Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzusia, no pogoda była w kratkę, najpierw gorąco, potem deszcz i znowu gorąco. No i w nocy u mnie się zaczęło, chłopaki katar, kaszel...idę się zdrzemnąć chwilkę, bo po 11 wychodzę do szkoły i nie będzie mi dane odpocząćFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aga dokładnie, będzie piękna beta dzięki za wiruski.
Reszta zaciążonych bardzo proszę o wiruski pod wykresem, bo jesli owu nie było wczoraj, a wydaje mi sie, że było, to będzie dzisiaj
Renia sama wiesz kiedy najlepiej Ci test wyjdzie, jeśli uważasz że w czwartek to zatestuj w czwartek
Pucek grzyby to jest to. Jak na wakacjach byłam to się wybrałam, ale oczywiście nic nie było ze względu na suszę. Zastanawiam się czy teraz by coś znalazł, ale koło Krakowa to nie wiem nawet gdzie chodzić
A co Wy sie laski przejmujecie? Grunt to się dobze czuć we własnej skórze ;]
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Rok temu,we wrzesniu stracilam ponaf polowe wlosow..serio mialam łyse placki zwlaszca przy czole.. Stres,zycie na red bullu..
Balam sie ze do slubh wylysieje,qiec szukalam rozwiązania..
Poza pokrzywa którą pilam nałogowo,ale w okresie ciąży odstawilam bo nie są pewne wyniki badań.. To zaczęłam stosowac calcium pantotenicum ,za grosze w aptece i placente ampulki do wcierania..
Miesieczna kuracja to mniej niz 30zl,a po dwocj miesiacach zaczela mi rosnac masa wlosow nowych mam przy czole drugą grzywke:) pozniej nawet jak odstawilam to wlisy dalej lepsze,rosly szybciej.. -
pucek wrote:Luna nie stresuj sie bo zwariujesz. Popraw dzis na wszelki wypadek z mężem i będzie dobrze :*
A w kwestii ciąży?
Wpadlam w pułapkę nakręcania się nigdy nic nie robilam a nagle dwa termometry,testy,witaminy.. I sto raY dziennie sprawdzanie wykresu,szyjki..
To nie pomaga,zamiasy wkładać energię w naukę wkladalam w czekanie na testowanie i to był błąd.
-
Luna jak na moje oko to 18dc miałaś owulacje. Ja skoki mam rzędu 0,1. Jak temp w ogóle idzie do gór tzn że jest po owulacji. Popraw jeszcze dziś jak macie ochotę i nie denerwuj się
U mnie wcierka jantar daje dobre efekty ale ze systematycznością ze mnie kiepsko Ale muszę zacząć ją używać codziennie bo masakra. Wszędzie się walają moje włosy...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
No ale Lunka podpis masz piękny Ja też tak robie a nigdy tak nie miałam. Zresztą zaszłam w ciążę w pierwszym cykl starań i naprawdę nie spodziewałam się, że wszystko mi się poprzestawia po poronieniu. I ja właśnie dlatego to robię, żeby wyczuć moje ciało. Czuje, że powoli wraca do normy więc moze już jest gotowe na przyjęcie nowej fasolki? Zobaczymy. Jak nie teraz to w nastepnym cykluWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:No ale Lunka podpis masz piękny Ja też tak robie a nigdy tak nie miałam. Zresztą zaszłam w ciążę w pierwszym cykl starań i naprawdę nie spodziewałam się, że wszystko mi się poprzestawia po poronieniu. I ja właśnie dlatego to robię, żeby wyczuć moje ciało. Czuje, że powoli wraca do normy więc moze już jest gotowe na przyjęcie nowej fasolki? Zobaczymy. Jak nie teraz to w nastepnym cyklu
Czas gra dużą rolę tutaj..
Szkoda tylko,ze tak trudno o cierpliwość.
Dziękuje dziewczyny,chcecie mnie pocieszyć tylko ze ja jestem na siebie zła, że dalam się tak zeswirować..
Nie martwcie się,dam sobie radę, jak zawsze;)s1985 lubi tę wiadomość
-
Ty nie dałaś się zwariować tylko owulacja była odrobinę później niż myślałaś Trzymam kciuki za jutrzejszy egzamin, wiem co czujesz bo już nie zdałam raz egzaminu od którego zależy moja przyszłość. Tyle, że ja jak zapłacę to mogę do niego podchodzić tyle razy ile chcę Ty nie będziesz miała tego poblemu bo zdasz juto
Renia7910 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki