Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy mamy i wielkie łoże, ze maluch się kiedyś też pomieści jak zacznie wędrówki do rodziców, ale najpier będzie musiał załapać sztukę wdrapywania się na nie bo mamy bardzo wysokie łóżko (jak stoje przy nim to jest na wysokość moich pośladków)
Aguś padłam z tą kupą siana hahahahahahahahaha
Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
-
Jemu to się trochę zmieni jak weźmie Pucka na ręce pierwszy raz. Mój szwagier też mówił, że nie bedzie spał z młodą a nie minęło nawet 2 tygodnie jak smacznie spała obok siostry
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:renia rozmiem że jak @ sie nie rozkręci to jutero testujesz tak? :] Bo za 9 miesiecy to Twoja bratowa zostanie ciocią wiesz?
-
nick nieaktualny
-
Renia,nie wiem, czy Ci gratulowac.
Będą chyba lepsze okazje,narodziny Twojego Tadzia;)
Aga ja oczywiscie tez czekam na malenstwo na zdjęciu usg:)
A nadz młody to di dzis czasem w nocy się do lozka wpakuje,jak sie obudzi i nie moze zasnąć, albo jak mamy wieczor filmowy i zasypia u nas..
I to jest dopiero wyzwanie ,spac w lozku 140cm w trójkęAgnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Może to okrutne,ale się zasmialam na myśl że mąż długo się cieszyć aktywnie zakupem nie będzie, jak dwie kreseczki na teście wyjdą, a Ty postanowisz o tymczasowym okresie separacji dla bezpieczenstwa;)
Natalii00, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18