Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, jestem i ja
Początek tygodnia, a ja nawet mam dobry humor. Pogoda nie powala jakoś na kolana, jakoś tak strasznie jesiennie się zrobiło.
Ja dzisiaj 3 dzień cyklu, cieszę się, bo już niedługo możemy zacząć staranka
No i M. mi obiecał, że weźmie jeden dzień wolnego w okolicach mojej owulacji, wiec mam nadzieję, że będzie owocnie
Wiaterek mnie też się wydaje, że chyba wczoraj było ovu u CiebieWiaterek, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka ja w poprzednim cyklu miałam taki spadek duży i potem wzrost i już myślałam, ze to owu, potem nie było możliwości serduszkować bo byliśmy u rodziców i się okazało, że przegapiłam. Także teraz nie ma zmiłuj i jeszcze przez tydzień będą serduszka. Ja tam się cieszę, a i mój małż nie ma nic przeciwko
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Hej dziewczynki! Zaprowadziłam chłopców do szkoły, na betę poszłam (masakra 30zł), zakupy i dotarłam do domku zaraz jem śniadanko, postaram się nadrobić Was Kochane no i trza obiad dzieciakom ugotować i o 11 wychodzę po nich do szkoły...
monilia84, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Może i lekko kiczowate, ale mnie się podoba
Kupiłam na pamiątkę z myślą o moim Aniołku, który też zasnął...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3f9ceb618fa.jpgWiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aguś śliczny Aniołek, na grobie mojej córeczki górują Aniołki, co chwile jakiegoś jej kupujemy, z podróży pamiątki a wczoraj Klaudia jej kupiła motylka i specjalnie pojechaliśmy zawieźć siostrzyczce:)
A ja poprosiłam ją o czuwanie nad rodzeństwem, wierzę że nam pomożeAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyAguś, dobry pomysł z tym aniołkiem, śliczny.
Ja dzisiaj już nie testowałam, został mi 1 test, wykorzystam go w czwartek albo piątek nawet. Objawy mam, ale tak jak pisałam - to wszystko jest subiektywne, może być związane np. ze zmianą pogody. Dzisiaj mam wreszcie to zdjęcie gipsu, doczekać się nie mogę.
Co do skoku owulacyjnego - ja wczoraj oglądałam wykres mój z cyklu ciążowego i on płaski taki jakis był jak porownałam go z niektórymi z waszych, skok największy przed samym testem prawie, tak więc reguły nie ma. No i dlatego też bacznie obserwuję swoj obecny cykl
Pisałyście o włosach - ja zawsze reagowałam na stres itp. wyglądem włosów, teraz od samego zajścia w ciążę nie mogę pozbyć się łupieżu. Nawet jeśli zniknie to na kilka dni i później znów wraca. Macie na to jakiś sposób?
Ilonia wzywam Cię skarbie daj znać że brzuszek przestał boleć !!!!Agnieszka0812, s1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Aguś, dobry pomysł z tym aniołkiem, śliczny.
Ja dzisiaj już nie testowałam, został mi 1 test, wykorzystam go w czwartek albo piątek nawet. Objawy mam, ale tak jak pisałam - to wszystko jest subiektywne, może być związane np. ze zmianą pogody. Dzisiaj mam wreszcie to zdjęcie gipsu, doczekać się nie mogę.
Co do skoku owulacyjnego - ja wczoraj oglądałam wykres mój z cyklu ciążowego i on płaski taki jakis był jak porownałam go z niektórymi z waszych, skok największy przed samym testem prawie, tak więc reguły nie ma. No i dlatego też bacznie obserwuję swoj obecny cykl
Pisałyście o włosach - ja zawsze reagowałam na stres itp. wyglądem włosów, teraz od samego zajścia w ciążę nie mogę pozbyć się łupieżu. Nawet jeśli zniknie to na kilka dni i później znów wraca. Macie na to jakiś sposób?
Ilonia wzywam Cię skarbie daj znać że brzuszek przestał boleć !!!!
Ja też od stresu mam łupież, ale też od zmiany wody jak np gdzieś wyjeżdzam. Ja używałam tego zielonego szamponu z sayos, mnie pomagał. Ja byłam dziś na becie no i zaczęłam się stresować, że nic z tego nie będzie...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
pucek wrote:Poszlabym na grzyby dziewczyny
Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:No Sysia ekstra laska! Ja swojego nie wrzucam, wstyd! Tu same laseczki, nie pasuję do towarzystwa
Aguś a co może być nie tak? Będziesz miała piękną betę bo maluch rośnie i daje się we znakiAgnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Ja to samo, pozostaję przy bobasku w avatarze
Aguś a co może być nie tak? Będziesz miała piękną betę bo maluch rośnie i daje się we znakiFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aga kiedy wynik bety?
Renia,a próbowałas typowo aptecznych leków?
Wiaterek,dobrze,że choxiaz Tobie sie udalo:)
Wyprzedziłas mnie z testowaniem;)
Rozowa struzka zamieniła się w bardziej brązową plamę śluzu.
Jutro mam egzamin,jestem wkurzona,nerwowa,bo wokol milion spraw dk ogarnięcia.
Cykl trudbo,stracony.Trudno. -
nick nieaktualny
-
lunadelrospo wrote:Aga kiedy wynik bety?
Renia,a próbowałas typowo aptecznych leków?
Wiaterek,dobrze,że choxiaz Tobie sie udalo:)
Wyprzedziłas mnie z testowaniem;)
Rozowa struzka zamieniła się w bardziej brązową plamę śluzu.
Jutro mam egzamin,jestem wkurzona,nerwowa,bo wokol milion spraw dk ogarnięcia.
Cykl trudbo,stracony.Trudno.
Ja wyniki koło 13, chyba od 12 będę się logowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 10:10
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Na grzyby w tym roku nie ma co liczyć, bo było za sucho by narosła grzybnia. Nam pod domem co roku rosły maślaki. W tym roku nie ma ani jednej sztuki.
Sylwia jaka ty laska jesteś
Reniu daj znać jak będziesz po wizycie. Ja też zamierzam testować w sobotę o ile wcześniej okresu nie dostanę.
W tej Częstochowie totalna masakra. Masa ludzi, a do tego ulewa taka że wycieraczki nie nadążały.
Agnieszka śliczny aniołek.
U mnie kataru ciąg dalszy. Nie chce ktoś?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...