Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny musiałam włączyć grzejnik w pracy bo normalnie zamarzam. Chyba mi się temp podniosła i stąd to zimno... Ale głowa już nie boli i to jest powód do prawdziwej radości W sobotę jedziemy z R. kupić łóżko to wtedy dopiero będzie radość z seksu
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Dziewczyny musiałam włączyć grzejnik w pracy bo normalnie zamarzam. Chyba mi się temp podniosła i stąd to zimno... Ale głowa już nie boli i to jest powód do prawdziwej radości W sobotę jedziemy z R. kupić łóżko to wtedy dopiero będzie radość z seksu
Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Może to okrutne,ale się zasmialam na myśl że mąż długo się cieszyć aktywnie zakupem nie będzie, jak dwie kreseczki na teście wyjdą, a Ty postanowisz o tymczasowym okresie separacji dla bezpieczenstwa;)
Wiaterek, Renia7910, pucek lubią tę wiadomość
-
Idę sobie meliskę walnąć, jak tu wytrzymać do 16:40, mam nadzieję, że poślizgu nie będzie
Lunka chyba ty pytałaś o zupę, dziś nie gotuję, zjadłam kanapkę z pasztetem własnej produkcji (od teściowej ), sałatą i grzybkami marynowanymi...jednak to nie było to
Dziś obiad u mamy, jak dam radę coś przełknąć przed wizytąWiaterek, monilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wiaterek wrote:Dziewczyny musiałam włączyć grzejnik w pracy bo normalnie zamarzam. Chyba mi się temp podniosła i stąd to zimno... Ale głowa już nie boli i to jest powód do prawdziwej radości W sobotę jedziemy z R. kupić łóżko to wtedy dopiero będzie radość z seksu
Wiaterek, monilia84, pucek, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aguś z wiadomych przyczyn skrzypi ehhehehe, my też zmieniliśmy łóżko bo poprzednie skrzypiało a tu po paru "próbach" kolejne skrzypi, i sąsiedzi pod nami wiedzą kiedy testujemy ehehhe
Trzymam kciuki za twoją wizytkę Aguś
Najlepiej mieć wizytę z rana to wtedy mniejszy stresik. Powiedz mi jaki masz termin porodu wg belly ?? 16.05Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Aguś z wiadomych przyczyn skrzypi ehhehehe, my też zmieniliśmy łóżko bo poprzednie skrzypiało a tu po paru "próbach" kolejne skrzypi, i sąsiedzi pod nami wiedzą kiedy testujemy ehehhe
Najlepiej mieć wizytę z rana to wtedy mniejszy stresik. Powiedz mi jaki masz termin porodu wg belly ?? 16.05Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monilia84 wrote:Aguś z wiadomych przyczyn skrzypi ehhehehe, my też zmieniliśmy łóżko bo poprzednie skrzypiało a tu po paru "próbach" kolejne skrzypi, i sąsiedzi pod nami wiedzą kiedy testujemy ehehhe
Najlepiej mieć wizytę z rana to wtedy mniejszy stresik. Powiedz mi jaki masz termin porodu wg belly ?? 16.05Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
Dzięki za kciuki dziewczyny Hiacynta też dziś ma, mój gin to w ogóle zawsze przyjmuje od 14, a ja jeszcze muszę mieć czas żeby do niego dojechać, jestem taka niespokojna i śpiąca jednocześnie, że biorę chlopa na kierowcę, a on i tak wyjdzie prędzej z pracy, więc wcześniej i tak by nie dało rady, niestety
Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ja chcę z tych tapicerowanych tylko nie wiem czy nam kasy starczy Na razie spimy na materacu i łóżko już nawet dla samych walorów estetycznych by sie przydało A sąsiedzi niech słyszą i zazdroszczą ;P Jeszcze pokrzyczę jak będą na mnie krzywo patrzeć
Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
No Monilka działasz ekspresowo nie poprawiałam, bo to jeszcze może trochę się przesunąć zobaczymy co gin powie, to jest taki początek, że ja w pierwszych ciążach to nie wiedziałam, że już jestem o jaka błoga jest ta nieświadomośćFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wiaterek wrote:ja chcę z tych tapicerowanych tylko nie wiem czy nam kasy starczy Na razie spimy na materacu i łóżko już nawet dla samych walorów estetycznych by sie przydało A sąsiedzi niech słyszą i zazdroszczą ;P Jeszcze pokrzyczę jak będą na mnie krzywo patrzeć
Jak tylko zDam ta sesje,bede robic tyle rzeczy..Agnieszka0812 lubi tę wiadomość