X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
Odpowiedz

Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    są plusy ui są minusy niestety ;/
    To jest główna przyczyna czemu nie poszłam na medycynę tylko te swoje bakterie wybrałam.

• s1985 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Ja do swojego starego reki pierwsza nie wyciągam mogę czekać nawet miesiąc !! Niech przeprasza i blaga nie poddawaj sie nie wiem o co poszło, ale trzymaj bata :)
    a my to różnie spotykamy się w pół drogi najczęściej w łóżku ;p jak jestesmy razem ;]

hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia7910 wrote:
    Co do mojej ręki -,od początku szlag mnie trafiał bo nie mogłam wsystkiego robić, najgorsze to włosy związać albo zakupy z 1 ręką na temblaku i torebka na ramieniu, no po prostu poezja. Ale radzę sobie, inwencja twórcza na pełnych obrotach. Ręką robię teraz wiele rzeczy, nawet ziemniaka obiorę jak trzeba :) teściowej szafki kuchenne też szorowałam, że o oknie ni wspomnę (ale to już lewą ręką było). Tylko że ostatnio zreflektowałam się że ta ręka dalej mnie boli, możliwe że zagalopowałam się w tej samodzielności i coś mi się przestawiło :/

Jak będzie bolec, lepiej skonsultować z lekarzem bo szkoda by bylo jeszcze raz nosić gips

Mykam :-* papa pozdrawiam hard Core kobitki <3

s1985, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka klutnia w ciszy na fb?

niezapominajka lubi tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d548e7cddae3.jpg

dla was moje kobietki

Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    a my to różnie spotykamy się w pół drogi najczęściej w łóżku ;p jak jestesmy razem ;]
    Ja ze swoim tez tylko w weekendy bo w delegacji.

• s1985 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Ja ze swoim tez tylko w weekendy bo w delegacji.
    to tez w lozku ale na odległość oboje lezymy przed komputerami ;p
    ide się kąpać

Renia7910 lubi tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d548e7cddae3.jpg

dla was moje kobietki
    Moj maz to tez nie wie jak instrukcja wyglada. A juz zeby zapytac o droge w obcym miescia - mozna zapomniec. Bedzie jeździl w kólko ale o droge nie zapyta.. ah te skorpiony..

Renia7910 lubi tę wiadomość

• 55monika5 Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam pytanie, może któraś zna odpowiedz :) czy zdarzyło się kiedyś Wam, aby podczas w okresie okołowulacyjnym podczas stosunku zabolał Was jajnik z którego była owulacja? co to może oznaczać? ja tak miałam w tym cyklu, taki nagły, silny ból

• s1985 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Moj maz to tez nie wie jak instrukcja wyglada. A juz zeby zapytac o droge w obcym miescia - mozna zapomniec. Bedzie jeździl w kólko ale o droge nie zapyta.. ah te skorpiony..
    hihi mój instrukcję w kibelku czyta ;]

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • niezapominajka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lżej mi tu z Wami :)
    Sprawa nie warta rozdrapywania, pocięliśmy się 4 dni temu, mi juz dawno przeszło, ale czekam aż mnie przeprosi... A jemu sie przypomniało coś jeszcze sprzed stu lat. Wq... mnie, bo za 2 m-ce ślub bierzemy i trezba w knajpie menu ustalić i nie dość, ze go nie ma i za wszystkim sama latam, to nawet nie mogę z nim normalnie porozmawiać, bo ma muchy w nosie.
    Hiacynta, przetrzymam go jeszcze, nie długo ale przetrzymam, bo tym razem wq... mnie na maksa. Najbardziej tym, ze mi juz preszła złosc, a on sie dalej stroszy

1usajw4zj5vrwf30.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    55monika5 wrote:
    Cześć, mam pytanie, może któraś zna odpowiedz :) czy zdarzyło się kiedyś Wam, aby podczas w okresie okołowulacyjnym podczas stosunku zabolał Was jajnik z którego była owulacja? co to może oznaczać? ja tak miałam w tym cyklu, taki nagły, silny ból
    Gdzies na necie czytalam ze orgazm moze wywolac owulacje ale ile w tym prawdy to nie wiem

• 55monika5 Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale orgazmu na pewno nie miałam :) zastanawiam sie czy możliwe jest aby podczas stosunku pęcherzyk pękł?

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka moze da sobie siana z muchami. Lepiej by tak dla niego bylo bo ustalisz menu sama a potem jemu to czy tamto nie bedzie pasowalo i co wtedy

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    55monika5 wrote:
    ale orgazmu na pewno nie miałam :) zastanawiam sie czy możliwe jest aby podczas stosunku pęcherzyk pękł?
    No mógł peknac :-) czemu by nie. Taki zbieg okolicznosci albo kolysanie tez troszke pomoglo :-) nochyba ze to zarodek sie wgryza :-)

• s1985 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka wrote:
    Lżej mi tu z Wami :)
    Sprawa nie warta rozdrapywania, pocięliśmy się 4 dni temu, mi juz dawno przeszło, ale czekam aż mnie przeprosi... A jemu sie przypomniało coś jeszcze sprzed stu lat. Wq... mnie, bo za 2 m-ce ślub bierzemy i trezba w knajpie menu ustalić i nie dość, ze go nie ma i za wszystkim sama latam, to nawet nie mogę z nim normalnie porozmawiać, bo ma muchy w nosie.
    Hiacynta, przetrzymam go jeszcze, nie długo ale przetrzymam, bo tym razem wq... mnie na maksa. Najbardziej tym, ze mi juz preszła złosc, a on sie dalej stroszy
    takie zachowanie małęgo dziecka pupanie nie ijuz bedziemy sie kłócić , no to ty sama czy z nim ten slub bierzesz , najgorzej tak na odległość grr nie lubic tego bo nawet normalnie pogadac nie idzie ;/

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • 55monika5 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trochę dziwny ten cykl miałam bo 25.08 test owulacyjny wyszedł pozytywny i tego samego dnia były starnia i wtedy też poczułam ten ból a 26.08 byłam na usg i gin powiedział że pęcherzyk pękł i jest płyn i jak zapytałam czy nadal się starać to powieział że już można przestać, dziwne bo przecież testy owulacyjne wychodza pozytywne dzień przed owulką no chyba że jestem jakaś inna :)

• s1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejq dziewcuszki leci mój ulubiony film na tvn :odwazna:

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    55monika5 wrote:
    trochę dziwny ten cykl miałam bo 25.08 test owulacyjny wyszedł pozytywny i tego samego dnia były starnia i wtedy też poczułam ten ból a 26.08 byłam na usg i gin powiedział że pęcherzyk pękł i jest płyn i jak zapytałam czy nadal się starać to powieział że już można przestać, dziwne bo przecież testy owulacyjne wychodza pozytywne dzień przed owulką no chyba że jestem jakaś inna :)
    z tymi testami jest różnie ;]

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • niezapominajka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Niezapominajka moze da sobie siana z muchami. Lepiej by tak dla niego bylo bo ustalisz menu sama a potem jemu to czy tamto nie bedzie pasowalo i co wtedy
    To bede mogła powiedziec... "a chciałam z toba skonsultowac..." ;)

s1985, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

1usajw4zj5vrwf30.png
‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ