Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzusia też mam problem z włosami. Po poronieniu poszłam do fryzjera i obcięłam włosy troszeczkę dłużej niż do karku, ale to ze względu na to, że musiałam coś zmienić. Teraz mi lecą strasznie. Jak myję to garsciami wychodzą.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Już przestań z tym skokiem. Jego wcale nie musi być. Dziewczyny Ci właśnie piszą, że one w szczesliwym cyklu nie miały prawie w ogóle skoku. Ja mam całe 0,23 kreski to też jakiś duży skok nie jest. Ale skoro chcesz mieć niespodziankę
Renia7910 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Juz mnie w czerwcu na tym przedmiocie niestety uwalili..
Bo testy zdalam o opisowke i kazusy ocenial pan dr. Ktory uznal,ze no niby jest napisane,ale mogloby byc wiecej wiec 2 za calosc..lunadelrospo, s1985 lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Już przestań z tym skokiem. Jego wcale nie musi być. Dziewczyny Ci właśnie piszą, że one w szczesliwym cyklu nie miały prawie w ogóle skoku. Ja mam całe 0,23 kreski to też jakiś duży skok nie jest. Ale skoro chcesz mieć niespodziankę
Będzie coa być. I już -
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:No Sysia ekstra laska! Ja swojego nie wrzucam, wstyd! Tu same laseczki, nie pasuję do towarzystwa2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18