Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
niezapominajka wrote:Oj dziewczyny...
Sysia, musiałam sie przedrzeć przez tamten wątek, zeby do Was trafić. Człowieka dwa dni na forum nie ma i takie rewelacje
Choć nie wiem, czy nie powinnam sie na Was obrazić za czasami brak reakcji i odpowiedzi na moje posty i tego, ze nikt nie zauważył, że mnie nie było
Znaczy Sysia rozumie mnie jak nikt w moim bólu i zawsze służy ramieniem
Wprawdzie jestem dopiero na 9str nowego wątku, ale już zdążyłam sie zorientować, ze Aga w tajemnicy zaciążyła
Aga, ja miałam taką samą sytuację jak zaszłam w kwietniu w ciążę. Musialam rozwiać wątpliwosci i poszłam na betę.
Wiaterek, a Ciebie ta ręka nie boli?hiacynta99 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
marzusiax wrote:Gdzies dziewczyny pisaly ze nie nie wystarczy powywalac wszystkie suche rzeczy, tylko trzeba tez szafki poodsowac bo za meblami tez moga byc. U mamy to wchodzily do nierozpakowanej cherbaty, na wszelkich zgieciach foliowych np przy makaronach, a sloiki przed zakreceniem zabespieczala folia bo potrafily pod nakretke wejsc. Strasznie hujostwo a lepy wylapuja tylko te co fruwaja, larwy i jajka trzeba wyrzucic. To gorsze jak mrowki2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
niezapominajka wrote:Oj dziewczyny...
Sysia, musiałam sie przedrzeć przez tamten wątek, zeby do Was trafić. Człowieka dwa dni na forum nie ma i takie rewelacje
Choć nie wiem, czy nie powinnam sie na Was obrazić za czasami brak reakcji i odpowiedzi na moje posty i tego, ze nikt nie zauważył, że mnie nie było
Znaczy Sysia rozumie mnie jak nikt w moim bólu i zawsze służy ramieniem
Wprawdzie jestem dopiero na 9str nowego wątku, ale już zdążyłam sie zorientować, ze Aga w tajemnicy zaciążyła
Aga, ja miałam taką samą sytuację jak zaszłam w kwietniu w ciążę. Musialam rozwiać wątpliwosci i poszłam na betę.
Wiaterek, a Ciebie ta ręka nie boli?niezapominajka lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Hahaha niezapominajka jesteś rewelacyjna - w tajemnicy no zobaczymy, na razie rennie wzięłam, bo mam straszną zgage i mdli mnie
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mole nie gryza ale zniszcza cala mozliwa zywnosc. Makarony, maki, platki, cherbaty wsio wsio. Na mrowki wysypiesz granulat, wezma do siebie i sie wytruja a na to nie ma nic oprocz tych lepow- no chyba ze cos nowego wymyslili ale ja o tym nie slyszalam
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:No bo @ to jak ridż, pojawia sie i znika i zabawia sie z kazda laska
a o te wygibasy na wykresie to o mnie ci chodzilo? Ja co cykl to inne gory mam wiec dla mnie to nic dziwnegoAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
marzusiax wrote:Mole nie gryza ale zniszcza cala mozliwa zywnosc. Makarony, maki, platki, cherbaty wsio wsio. Na mrowki wysypiesz granulat, wezma do siebie i sie wytruja a na to nie ma nic oprocz tych lepow- no chyba ze cos nowego wymyslili ale ja o tym nie slyszalam2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:na sama mysl mnie swedzi ;p
Renia7910, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Powiedziala ta co trzyma w domu pajaka fuj!! Ja bym po nocach nie spala ze mi to ucieknie z terrarium2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnys1985 wrote:a czy ja ci wiadomości nie napisałam o wątek? ;]
Ja sie ortopedów wystrzegam jak ogniaRenia7910, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:o boshe... jest ja tam nie wchodzę prawie chyba mnie jednak lubisz2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
hiacynta99 wrote:A tam na mnie Malo kto zwraca uwagę hahaha sama nawet nie zauwazylam ze Malo kto mnie widzi hahaha nie obrażam sie o bzdety
Ja sie ortopedów wystrzegam jak ogniahiacynta99 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Sylwuś ja to Cię podziwiam z tym pajakiem, ja nawet w zoo nie mam odwagi oglądać, a co dopiero w mieszkaniu z dziećmi trzymać nawet myśleć nie chcę, bo jeszcze nie będę mogła spać
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
MOJEGO RIDŻA!
W końcu to facet,zniewiesciały,ale facet;)
Niezapominajka Tobie to medal się należy, że się dokopałaś tutaj i bez płaczu;)
Przegladalam sobie teraz galerię testów (nowe zajęcie) i tak sobie patrzę że sporo lasek testy ma w 7dpo i pozytywne..te bejbiki,to jakies zwariowane! Ze się tak szybko rzucają w oczy;)s1985, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:MOJEGO RIDŻA!
W końcu to facet,zniewiesciały,ale facet;)
Niezapominajka Tobie to medal się należy, że się dokopałaś tutaj i bez płaczu;)
Przegladalam sobie teraz galerię testów (nowe zajęcie) i tak sobie patrzę że sporo lasek testy ma w 7dpo i pozytywne..te bejbiki,to jakies zwariowane! Ze się tak szybko rzucają w oczy;)2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:ale za to much nie mam i komarów ;p bo moja klementyna na noc na polowanie chodzi ;p hihi zarcik, nie jest taka straszna jak się ją bliżej pozna, 3ba z nia kielonka wypić wtedy jak siostra juz ;p
s1985 lubi tę wiadomość
-
Klementynka.. eh.. rozne maja ludzie zboczenia.. a jak ja wolasz? Tas taś? Cip cip? Czy bzzzzzz ?
Za uwielbiam gryzonie wiec mnie duze pajaki nie podniecaja kiedys czytalam ze gdzies w amazoni jest pajak ktory ma srednice odnózy dochodzaca do metra i moze zjesc kota. Jak bym miala takie stworzenie zamiast psa to chyba nikt by sie do domu nie zblizyls1985 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...