Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc dziewoje,ale mialam koszmarna noc o 21 zasnelam a o 1 bylam juz wyspana i do 3 sie krecilam z wielkimi mdlosciami az wkoncu wlaczylam tv i przy nim zasnelam,dzis ja mam zebranie popoludniu,choc wcale nie mam najmniejszej checi tam isc ;)marzusia faktycznie cos jest to podejrzane 4 dni plamienia,albo jestes w ciazy albo masz taki skapy okres...ale jakie te plamienia,slabe?Mocniejsze? Mam nadzieje,ze to malec tam sie lokuje,rob test jeszcze jeden
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Pisze że torbiel może przesunąć @ i temp nie spada. Tylko ja krwawienie mam w miarę w terminie. I przepraszam za obrazowość - jest jasna krew bez odrobiny śluzu. Tak jak by mi się w ogóle endometrium nie złuszczało. Jak by nie higiena to jedna podpaska na cały dzień to tak z wieeeelkim zapasem...
Rożnie piszą w necie. Jedni lekarze nic z torbielami nie robią, a inni przepisują anty na 3miechy Wolałabym uniknąć tych 3 miesięcy "postoju"Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 08:51
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Taka różowa krew to plamienie i może być plamieniem okołomiesiaczkowym w ciązy. Ja się już na ten temat oczytałam bo moja ostatnia miesiączka była w ogóle bez skrzepów, tyle, że nie miałam jasnej kwi tylko własnie bardzo ciemno bordową. Kochana Zrób jutro test, tylko z rana. Torbielą bym się nie przejmowała ja razie bo pewnie jej nie masz.;]
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Renia7910 wrote:Marzusia "super", moja @ też nie chce się rozkręcić, ovu wyznacza mi @ na niedzielę bo bierze pod uwagę poprzedni cykl gdy na wyjeździe byłam i się przedluzył. Zgodnie z normalną długością cyklu @ powinna się zacząć dzisiaj.
Renia7910 lubi tę wiadomość
lunadelrospo wrote:Marzusia,a wszystko dlatego,ze nie wrzucilas w koncu swojego zdjecia;)
monilia84, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Przepraszam Renia, nie uzupwlnialas na wykresie i moze nje doczytalam jesli o tym pisalas..
Mam nadzieję ze sprawa szybko sie rozwiąże, w jedna,lhb druga stronę.. Wazne zeby wiedzieć na czym się stoiAgnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość