Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnys1985 wrote:no wlasnie w sumie najwieksze odbicie mialas na sam koniec
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
roxa wrote:No i to juz po pozytywnej becie... Tak tez bylo widac ze wyzej ale na enpr bo ja mam tez tam konto i na biezaco to tam wszystko oznaczam bo jak dla mnie wykres temp jest duzo bardziej czytelny i duzo wyrazniej widac roznice temperatur... tu zalozylam konto jak enpr chwilowo nie dzialalo... a xostalam dla forum..
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Aga idziemy równo hahaha ja tez 4 rydz i 3 dni ja tez w środę robię betę tez sie denerwuje !!
hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Wiaterek wrote:A nie za wcześnie na plamienie? Jak długa masz tą fazę lutealną?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 13:11
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Hmm kupiłam w aptece tabletki na wypadnie włosów które mogą brać kobiety w ciąży.
Hiacynta dobrze ze juz wszystko ok uffhiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Nie wiem czy wam pisałam ale w piatek plamiłam na wieczór juz myślałam ze to poronienie ale trwało i to może kilka minut, kolor tego plamienia takie toffi może brąz, dobrze ze przeszło w sobotę rano juz bylo czysto
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:To dopiero 3 wykres jaki prowadzę. W jednym 15 a na drugim (gdzie owu miałam przerywanymi kreskami) 13. Co wykres to mam inny. I jak tu cokolwiek planować?
hiacynta99 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18