Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wygląda mi na skromną i nieśmiałą dziewczynę, ale bardzo przyjazną, śliczna jesteś wiesz? Taka sarenka
Bad girl to tylko, że ma czarne włosy, bo one zawsze dodają powagi i takiej trochę srogości miałam czarne, blisko mi było w nich do wiedźmy
Ilonia no właśnie to profilowe poważniejsze, a tu taka młoda dupa! Super wyglądasz, a najciekawsze to, że na każdym zdjęciu inaczej-kobieta zmienną jest!Wiaterek, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Nio co do radosna to rzeczywiście, rzadko uśmiech mi schodzi z twarzy ale płakać też płacze z byle powodu
Na L4 to poszłabym już teraz nawet ale nie wiem czy ten nowy lekarz tak chętnie mi go da i nei wiem czy wytrzymam siedząc w domu. Z Wiki byłam na L4 od grudnia ale to było przymusowe L4 a z Klaudią pracowałam do 6 miesiąca.
Chciałabym rodziców odciążyć, żeby nie musieli mi pomagać przy Klaudii, nio zobaczymy co mi lekarz powie na wizycie jeśli wkońcu się na nią zapiszeWiaterek, s1985 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Renia może to plamienie to zagnieżdżenie? Idziesz do innego gina?
Dobrze by było, żebyś poszła może na monitoring, bo może masz tak ja,że pierwsze cykle pp bezovu?Ja wiem, że długo bym pewnie nie zaszła, gdyby nie dupek.
Przytulam Cię mocno! Buziak :*ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Teraz w pracy mamy spokój bo szefów nie ma bo wyjechali i wrócą dopiero w październiku, jest tylko drugi prezes a on raczej nie patrzy co kto robi
Także dzień w pracy wogóle mi nie leci, dłuży się, jedynie pisanko z Wami na forum daje mi satysfakcję
Jutro mam pierwsze zebranie w szkole i chce wygonić mojego męża bo jeszcze nie był u Klaudii nigdy a pewnie będą wybierać 3 klasową a ja na pewno się do tego nie nadaję
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
lunadelrospo wrote:Aha,ale bad girl w takim dobrym sensie,
Rachel Bilson,podobny typ urody
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a656c563420.jpg niby aniołek,
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5475131804bd.jpg
Ale nie do końca;)Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja nawet kiedy byłam najbardziej zbuntowana to w sumie byłam grzeczna. Głupot parę w życiu zrobiłam ale ogólnie nic wielkiego. Nudne mam życie
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ja nawet kiedy byłam najbardziej zbuntowana to w sumie byłam grzeczna. Głupot parę w życiu zrobiłam ale ogólnie nic wielkiego. Nudne mam życie
Kurde dziewczynh tak się boję, że skupic się nie mogę w brzuchu mi tak dziwnie drży ..
I z nwrwow ciagle odswiezam ovu zamiast powtarzać
..
Trzymajcie za mnie kciuki,a najlepiej to modlitwa do św. Rity od spraw beznadziejnych...
Postaram się już nie pisac do egzaminu..Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość