Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:tak serio to nie zdarza mi sie na nich krzyczeć Co do łożkowych spraw to zatrzymam to sobie w sekrecie
Wiaterek, Renia7910, Natalii00 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja też krzyczę w łóżku, mąż nie zatyka mi buzi Lubi jak krzyczę Wtedy tylko łapie mnie mocniej za włosy a ja cała mięknę Ahh... stare dobre czasy... Mam nadzieję że niedługo wrócimy do igraszek bo czuję że moje libido próbuje się podnosić z poziomu 0 ;p
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Ja też krzyczę w łóżku, mąż nie zatyka mi buzi Lubi jak krzyczę Wtedy tylko łapie mnie mocniej za włosy a ja cała mięknę Ahh... stare dobre czasy... Mam nadzieję że niedługo wrócimy do igraszek bo czuję że moje libido próbuje się podnosić z poziomu 0 ;p
pucek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
byliśmy na tym szczpenieu mały nawet nie zapłakał nic go nie bolało mówił, obiecałam mu cos za to jak bedzie dzielny no i ograbił mnie z kasy , dobrze ze te szczepeinia nie satak czesto ;p, zaraz szykuje sie na zebranie,
agus czekamy dawaj mms wczesniej dla cioteczki sysiAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
roxa wrote:Dziewczyny mam pytanie, moze glupie ale bedzie mjie meczyc jak go nie zadam...
Czy myslicie ze dzwiganie moze miec duzy wplyw na zagniezdzenie czy raczej nie ma jedno z drugim za wiele wspolnego?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnys1985 wrote:wiesz normalnie to kobieta nawet nie wie ze dochodzi do zagnieżdzenia i ze zachodzi w ciąze na 100 % tam wszystko jest tak chronione, wiec mysle ze nie ma to znaczenia
-
Ja dźwigam tony papierów w pracy i ciąża była. I Roxa to nie jest głupie, że pytasz. Jak coś Cie martwi albo frapuje to pytaj śmiało
s1985, Natalii00, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
roxa wrote:Dziewczyny mam pytanie, moze glupie ale bedzie mjie meczyc jak go nie zadam...
Czy myslicie ze dzwiganie moze miec duzy wplyw na zagniezdzenie czy raczej nie ma jedno z drugim za wiele wspolnego?
Mi się wydaje, że o ile to nie są jakieś wielkie rzeczy, powiedzmy... do 7 kg jak dla kobiety i o ile to nie jest dźwiganie non stop to myślę że nie powinno mieć nic wspólnego
Ale w Twojej sytuacji zapytałabym lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 15:29
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
Jezu ale ja się dziś obżeram... Już zjadłam 4 połówki bułki z masłem i miodem, dwa talerze zupy pomidorowej a teraz jeszcze poprawiam bułą z ciepłą kiełbaską keczupem i majonezem ;p ;p ale w sumie póki co to schudłam kg ;p
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnypucek wrote:Mi się wydaje, że o ile to nie są jakieś wielkie rzeczy, powiedzmy... do 7 kg jak dla kobiety i o ile to nie jest dźwiganie non stop to myślę że nie powinno mieć nic wspólnego
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/70aa210fc8bc.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c33ff3d5120b.jpg
monilia84 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Sysia uwielbiam :-* przecudne, gdzie kupiłaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 15:46
monilia84 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
roxa wrote:No u mnie to sa ludzie kolo 60-80kg ktorzy nie potrafia wogole lub ledwo co podeprzec sie na wlasnych nogach...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny