Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poronienie i łyżeczkowanie
Odpowiedz

Poronienie i łyżeczkowanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agata23 Nowa

Wysłany: 2 września 2023, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam poroniłam w 12 tc samoistnie w domu ale niestety zostały resztki i miałam trzy tygodnie temu zabieg po zabiegu miałam plamienia i w czwartek byłam u swojego gin na kontroli i powiedział że po lewej stronie mam jeszcze resztki albo jakiegoś krwiaka przepisał antybiotyk sumamed i dał mi skierowanie do szpitala. Więc wczoraj poszłam do szpitala i tam mnie lekarz zbadał i powiedział że on nic nie widzi że wszytko jest w porządku i dodał że widzi w prawym jajniku pęcherzyk owulacyjny a palmiarnia mogą być aż do miesiączki pierwszej. Ale od wczoraj wieczora zaczęłam krwawić i bolał mnie brzuch dołem i dziś również krwawię intensywniej. Co robić czy jechać na IP czy któraś może miała podobnie

Agata
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ