioza
KIR Bx tylko 2DS2✔ ♀️C2 ♂️C1/C2
✖NK, IL-10, PAI-1, V R2, ferrytyna, PRL
cross (APC) 52%,(Prokocim) negatywny🧐, allo-MLR 41%
♂️m.0% -
Rafiki wrote:Obyś miała owocną wizytę w środę i szybki termin do immuno! 🤞
Mnie podczas kolposkopii ginekolog zaskoczył pytaniem:
"a tę punkcję to robią jakoś przekłuwając brzuch?"
😶👱♀️88' 👱81' starania od 10.2022
10.24 FET I 5.1.1❌
11.24 FET II 4.1.1❌
04.25 FET IV 4.2.3❌