Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Ja do swojego starego reki pierwsza nie wyciągam mogę czekać nawet miesiąc !! Niech przeprasza i blaga nie poddawaj sie nie wiem o co poszło, ale trzymaj bata
hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyRenia7910 wrote:Co do mojej ręki -,od początku szlag mnie trafiał bo nie mogłam wsystkiego robić, najgorsze to włosy związać albo zakupy z 1 ręką na temblaku i torebka na ramieniu, no po prostu poezja. Ale radzę sobie, inwencja twórcza na pełnych obrotach. Ręką robię teraz wiele rzeczy, nawet ziemniaka obiorę jak trzeba teściowej szafki kuchenne też szorowałam, że o oknie ni wspomnę (ale to już lewą ręką było). Tylko że ostatnio zreflektowałam się że ta ręka dalej mnie boli, możliwe że zagalopowałam się w tej samodzielności i coś mi się przestawiło
Jak będzie bolec, lepiej skonsultować z lekarzem bo szkoda by bylo jeszcze raz nosić gips
Mykam :-* papa pozdrawiam hard Core kobitkis1985, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Ja ze swoim tez tylko w weekendy bo w delegacji.
ide się kąpaćRenia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d548e7cddae3.jpg
dla was moje kobietkiRenia7910 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Moj maz to tez nie wie jak instrukcja wyglada. A juz zeby zapytac o droge w obcym miescia - mozna zapomniec. Bedzie jeździl w kólko ale o droge nie zapyta.. ah te skorpiony..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Lżej mi tu z Wami
Sprawa nie warta rozdrapywania, pocięliśmy się 4 dni temu, mi juz dawno przeszło, ale czekam aż mnie przeprosi... A jemu sie przypomniało coś jeszcze sprzed stu lat. Wq... mnie, bo za 2 m-ce ślub bierzemy i trezba w knajpie menu ustalić i nie dość, ze go nie ma i za wszystkim sama latam, to nawet nie mogę z nim normalnie porozmawiać, bo ma muchy w nosie.
Hiacynta, przetrzymam go jeszcze, nie długo ale przetrzymam, bo tym razem wq... mnie na maksa. Najbardziej tym, ze mi juz preszła złosc, a on sie dalej stroszy
-
55monika5 wrote:Cześć, mam pytanie, może któraś zna odpowiedz czy zdarzyło się kiedyś Wam, aby podczas w okresie okołowulacyjnym podczas stosunku zabolał Was jajnik z którego była owulacja? co to może oznaczać? ja tak miałam w tym cyklu, taki nagły, silny ból
55monika5 wrote:ale orgazmu na pewno nie miałam zastanawiam sie czy możliwe jest aby podczas stosunku pęcherzyk pękł?
niezapominajka wrote:Lżej mi tu z Wami
Sprawa nie warta rozdrapywania, pocięliśmy się 4 dni temu, mi juz dawno przeszło, ale czekam aż mnie przeprosi... A jemu sie przypomniało coś jeszcze sprzed stu lat. Wq... mnie, bo za 2 m-ce ślub bierzemy i trezba w knajpie menu ustalić i nie dość, ze go nie ma i za wszystkim sama latam, to nawet nie mogę z nim normalnie porozmawiać, bo ma muchy w nosie.
Hiacynta, przetrzymam go jeszcze, nie długo ale przetrzymam, bo tym razem wq... mnie na maksa. Najbardziej tym, ze mi juz preszła złosc, a on sie dalej stroszy2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
trochę dziwny ten cykl miałam bo 25.08 test owulacyjny wyszedł pozytywny i tego samego dnia były starnia i wtedy też poczułam ten ból a 26.08 byłam na usg i gin powiedział że pęcherzyk pękł i jest płyn i jak zapytałam czy nadal się starać to powieział że już można przestać, dziwne bo przecież testy owulacyjne wychodza pozytywne dzień przed owulką no chyba że jestem jakaś inna
-
55monika5 wrote:trochę dziwny ten cykl miałam bo 25.08 test owulacyjny wyszedł pozytywny i tego samego dnia były starnia i wtedy też poczułam ten ból a 26.08 byłam na usg i gin powiedział że pęcherzyk pękł i jest płyn i jak zapytałam czy nadal się starać to powieział że już można przestać, dziwne bo przecież testy owulacyjne wychodza pozytywne dzień przed owulką no chyba że jestem jakaś inna2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
marzusiax wrote:Niezapominajka moze da sobie siana z muchami. Lepiej by tak dla niego bylo bo ustalisz menu sama a potem jemu to czy tamto nie bedzie pasowalo i co wtedy
s1985, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość