Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:Dobra laski zwijam jutro praca mnie czeka znowu wyjeb wrócę, a w niedziele nocka... Chryste niech Ci ludzie siedzą w swoich chalpach a nie lamia sie tłuką zażynają..
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
marzusiax wrote:Kurde oplułam tableta..
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
hiacynta99 wrote:Dobra laski zwijam jutro praca mnie czeka znowu wyjeb wrócę, a w niedziele nocka... Chryste niech Ci ludzie siedzą w swoich chalpach a nie lamia sie tłuką zażynają..
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyGdzie tam pielęgniarka ehhh ja geniuszem nie bylam i nie jestem hahaha stetylizator medyczny wszystko narzędzia operacyjne zestawy itp sterylizuje i przy okazji napatrzę sie na bloku operacyjnym na ludzi
s1985, Renia7910, kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do mojej ręki -,od początku szlag mnie trafiał bo nie mogłam wsystkiego robić, najgorsze to włosy związać albo zakupy z 1 ręką na temblaku i torebka na ramieniu, no po prostu poezja. Ale radzę sobie, inwencja twórcza na pełnych obrotach. Ręką robię teraz wiele rzeczy, nawet ziemniaka obiorę jak trzeba teściowej szafki kuchenne też szorowałam, że o oknie ni wspomnę (ale to już lewą ręką było). Tylko że ostatnio zreflektowałam się że ta ręka dalej mnie boli, możliwe że zagalopowałam się w tej samodzielności i coś mi się przestawiło
-
nick nieaktualny
-
lunadelrospo wrote:Niezapominajka Tobie to medal się należy, że się dokopałaś tutaj i bez płaczu;)
No własnie się zastanawiam, czy nie płakać... Bo sie z moim starym pocięłam i juz czwarty dzień sie skubany nie odzywał,aż tu angle mu się słowotok na fb włączył - nie był miłyhiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Co do mojej ręki -,od początku szlag mnie trafiał bo nie mogłam wsystkiego robić, najgorsze to włosy związać albo zakupy z 1 ręką na temblaku i torebka na ramieniu, no po prostu poezja. Ale radzę sobie, inwencja twórcza na pełnych obrotach. Ręką robię teraz wiele rzeczy, nawet ziemniaka obiorę jak trzeba teściowej szafki kuchenne też szorowałam, że o oknie ni wspomnę (ale to już lewą ręką było). Tylko że ostatnio zreflektowałam się że ta ręka dalej mnie boli, możliwe że zagalopowałam się w tej samodzielności i coś mi się przestawiło2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
lunadelrospo wrote:Poza tym,istnieje duże prawdopodobienstwo,że jak juz ruszą, to pobudzą rozwój moich miesniakow,a wtedy czeka mnie juz bezwarunkowo usuwanie macicy od razu..
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
niezapominajka wrote:No własnie się zastanawiam, czy nie płakać... Bo sie z moim starym pocięłam i juz czwarty dzień sie skubany nie odzywał,aż tu angle mu się słowotok na fb włączył - nie był miły
hiacynta99, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:No własnie się zastanawiam, czy nie płakać... Bo sie z moim starym pocięłam i juz czwarty dzień sie skubany nie odzywał,aż tu angle mu się słowotok na fb włączył - nie był miły
Ja do swojego starego reki pierwsza nie wyciągam mogę czekać nawet miesiąc !! Niech przeprasza i blaga nie poddawaj sie nie wiem o co poszło, ale trzymaj batas1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Juz mi przeszło zachwyt nieraz lży mi pociekły jak np reanimowali dzieciatka z wypadku2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Renia to koniecznie zdjecie musisz zrobic. Reka moze bolec bo nie uzywalas miesni albo za ciasny gips jak dziewczyny sugeruja. Oby jakas bzdura a ni fakt ze cos sie źle zroslo
Renia7910, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...