Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
niezapominajka wrote:Niezła rehabilitacja
niezapominajka lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
hiacynta99 wrote:A tam na mnie Malo kto zwraca uwagę hahaha sama nawet nie zauwazylam ze Malo kto mnie widzi hahaha nie obrażam sie o bzdety
Ja sie ortopedów wystrzegam jak ogniahiacynta99, s1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
marzusiax wrote:Klementynka.. eh.. rozne maja ludzie zboczenia.. a jak ja wolasz? Tas taś? Cip cip? Czy bzzzzzz ?
Za uwielbiam gryzonie wiec mnie duze pajaki nie podniecaja kiedys czytalam ze gdzies w amazoni jest pajak ktory ma srednice odnózy dochodzaca do metra i moze zjesc kota. Jak bym miala takie stworzenie zamiast psa to chyba nikt by sie do domu nie zblizylmarzusiax lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:A tam na mnie Malo kto zwraca uwagę hahaha sama nawet nie zauwazylam ze Malo kto mnie widzi hahaha nie obrażam sie o bzdety
Ja sie ortopedów wystrzegam jak ognia
Bo to moje przypomnienie ze końcem września będę mogla znowu wrócić do HDK o ile mnie dopuszczakehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
marzusiax wrote:Klementynka.. eh.. rozne maja ludzie zboczenia.. a jak ja wolasz? Tas taś? Cip cip? Czy bzzzzzz ?
Za uwielbiam gryzonie wiec mnie duze pajaki nie podniecaja kiedys czytalam ze gdzies w amazoni jest pajak ktory ma srednice odnózy dochodzaca do metra i moze zjesc kota. Jak bym miala takie stworzenie zamiast psa to chyba nikt by sie do domu nie zblizylhiacynta99 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:O matko przyjedź do mnie, nie cierpię prasowania, wolę zmywac
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Bo to moje przypomnienie ze końcem września będę mogla znowu wrócić do HDK o ile mnie dopuszcza
hiacynta99 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Renia jedna reka wojowac z żelaskiem to jakaś masaka. Ogolnie cos zrobic bez jednej ręki to cięzko
A wiecie co 2 tyg temu pokazywali w tv - wsadzili 2 mlodych ludzi do aparatury do rezonasu magnetycznego i kazali im sie bzykac, a naukowcy ogladali sobie na minitorku jak sie penis zachowuje. Ja o tym mezowi opowiedzialam to sie zaczol smiac ze to sie nazywa '' sex bez tajemnic''Agnieszka0812, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
hiacynta99 wrote:Bo to moje przypomnienie ze końcem września będę mogla znowu wrócić do HDK o ile mnie dopuszcza
Idę spać dziewczyny, straszny mam samolothiacynta99, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:No rozumiem ze sieje avatarem strach przed małpa. Hahaha
Ale spoko ja ja od was zbieram , biorę to na klatę hahahiacynta99 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:A mieliby nie? Ja nie bardzo się znam...
Idę spać dziewczyny, straszny mam samolothiacynta99 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:No normalnie jakaś choroba..obcych bab siki na patyku oglądać.. Wasze to jeszcze inaczej,ale obcych:)
s1985, hiacynta99, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...