Starającie się po przejściach i zafasolkowane.
-
WIADOMOŚĆ
-
ziolko wrote:Może to głupie ale obiecałam sobie, że jak teraz zajdę w ciążę to powiem tylko mężowi, nikomu więcej, żeby nie zapeszyć...
będzie co ma być -
Też zawsze byłam zdania, żeby nie mówić zbyt wcześnie i tego starałam się trzymać...
Przyszła Wielkanoc, minęło 9 tygodni, wszystko było super. Postanowiliśmy powiedzieć przy okazji światecznych odwiedzin najbliższej rodzince. 5 dni później już byłam po zabiegu
Często się zastanawiam jak to będzie następnym razem, ale przeważają myśli, że powiem dopiero po badaniu prenatalnym a wcześniej będę rżnąć głupa. Ciekawe jak to będzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 22:31
ziolko lubi tę wiadomość
-
Pierwszą ciążą chwaliliśmy się od razu nie musze chyba pisać co było jak poroniłam. O drugiej ciąży wiedzieli tylko rodzice. A teraz siedziałam cicho do 11 tygodnia ale,że już u mnie widać brzuszek no to wieści poszły. Uczucie strachu zostanie do końca....
-
Do mnie też ostatnio znajoma walnęła tekst (a w dodatku przyszła z malutkim 5-miesięcznym dzieckiem), że już chyba najwyższy czas aby teściowa została babcią. Wymieniłyśmy z teściową spojrzenia, ja nie wiedziałam co powiedzieć, normalnie mnie zatkało. Teściowa żartobliwie rzuciła, że chyba uznaliśmy, że jest jeszcze za młoda na babcię i temat się uciął. Nie ma co winić ludzi, którzy coś powiedzą no ale przykro tak jakoś się robi
-
nati04 wrote:Pierwszą ciążą chwaliliśmy się od razu nie musze chyba pisać co było jak poroniłam. O drugiej ciąży wiedzieli tylko rodzice. A teraz siedziałam cicho do 11 tygodnia ale,że już u mnie widać brzuszek no to wieści poszły. Uczucie strachu zostanie do końca....
Kochana tym razem to wszystko bedzie dobrze, zobaczysz Trzymam za Was mocno kciuki i kibicuję z całych sił!! )nati04, peppapig lubią tę wiadomość
-
To jeszcze obce osoby to człowiek się po złości i wybaczy, ale gorzej jak atakuje rodzina, moja cudowna mama od 6 lat składając nam życzenia świąteczne życzyła nam dziecka za każdym razem, to było przykre, mam nadzieję że na kolejne świeta to się już nie powtórzy
-
Dziewczyny nie jest dobrze,Jola w nocy bardziej krwawiła i bardzo ją bolało,mówiła,że bardzo dużo skrzepów było,zrobili jej betę,żeby zobaczyć czy przyrasta,wyniki jeszcze dziś miały być.Jeśli beta nie wzrośnie dostanie zastrzyk i niestety zabieg.
Mój mąż dziś powiedział,że chyba jemu i jego bratu nie pisane jest drugie dziecko -
ewcia21k wrote:Dziewczyny nie jest dobrze,Jola w nocy bardziej krwawiła i bardzo ją bolało,mówiła,że bardzo dużo skrzepów było,zrobili jej betę,żeby zobaczyć czy przyrasta,wyniki jeszcze dziś miały być.Jeśli beta nie wzrośnie dostanie zastrzyk i niestety zabieg.
Mój mąż dziś powiedział,że chyba jemu i jego bratu nie pisane jest drugie dziecko
Ewcia bardzo mi przykro -
Marlena wrote:Inessa - 39 lat- w oczekiwaniu na adopcje a może na fasolke? - 4 Aniołki w Niebie.
nati04- 26 lat - Dwa Aniołki Franuś i Antosia . Obecnie w ciąży. Termin porodu 8 grudzień.
aniafk - 34 lat, 1 synek , 1 aniołek, obecnie w ciąży - termin 10.01.15
Miru 26 lat - 4 cykl starań - 1 aniołek w niebie,obecnie w ciąży
mała mii 33 lata 3 aniołki i synuś pod sercem ( 33 tydz.)
Magic-lat 26,- 2 cykle- 1pp-@ 9 maja- jeden aniołek w niebie
Kasika8303- lat 31- 4pp- następny cykl rozpoczynam staranka- @ 14 maj- 1 Aniołek w Niebie
emilka82 - lat 32 - 1cs po stracie @ - 17 maja - 1 córka oraz 1 aniołek w niebie
JusWik - 29 lat,- 2cpp, @20 maja, 1 aniołek w niebie
mako - lat 37, 3 cpp, 1 starankowy - 24 maja @ 1 córka i 1 aniołek
Mimi86-lat 28, 3 cykl pp, 2 starankowy, @ 24 maja- 1 aniołek w niebie
drzwiona - lat 31- 3pp - 1 starankowy- @ 25 maj- 1 Aniołek w Niebie
mandragora- lat 34- 7cs po stracie- termin porodu 08.02.2015- aniołek Hania w Niebie
19ilonka87 - 27 lat, 11 cykl - 1pp, @ - 27 maja, 1 aniołek
OctAngel - lat 30, 8cpp, 4cs, @ 30 maja, 1 aniołek w niebie
Marlena - 22 lata, 1cs po stracie, @ - 7 czerwca, 1 Aniołek w Niebie
benitka-36lat-1starankowy-@ 8 czerwca-1 córka i dwa aniołki w niebie
maja783 - lat 36 - 10 cykl - 3 pp - 2 starankowy - @ 13 czerwca - 2 córki i 2 aniołki w niebie
Peppapig-37lat-2c pp, @ ?? - będzie co ma być córka,syn i aniołek
Ampoule - 26 lat,3 cpp, 2 starankowy, @ ??? - jeden aniołek w niebie
eM - 28lat, czekając na pierwszą @ po stracie, 1 aniołek w niebie
liloe - 27 lat, czekając na pierwszą @ po stracie, 2 aniołki w niebie
Roxanka - 26 lat, 2 cpp, 1 cs, @ ?? - 2 aniołki w niebie
gosia86 - 27 lat, czekając na pierwszą @ po stracie, 1 Aniołek
moremi - 36 lat, 3 cpp, 2 cspp, @ 19.04 - 1 aniołek
ewcia21k-lat 27 - czekając na staranka od sierpnia.-1 syn i 1 AniołekWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 13:22