X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Starania po poronieniu....
Odpowiedz

Starania po poronieniu....

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • mała 232 Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine M wrote:
    ja na magicznym, nie pcham sie tam gdzie mnie nie chcą :P
    hm...a czy ktoś pisał ,że Cie tu nie chce?A co to ten magiczny?

Aniołeczek [*] 22.07.2015 -6tc

gg64j44jcony4hyw.png
  • mała 232 Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    Fajnie ze Ty juz po @ i mozesz dzialac :) a ja musze czekac na nia tylko jeszcze czy ona przyjdzie i kiedy :)

I taki mam zamiar chociaż z wielkim strachem...na razie robie tylko testy owu i zobaczymy co one pokażą bo nie chce mi sie bawić w mierzenie temp chyba za leniwa jestem ;)

gg64j44jcony4hyw.png
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez watek mala :)

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała 232 wrote:
    I taki mam zamiar chociaż z wielkim strachem...na razie robie tylko testy owu i zobaczymy co one pokażą bo nie chce mi sie bawić w mierzenie temp chyba za leniwa jestem ;)
    ja wlasnie mialam tez taki zamiar z tymi testami ovu tylko ze ja mialam problemy z owulacja i nie wiem czy wykazalo by

• mała 232 Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    tez watek mala :)
    To wiem ;) ten sam temat co "tu" czy po prostu różne tematy o wszystkim?Bo jak przeglądałam forum to jest bardzo dużo tematów kóre zaczęły sie bardzo dawno temu, połowy dziewczyn już tam nie mam albo odzywają sie po paru tygodniach ,miesiącach i mają już maluszki albo zaraz bedą miały.

gg64j44jcony4hyw.png
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała 232 wrote:
    hm...a czy ktoś pisał ,że Cie tu nie chce?A co to ten magiczny?

kochana nie ten watek mialam na mysli ze mnie nie chca
    a magiczny, no jest magiczny
    troche osstatnio zawirowań było, ale juz na pewno będzie oki :)

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ