Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajnie ogląda sie Wasze fotki, to tak jakbyśmy się już znały, jeszcez zupełnie inaczej jest jak np na fb dziewczyny piszą to są w miare na bieżąco, dziewczyny z moich Majówek 2015 utworzyły sobie taką grupę i teraz wklejają fotki i piszą stale, fajne to jest
Chwile temu byłam u rodziców na herbatce, i mama do mnie mówi że moja córka ciągle o Wiktorii mówi, że jest jej przykro, że inne koleżanki mają siostry czy braciszków a ona jest sama. Od razu miałam łzy w oczach, bo też mi jej bardzo brakuje a mam nadzieję, że Bóg bedzie teraz nad nami czuwał i pozwoli mi zostać w Maju 2016 mamą ziemskiej kruszynki
Iloncia mam nadzieję, że poczujesz się lepiej i w środę lekarz sprawdzi co u maluszka słychać, ale na pewno wszystko jest w najlepszym porządeczkuilonia1984 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Fajnie ogląda sie Wasze fotki, to tak jakbyśmy się już znały, jeszcez zupełnie inaczej jest jak np na fb dziewczyny piszą to są w miare na bieżąco, dziewczyny z moich Majówek 2015 utworzyły sobie taką grupę i teraz wklejają fotki i piszą stale, fajne to jest
Chwile temu byłam u rodziców na herbatce, i mama do mnie mówi że moja córka ciągle o Wiktorii mówi, że jest jej przykro, że inne koleżanki mają siostry czy braciszków a ona jest sama. Od razu miałam łzy w oczach, bo też mi jej bardzo brakuje a mam nadzieję, że Bóg bedzie teraz nad nami czuwał i pozwoli mi zostać w Maju 2016 mamą ziemskiej kruszynki
Iloncia mam nadzieję, że poczujesz się lepiej i w środę lekarz sprawdzi co u maluszka słychać, ale na pewno wszystko jest w najlepszym porządeczku
I to na pewno speawi,że trochę żal za Wikusia ustąpi..
Rzeczywiście, to fajne,ze rozmawiam teraz z takimi realnymi osobami:)monilia84 lubi tę wiadomość
-
s1985 wrote:A ja wróciłam już za 4 tygodnie kolejne ;/, za to się u niego pozygalam a na koniec poplakalam mam dość, albo mi się wydaje albo on w ogóle nie jest delikatny ;/
Znalazłam..
Sysia,to wez mu tą nogą konkretnie...machnij;) następnym razem..moze zacznie być delikatny,jak fioletowa krowa;) -
Wiaterek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/98115a7bad1f.jpg
Na szybko bo mi mąz chodzi cały czas i pyta ci robie nie umiem tego wstawić, przekreca mi się
O losie,oddaj mi swoje włosy: ( zawsze chciałam być brunetką... -
lunadelrospo wrote:Bingo!
Znalazłam..
Sysia,to wez mu tą nogą konkretnie...machnij;) następnym razem..moze zacznie być delikatny,jak fioletowa krowa;)2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/98115a7bad1f.jpg
Na szybko bo mi mąz chodzi cały czas i pyta ci robie nie umiem tego wstawić, przekreca mi się2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny