Starającie się po przejściach i zafasolkowane.
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrzucam jeszcze raz listę:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/13C4I23aJDavAppSu_b0P3G_sf2_UkUNqEW02NKAqjMc/edit?usp=sharing
Jak by zmieniam kolejność tak żeby było wg daty porodu/miesiączki jak będzie podanaAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnyKochane polecam sie Waszej pamieci bardzo wczoraj wyszedł mi test ciazowy pozytywny,dzisiaj też mimo to bardzo sie boje aby nie było powtórki z poprzednich ciaz tak bardzo bysmy chcieli aby tym razem nam sie udało!!!
w poniedziałek zaczynamy też szkolenie adopcyjne polecam sie tu również
Pamietam o Wasnati04, szpilka, Maluszek, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Inessa tak ogromnie Ci gratuluję!! trzymam kciuki, żeby ta ciąża zakończyła się szczęśliwie!!
inessa lubi tę wiadomość
[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -
nick nieaktualny
-
Witam Kochane po długiej nieobecności! Oczywiście GRATULUJĘ WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWYM ANIOŁKOWYM MAMUSIOM!!!!!!!!!!!!!!
Chcialam Wam tylko napisać,że żyję i mam się dobrze,czekam na @-obym się nie doczekała-chociaż z moim szczęściem pewnie niedługo się pojawi.
Ściskam wszystkie razem i każdą z osobna!nati04, Alessia lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki!
Sluchajcie,coś dzieje sie z moim cyklem.Po poronieniu (12,2013)cykle zrobily sie troche krotsze (mialam 30-34 dni),teraz mam naprzemiennie 26-28/30-33 dni.Ostatni cykl trwal 28 dni,bylo jak zwykle.Teraz jest 8dc,6dc jeszcze plamilam,temp jak zwykle na poczatku cyklu u mnie 36-36,2st.Od wczoraj temp skoczyla do 36,4,dzis tak samo.malo tego godz temu zmierzylam 37st,sluz jesli jest to kremowy (gl po toalecie,malo).Nigdy tak nie mialam.Po zakonczonej mczce byly dni nieplodne (sluz wodnisty,temp niska),a ok 9-10dc (zaleznie od dlugosci)pojawial sie sluz plodny.Jak mam to rozumiec,czy to wynik jakichs zaburzen hormonalnych?Nie biore zadnych lekow,tarczyca ok.Poradzcie cos
Czy miewacie takie cykle,w ktorych po okresie,a przed faza estrogenna pojawiaja sie dni nieplodne z dominacja progest,nie znam sie za bardzozazu23l
ISKIERKA 05.12.2013 [*] 8tc -