X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Starania po poronieniu....
Odpowiedz

Starania po poronieniu....

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • mała 232 Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine M wrote:
    ja na magicznym, nie pcham sie tam gdzie mnie nie chcą :P
    hm...a czy ktoś pisał ,że Cie tu nie chce?A co to ten magiczny?

Aniołeczek [*] 22.07.2015 -6tc

gg64j44jcony4hyw.png
  • mała 232 Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    Fajnie ze Ty juz po @ i mozesz dzialac :) a ja musze czekac na nia tylko jeszcze czy ona przyjdzie i kiedy :)

I taki mam zamiar chociaż z wielkim strachem...na razie robie tylko testy owu i zobaczymy co one pokażą bo nie chce mi sie bawić w mierzenie temp chyba za leniwa jestem ;)

gg64j44jcony4hyw.png
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez watek mala :)

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała 232 wrote:
    I taki mam zamiar chociaż z wielkim strachem...na razie robie tylko testy owu i zobaczymy co one pokażą bo nie chce mi sie bawić w mierzenie temp chyba za leniwa jestem ;)
    ja wlasnie mialam tez taki zamiar z tymi testami ovu tylko ze ja mialam problemy z owulacja i nie wiem czy wykazalo by

• mała 232 Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    tez watek mala :)
    To wiem ;) ten sam temat co "tu" czy po prostu różne tematy o wszystkim?Bo jak przeglądałam forum to jest bardzo dużo tematów kóre zaczęły sie bardzo dawno temu, połowy dziewczyn już tam nie mam albo odzywają sie po paru tygodniach ,miesiącach i mają już maluszki albo zaraz bedą miały.

gg64j44jcony4hyw.png
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała 232 wrote:
    hm...a czy ktoś pisał ,że Cie tu nie chce?A co to ten magiczny?

kochana nie ten watek mialam na mysli ze mnie nie chca
    a magiczny, no jest magiczny
    troche osstatnio zawirowań było, ale juz na pewno będzie oki :)

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ