Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:Hej, Lunka no co Ty dużo dziewczyn ma tak ze stopniowo wzrasta ma być o ok. 0,2 stopnia w górę.
Laski a ci sądzicie u mnie? Było to owu czy nie było?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Wiaterek wrote:Hej, Lunka no co Ty dużo dziewczyn ma tak ze stopniowo wzrasta ma być o ok. 0,2 stopnia w górę.
Laski a ci sądzicie u mnie? Było to owu czy nie było?
Wiaterek sądzę, że miałaś ovu wczoraj, ale nie jestem specjalistką, zobaczymy czy tempka ci jeszcze podskoczy, a testu ovu wczoraj nie robiłaś ???
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
kurwa nie lubié z @ siedzie© w pracy pierwsze 3 dni ;/ tampon podpaska i wogole bym sié owinę cala bo mam wrażenie ze mi zaraz wszystko wycieknie,
a tak wogole jak na drugi dzien to zauwazylam ze skrzepy sa malenkie tycie tyciusienkie a nie ogromne jak pol piesci ;/ , acard wtedy nie pomogl wiec chyba organizm sam sobie pomogl, no i nie jest tak bolena ten bol to tak bardzie cmi mnie nic boli
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Monilka robiłam testy owu i rano był ciemny a wieczorem juz bardzo jasny wiec myślę że przegapiłam. Siklam dziś ale z porannego no i jest krecha ale nadal jaśniejsza.
Sysia moja ostatnia @ to była taka z mala ilością skrzepow, w sumie to ze 2 razy widziałam, a ja zwykle miewam dużo tego wiec przypuszczam że mogę endometrium nie było wystarczająco grube żeby się fasola zagnieździla.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
monilia84 wrote:Nio Sysia siedzenie w pracy z @ jest wkurzające, też zawsze mam takie głupie uczucie że mi cieknie, a pomyśl że jeszcze tylko 7 dni i będzie po wszystkim
ale pocieszenie nie hehehe
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
monilia84 wrote:Optymistycznie jest to że do przyjazdu męża już tylko 13 dni ale będziecie szaleć z seksikiem ehheheh
to jest pocieszenie
monilia84 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Niebwiem co jest,alw chyba na maksa moja szyjkę wymacalam bo pojawila sie rozowa strozka w śluzie..
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Monika przed poronieniem miałam kolo 16/17 dnia cyklu i tak obstawialam ze będzie. Tez czekam na temp czy pójdzie do góry, a dziś z mężem pewnie powtórzymy
jadę do tubowych dziewuszki, miłego dnia
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki