X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Poronienie i łyżeczkowanie
Odpowiedz

Poronienie i łyżeczkowanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agata23 Nowa

Wysłany: 2 września 2023, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam poroniłam w 12 tc samoistnie w domu ale niestety zostały resztki i miałam trzy tygodnie temu zabieg po zabiegu miałam plamienia i w czwartek byłam u swojego gin na kontroli i powiedział że po lewej stronie mam jeszcze resztki albo jakiegoś krwiaka przepisał antybiotyk sumamed i dał mi skierowanie do szpitala. Więc wczoraj poszłam do szpitala i tam mnie lekarz zbadał i powiedział że on nic nie widzi że wszytko jest w porządku i dodał że widzi w prawym jajniku pęcherzyk owulacyjny a palmiarnia mogą być aż do miesiączki pierwszej. Ale od wczoraj wieczora zaczęłam krwawić i bolał mnie brzuch dołem i dziś również krwawię intensywniej. Co robić czy jechać na IP czy któraś może miała podobnie

Agata
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ