owulacja po poronieniu samoistnym
-
WIADOMOŚĆ
-
miałyście owulacje normalnie, czy wcześniej a może później? a może wcale??
Wiadomo testy owulacyjne gwarancji nie dają, można przeoczyć. No ale może któreś zafasolkowały i na bank wiedzą że miały i kiedy
Ja właśnie czekam na owulację pp... zawsze miałam 16-17 dnia cyklu a cykl 28-29 dni. No i ciekawi mnie jak to teraz będzie...Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Ja miałam owulację dwa cykle przed poronieniem 14,16 dc a po poronieniu 21 to tak w przybliżeniu bo tylko mierzę temperaturę
no to u mnie chyba identycznie normalnie owulka 16dzien a teraz 22-23 *chyba* więc historia jak u CiebiePoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
U mnie też po cb owulacja przesunęła się z 14 dc na 19
teraz również jestem w trakcie cyklu poronnego i jeszcze czekam na owulkę będzie czy się nie zdecyduje nie wiadomoJustine M lubi tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
Majówka90 a jakie cykle masz normalnie???
bo ja około 28-29 dniowe no ale domyślam się że jeśli wczoraj lub dziś miałam owulację to jakieś 12dni po dopiero @ nadejdzie (oby nie nadeszła )
november123
ja też poroniłam 20 maja tylko tego roku
ja przed pierwsza ciążą miałam owulke 14 dnia - książkowo, potem sie na 16-17 dzien przesunelamatylda08 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:29-32 dni
Juz będziemy się starac jak @ się skończy oby owocnie ale staram się zachowac spokój
dokładnie trzeba wierzyć że się uda, ale wiadomo dopuszczać do siebie myśl że jak nie w tym miesiącu to w następnym
Ja jestem bardzo pozytywnie nastawiona, więc MUSI się udać, daje sobie max 3 miechy :]Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
Justin ja w tamtym roku 20 maja urodziłam synka a w tym roku 20 maja miałam pozytywny test lecz niestety okazało się że kolejna cb
Też staram się myśleć pozytywnie ale nieraz jest bardzo ciężko tym bardziej jak słyszę od każdego gina do którego nie pójdę że "kiedyś musi się udać"
U mnie ten cykl jakiś dziwny niby w pon byłam u gina i mówiła że pecherzyk rośnie i na weekendzie można działać ale jakoś nie czuję tej ovu. Podziałamy i poczekamy co z tego wyjdzieJustine M lubi tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
działamy dziewuchy, ja też jakoś miałam problem z ustaleniem tej owulacji, tzn coś tam czułam, ale nie tak jak zwykle, organizm po burzy hormonalnej jakoś inaczej ją przechodzi. No ale mam nadzieję że była i że owocnie się to zakończy
november123, matylda08 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Dziewczyny a plamilyscie przed owu? Ja poronilam 2 czerwca w 16 tygodniu, mam PCOS wiec nie spodziewalam sie regularnej miesiaczki po tym ale dzisiaj mam 30 dzien cyklu i nadal ovu nie bylo, jakies 2 tygodnie temu przestalam plamic po poronieniu ale od wczoraj znow plamie i nie wiem dlaczego...Adas 4.9.12 r.
Aniolek... 2.06.2015 - 16 tydzien...
Kubus 18.06.16r. -
u mnie juz 40 dzien... dalej plamie, ovu nie bylo... zalamie sie normalnie... chyba bede musiala czekac do tej polowy sierpnia na wspomagacze...a mialam nadzieje ze moze cos sie unormuje i uda wczesniej...Adas 4.9.12 r.
Aniolek... 2.06.2015 - 16 tydzien...
Kubus 18.06.16r. -
Nic sie szybko nie normuje,ja juz 2 cykl po poronieniu i chyba ovulacji nie mam ;(Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Hej dziewczyny ja niestety straciłam swoje maleństwo jakoś w 6 tygodniu, wszystko się samo oczyściło i w sumie wyglądało jak normalny okres (zawsze wydawało mi sie ,że to jakieś mega duże krwawienie)ale gin mówił ,ze u mnie nie było w ogóle jaja płodowego widać na usg i dlatego tak to wszystko sie działo.Ale wracając do tematu w 15dc(zawsze miałam 28 dniowy cykl) pojawiła sie chyba owu czym sie bardzo zdziwiłam (wszystkie symptomy bo to akurat u mnie książkowo)czy to możliwe ,że zaraz po poronieniu mój organizm wrócił na "właściwy tor"?Czekam teraz na @ ciekawe czy przyjdzie o czasie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 21:23
Aniołeczek [*] 22.07.2015 -6tc
-
Stracilas bardzo wczesna ciaze i jest duze prawdopodopienstwo, ze organizm wrocil do "normalnosci"- czyli ze normalnie w tym cyklu mogla juz wystapic owulacja.Amelka[*] - 17.03.13 (10tc)
Franio[*]- 16.06.14 (9tc)
Karolek[*]- 13.12.14 (10tc)
niedoczynność tarczycy, NK, MTHRF C667T homozygota - metylofolin 0,8mg, B6, B12, D3, eutyrox, acard,...