X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Puste jajo płodowe - przebadany zarodek
Odpowiedz

Puste jajo płodowe - przebadany zarodek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • rolka355 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2023, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja bylam na usg w 6+3 i bylo puste jajo. Dr powiedziała,ze dużo dużo dużo za małe niż powinno być. Że nawet nie da rady go zmierzyć. Kazała odczekać tydzień i wrócić. W środę mam wizytę. Beta przyrasta o 30% jakoś. Wcześniej 80 potem 50 teraz już po 30%. Jestem przekonana, że diagnoza sie potwierdzi. Zastanawiam sie co mnie czeka, a przede wszystkim czy to nie jest niebezpieczne dla mnie? Nie dostanę jakiegoś zakażenia? Czemu od razu nie dostałam skierowania do szpitala..

2023 ⏸️💔👼
    2024.10 ⏸️
  • rolka355 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2023, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piszę to dla osoby, która będzie szukała informacji. Ja już po zabiegu. Wyszłam w ten sam dzień co przyszłam. Zabieg trwał 10-15 minut na fotelu ginekologicznym. Wszystko sie szybko zadziało, dali znieczulenie w wenflon i za kilka chwil odpłynęłam, nawet nie zdążyłam się zestresować. Nie ma się co bać, dasz radę ♥️💪

Liliak lubi tę wiadomość

2023 ⏸️💔👼
    2024.10 ⏸️
  • Milvaaa Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2023, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie, że napisałaś i się podzieliłaś :)
    Ja jestem właśnie w trakcie drugiego okresu, który został wywołany tabletkami - brałam 10 dni, miałam odstawić i 4 dnia okres. Mam nadzieję, że teraz juz się wszystko oczyści

ONA: 96' ON: 94'
    🔴 NK z krwi 42% 🔴 KIR AA 🔴 Morfologia plemników 0-1% 🔴 MTHFR_677C>T homo, PAI-1 4G homo 🔴 Choroba genetyczna jednogenowa (50% ryzyka wady u dziecka)

💔 10.05.2023 transfer I 💔 Puste jajo płodowe

🍀 24.04.2024 transfer II 🍀 (encorton, intralipid, accofil, neoparin, estrofem, cyclogest, agolutin)
    4dpt6dpt beta 44,5; 12 dpt beta 425; 14 dpt beta 813; 20dpt beta 6556, CRL 0,17cm 🥰 23 dpt migające ❤️
    12+0 -> prenatalne ok 🍀 5,3cm dziewczynki 🎀 14+4 8,5 cm i 98 gram malutkiej, zero krwiaków 🥳
    22+0 USG połówkowe 🍀 440g ❤️
    28+6 III USG prenatalne 🎀 1,32 kg

preg.png
  • Lesternixon Nowa

Wysłany: 10 lipca 2023, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She couldn’t speak, but smell. She couldn’t see but feel. She couldn’t hear, but touch. So, made history for the rest of the world about how to live a quality life without seeing, hearing, and speaking.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ