Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
boje się oglądać takich filmów bo mąż mnie pożniej o coś osądzi jak troche kredne z filmów i przenoszę do sypialni ;plunadelrospo wrote:Historia Marii Antoniny, królowej Francji..ale od trochę innej strony..
O tym jaką stała się rozpustną imprezowiczką
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyNo juz polowa
po I trymestrze zaczął czas szybciej płynąć
ale płci jeszcze nie znam. Życzę Wam starając się wszystkiego co najlepsze, wzajemnego wsparcia i przesyłam wiruski :* a co do tamtego wątku to miał być azyl a stał się kwas chyba jak na każdym innym
dlatego tutaj życzę Wam jak najlepiej :* żeby ten wątek był inny i szczęśliwy ;*
s1985, lunadelrospo, Agnieszka0812, Renia7910, matylda08, ilonia1984, Wiaterek, monilia84 lubią tę wiadomość
-
dzięki i zaglądaj do nas i rozsyłaj co jakis czas nam to co 3ba, szczęśliwego rozwiązania i dużo zdrowia ;]paznokietek wrote:No juz polowa
po I trymestrze zaczął czas szybciej płynąć
ale płci jeszcze nie znam. Życzę Wam starając się wszystkiego co najlepsze, wzajemnego wsparcia i przesyłam wiruski :* a co do tamtego wątku to miał być azyl a stał się kwas chyba jak na każdym innym
dlatego tutaj życzę Wam jak najlepiej :* żeby ten wątek był inny i szczęśliwy ;*2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyWrrrr!!! W mące znalazłam robale !
W zeszłym tygodniu otworzyłam nową paczkę otrębów i w środku były mole spozywcze, wywaliłam wszystko. Łudziłam się że cholery nie rozeszły się po kuchni a tu klops. I co ja mam teraz zrobić??? Wywaliłam mąkę, inne otręby, kotlety sojowe i mąkę kukurydzianą. Nawet jak zrobię zakupy to przynajmniej przez jakiś czas tego nie rozpakuję do szafki. A te cholerstwa mogą żyć w ukryciu nawet 2 lata!!!
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
to dawaj dla mojego pająka;]Renia7910 wrote:Wrrrr!!! W mące znalazłam robale !
W zeszłym tygodniu otworzyłam nową paczkę otrębów i w środku były mole spozywcze, wywaliłam wszystko. Łudziłam się że cholery nie rozeszły się po kuchni a tu klops. I co ja mam teraz zrobić??? Wywaliłam mąkę, inne otręby, kotlety sojowe i mąkę kukurydzianą. Nawet jak zrobię zakupy to przynajmniej przez jakiś czas tego nie rozpakuję do szafki. A te cholerstwa mogą żyć w ukryciu nawet 2 lata!!!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Znam ten ból Renia, też tak miałam.. Co otworzylam to te pajęczynki były..
Ja wyrzucilam wszystko, odkurzylam szafki sufit,cala kuchnię.. Worek z odkurzacza wyrzucilam a to co kupowałam później zamykalalm w pudełkach.A w szafkach w kuchni nakleiłam takie naklejki raid chyba
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBędę zaglądała z przyjemnością
życzę żeby każdej z Was we wrześniu się udało ;* ja w miesiąc po zalogowaniu się na ovu zaszłam w ciążę, oczywiście byłam zdesperowana, wkrecam sobie bo tak usilnie chciałam. I miałam przeczucie... udało się wtedy
a więc dla każdej z Was niech wrzesień będzie szczęśliwy bo wiem co czujecie....
Agnieszka0812, Renia7910, s1985, kehlana_miyu, ilonia1984, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Nie lubię! miałam też, wszystko musiałam wyrzucić, nawet zioła, przyprawy. Musisz wymyć, ja kupiłam takie lepy na drzwi szafki na mole spozywcze, teraz pchają się do światła, ale mogą też przez komin wentylacyjny i w produktach ze sklepuRenia7910 wrote:Wrrrr!!! W mące znalazłam robale !
W zeszłym tygodniu otworzyłam nową paczkę otrębów i w środku były mole spozywcze, wywaliłam wszystko. Łudziłam się że cholery nie rozeszły się po kuchni a tu klops. I co ja mam teraz zrobić??? Wywaliłam mąkę, inne otręby, kotlety sojowe i mąkę kukurydzianą. Nawet jak zrobię zakupy to przynajmniej przez jakiś czas tego nie rozpakuję do szafki. A te cholerstwa mogą żyć w ukryciu nawet 2 lata!!!
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyJa mąkę pszenną miałam w pojemniku a jednak robale się pokazały. Tylko te cholerne otręby miałam w torebce i wystarczyłolunadelrospo wrote:Znam ten ból Renia, też tak miałam.. Co otworzylam to te pajęczynki były..
Ja wyrzucilam wszystko, odkurzylam szafki sufit,cala kuchnię.. Worek z odkurzacza wyrzucilam a to co kupowałam później zamykalalm w pudełkach.A w szafkach w kuchni nakleiłam takie naklejki raid chyba
-
Znowu? Dopiero co lecial. Ja pier... jak dzis jest poter to jutro sobota .. zajebiscie i znowu robotas1985 wrote:na tvn leci Hary Portwel

s1985, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość

Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Gdzies dziewczyny pisaly ze nie nie wystarczy powywalac wszystkie suche rzeczy, tylko trzeba tez szafki poodsowac bo za meblami tez moga byc. U mamy to wchodzily do nierozpakowanej cherbaty, na wszelkich zgieciach foliowych np przy makaronach, a sloiki przed zakreceniem zabespieczala folia bo potrafily pod nakretke wejsc. Strasznie hujostwo
a lepy wylapuja tylko te co fruwaja, larwy i jajka trzeba wyrzucic. To gorsze jak mrowki
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość

Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Oj dziewczyny...
Sysia, musiałam sie przedrzeć przez tamten wątek, zeby do Was trafić. Człowieka dwa dni na forum nie ma i takie rewelacje
Choć nie wiem, czy nie powinnam sie na Was obrazić za czasami brak reakcji i odpowiedzi na moje posty i tego, ze nikt nie zauważył, że mnie nie było
Znaczy Sysia rozumie mnie jak nikt w moim bólu i zawsze służy ramieniem
Wprawdzie jestem dopiero na 9str nowego wątku, ale już zdążyłam sie zorientować, ze Aga w tajemnicy zaciążyła
Aga, ja miałam taką samą sytuację jak zaszłam w kwietniu w ciążę. Musialam rozwiać wątpliwosci i poszłam na betę.Nie mogę wejsć na twój wykres, wiec cieżko mi coś wyniuchać
Wiaterek, a Ciebie ta ręka nie boli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 22:18
Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
No bo @ to jak ridż, pojawia sie i znika i zabawia sie z kazda laskalunadelrospo wrote:Marzusia,wiesz,że jak zobaczylam 'ridż' to mi się ten z mody na sukces przed oczami pojawil...i co to ma wspólnego z @

a o te wygibasy na wykresie to o mnie ci chodzilo? Ja co cykl to inne gory mam wiec dla mnie to nic dziwnego
kehlana_miyu lubi tę wiadomość

Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...