Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My już w sumie mamy urządzone Właśnie niedawno doszły ostatnie meble - stół i krzesła. Teraz tylko dopieszczamy. Ale i tak niedługo będziemy rozglądać się za nowym, większym, bo to ma tylko 2 pokoje. Jak Pucek podrośnie to będzie musiał mieć swój własny pokój, a ja z sypialni nie zrezygnuję Na razie się pomieścimy, bo to mieszkanie tak na spontanie kupowaliśmy że stać nas bylo na tylko dwa pokoje Wiecie jak to w życiu, wszystko takie skomplikowane
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:Mnie niektórzy mówią, ze mam twarz jak księżyc w pełni..
To Twoj naturalny kolor włosów?s1985 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Znam to..my mamy trzy pokoje,ale jak byłam w ciąży, to się smialam do męża, że kołyskę to chyba pod sufitem zawiesimy nad naszym łóżkiem;)
Pokój Młodego to królestwo Barcelony i nie ma tam miejsca dla rozowiutkich pierdolek;)Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lunadelrospo wrote:Znam to..my mamy trzy pokoje,ale jak byłam w ciąży, to się smialam do męża, że kołyskę to chyba pod sufitem zawiesimy nad naszym łóżkiem;)
Pokój Młodego to królestwo Barcelony i nie ma tam miejsca dla rozowiutkich pierdolek;)
Mój bratanek jest fanem barcelony i też ma wszystko z barcą - piżamę, pościel, jaśka, strój sportowy barcy, piłkę, rękawice i wiele wiele innychs1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:My już w sumie mamy urządzone Właśnie niedawno doszły ostatnie meble - stół i krzesła. Teraz tylko dopieszczamy. Ale i tak niedługo będziemy rozglądać się za nowym, większym, bo to ma tylko 2 pokoje. Jak Pucek podrośnie to będzie musiał mieć swój własny pokój, a ja z sypialni nie zrezygnuję Na razie się pomieścimy, bo to mieszkanie tak na spontanie kupowaliśmy że stać nas bylo na tylko dwa pokoje Wiecie jak to w życiu, wszystko takie skomplikowaneFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monilia84 wrote:Pucuś śliczna jesteś
Ja to czuje że brzydka i stara przy Was ehehehRenia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
A takie z profilem brzuszka to może za jakieś 3-4 tygodniei dam
Nie chcę się tak fotografować przed 10 tygodniem Ale wczoraj byliśmy na zakupach z M. i kupiłam tylko sweterek bo stwierdziłam, że po co mi teraz nowe spodnie jak za miesiąc i tak w nie nie wejdę ;pWiaterek lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Agnieszka0812 wrote:Też mamy dwa pokoje, mieszkanie kupowaliśmy 6 lat temu jak był dosyć spory boom mieszkaniowy, i ceny szalały, na szczęście kredyt mieszkaniowy spłacony, też rozglądamy się za większym, ale najpierw musimy sprzedać
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Tak jak pisze Marzusiax, plamienie tofii, brunatne to jest stara krew. Żywa krew to wtedy od razu do gina lub izba przyjęć.
Ja w środę robię betę i morfologię, zastanawiam się czy coś jeszcze, bo jedno wkłucie. W czwartek mam wizytę u gina, na 16.40 a Ty kiedy hiacyntka idziesz?
ja też w czwartek na 14:45Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Też mamy dwa pokoje, mieszkanie kupowaliśmy 6 lat temu jak był dosyć spory boom mieszkaniowy, i ceny szalały, na szczęście kredyt mieszkaniowy spłacony, też rozglądamy się za większym, ale najpierw musimy sprzedać
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:A takie z profilem brzuszka to może za jakieś 3-4 tygodniei dam
Nie chcę się tak fotografować przed 10 tygodniem Ale wczoraj byliśmy na zakupach z M. i kupiłam tylko sweterek bo stwierdziłam, że po co mi teraz nowe spodnie jak za miesiąc i tak w nie nie wejdę ;p2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:A co to jakiś zabobon ze zdjęciami ;P
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnypucek wrote:Nooo wszyscy mi mówią że mam twarz jak dziecko... Taką okrągłą i takie dziecięce oczy i policzki pucułowate ;p
Nie martw się mi do dzis piwska nie chca sprzedawać mam 28 lat a wygladam na 18 hahahah
Jak byłam z dzieckiem w szpitalu to kazali mi wyjść na wizycie i zawołać matkę dziecka wzięli mnie za siostrę hehehpucek, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość