Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pucek wrote:Majóweczka
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
ilonia1984 wrote:A brzuch tez Cie pobolewa,najbardziej po bokach w pachwimnach takie klucia,ciagniecia,ciezko wytrzymac czasem i czaswm taki bol ze az do nog promienieje,ciagnie a od wczoraj to wlasnie te krzyz tak boli i promieniuje i strasznie sie martwie,kiedy to sie skonczy te zamarywianie sie,czy z moja.dzidzia dobrze wszystko,teraz dopiero zaczelo bolec micniej wszystko,ale widze nad lonem juz dosc spora gulke,to oznacza ze macica rosnie mam nadzieje,ze tak sie przez to czuje,taka obolala ale w srode jade na usg,w dupie z tymi pieniedzmi wszyatko bym zrobila zeby uspokoic sie i sprawdzic czy wszyatko z moja rybka dobrze
Wiaterek, ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
To jakies pocieszenie,ze nie tylko mnie cos boli i kluje i czuje sie jak bym w zoladku miala kamienie i mialo mi cos wyleciez z brzucha dolem...wiem,ze uspokoi,tylko na jak dlugo? Tydzien temu bylam na usg,rowno bo to byli w pon ale w srode juz bedzie poltora tygodnia...istne szalenstwocykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ilonia,naciskak lekarza z nfz,usg obowiązkowo i mize się uspokoisz..
Renia,Aga,tak straszylyście,chyba dla zabawy;) mega pozytywne
Jeszcze was tu kilka zostaloe do coming outu;)
Mama mi podrzucila obiad,zebym nie gotowala dzis chlopakom i pięć minut w samochodzie z kotletami i pół godziny nad kiblem..coś mnie dziś te zapachy katują..
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Ilonia,naciskak lekarza z nfz,usg obowiązkowo i mize się uspokoisz..
Mama mi podrzucila obiad,zebym nie gotowala dzis chlopakom i pięć minut w samochodzie z kotletami i pół godziny nad kiblem..coś mnie dziś te zapachy katują..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Madzik90 wrote:Zajrzalam dzisiaj i czytam ze Ilonia w stresie i pomyślałam ze ja pociesze ze to normalne;-) ja w czwartek zaczynam II trymestr i ciagle cos mnie rwie, a to w pachwinach a to jelita kłują. Narządy się nakladaja na siebie i cisną
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Ilonia,na te bole krzyza,wiem ze można okllkonpresy ciepłe.. Oczywiscie nie gorące i nie na brzuszek,tylko tak miejscowo na plecy..np termofir,albo takiw zelowe oklady z apteki.. I nie mogą być gorące.. To trochę uśmierzy ból i dodatkowo jak dasz sobie na stopy,pid koldre i herbata rozgrzewajaca to powinno na przeziebienje pomoc
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Ooo ja też bym chciała mieć gotowy obiadek ) jak mój M. wróci to robię dziś na kolację kaszaneczkę :D Wiem że to może nie brzmi zbyt apetycznie ale chodzę na rynek do takiego rzeźnika u którego już mój tata mięcho kupował I on robi sam kiełbaski, kaszanki i w ogóle I tylko taką kaszankę od niego jadam ;d i nawet mi smakuje
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:Ilonia,naciskak lekarza z nfz,usg obowiązkowo i mize się uspokoisz..
Mama mi podrzucila obiad,zebym nie gotowala dzis chlopakom i pięć minut w samochodzie z kotletami i pół godziny nad kiblem..coś mnie dziś te zapachy katują..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 15:48
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
pucek wrote:Ooo ja też bym chciała mieć gotowy obiadek ) jak mój M. wróci to robię dziś na kolację kaszaneczkę :D Wiem że to może nie brzmi zbyt apetycznie ale chodzę na rynek do takiego rzeźnika u którego już mój tata mięcho kupował I on robi sam kiełbaski, kaszanki i w ogóle I tylko taką kaszankę od niego jadam ;d i nawet mi smakuje2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ale Wam dziewczyny dobrze Ja może zmuszę mojego R. żeby coś mi ugotował a jak nie to KFC mnie dziś czeka bo nie mam weny żeby się dziś za to wziąć. I jeszcze godzina w pracy, a potem Wam muszę fotę zrobić
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
ilonia1984 wrote:A co ty na fnz to mnie zbada i tyle,nawet jak mnie skieruje na usg,to trzeba isc sie zapisac i czekac z pare dni napewno,wiec bezsesu ale pojde,zobaczymy co i jak a w srode pojde do mojego chyba,ze poczuje sie lepiej,no nie wiem sama...zobaczymy
Wiesz Ilonka,nie wiem jak jest u Ciebie,ale ja jak nie moglam sie umowic do lekarza,a chxialam cos sprawdzic,to szlam na iddzial ginekologiczny na izbę przyjęć..
Chwilę czasem trRba czekać, ale zbada Cię lekarz ktory nie ma tego w dupie i usg zrobi,jak tylko powiesz,ze boli..ilonia1984 lubi tę wiadomość