Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:Historia Marii Antoniny, królowej Francji..ale od trochę innej strony..
O tym jaką stała się rozpustną imprezowiczką2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyNo juz polowa po I trymestrze zaczął czas szybciej płynąć ale płci jeszcze nie znam. Życzę Wam starając się wszystkiego co najlepsze, wzajemnego wsparcia i przesyłam wiruski :* a co do tamtego wątku to miał być azyl a stał się kwas chyba jak na każdym innym dlatego tutaj życzę Wam jak najlepiej :* żeby ten wątek był inny i szczęśliwy ;*
s1985, lunadelrospo, Agnieszka0812, Renia7910, matylda08, ilonia1984, Wiaterek, monilia84 lubią tę wiadomość
-
paznokietek wrote:No juz polowa po I trymestrze zaczął czas szybciej płynąć ale płci jeszcze nie znam. Życzę Wam starając się wszystkiego co najlepsze, wzajemnego wsparcia i przesyłam wiruski :* a co do tamtego wątku to miał być azyl a stał się kwas chyba jak na każdym innym dlatego tutaj życzę Wam jak najlepiej :* żeby ten wątek był inny i szczęśliwy ;*2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyWrrrr!!! W mące znalazłam robale !
W zeszłym tygodniu otworzyłam nową paczkę otrębów i w środku były mole spozywcze, wywaliłam wszystko. Łudziłam się że cholery nie rozeszły się po kuchni a tu klops. I co ja mam teraz zrobić??? Wywaliłam mąkę, inne otręby, kotlety sojowe i mąkę kukurydzianą. Nawet jak zrobię zakupy to przynajmniej przez jakiś czas tego nie rozpakuję do szafki. A te cholerstwa mogą żyć w ukryciu nawet 2 lata!!!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Wrrrr!!! W mące znalazłam robale !
W zeszłym tygodniu otworzyłam nową paczkę otrębów i w środku były mole spozywcze, wywaliłam wszystko. Łudziłam się że cholery nie rozeszły się po kuchni a tu klops. I co ja mam teraz zrobić??? Wywaliłam mąkę, inne otręby, kotlety sojowe i mąkę kukurydzianą. Nawet jak zrobię zakupy to przynajmniej przez jakiś czas tego nie rozpakuję do szafki. A te cholerstwa mogą żyć w ukryciu nawet 2 lata!!!2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Znam ten ból Renia, też tak miałam.. Co otworzylam to te pajęczynki były..
Ja wyrzucilam wszystko, odkurzylam szafki sufit,cala kuchnię.. Worek z odkurzacza wyrzucilam a to co kupowałam później zamykalalm w pudełkach.A w szafkach w kuchni nakleiłam takie naklejki raid chybaAgnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBędę zaglądała z przyjemnością życzę żeby każdej z Was we wrześniu się udało ;* ja w miesiąc po zalogowaniu się na ovu zaszłam w ciążę, oczywiście byłam zdesperowana, wkrecam sobie bo tak usilnie chciałam. I miałam przeczucie... udało się wtedy a więc dla każdej z Was niech wrzesień będzie szczęśliwy bo wiem co czujecie....
Agnieszka0812, Renia7910, s1985, kehlana_miyu, ilonia1984, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Wrrrr!!! W mące znalazłam robale !
W zeszłym tygodniu otworzyłam nową paczkę otrębów i w środku były mole spozywcze, wywaliłam wszystko. Łudziłam się że cholery nie rozeszły się po kuchni a tu klops. I co ja mam teraz zrobić??? Wywaliłam mąkę, inne otręby, kotlety sojowe i mąkę kukurydzianą. Nawet jak zrobię zakupy to przynajmniej przez jakiś czas tego nie rozpakuję do szafki. A te cholerstwa mogą żyć w ukryciu nawet 2 lata!!!Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Znam ten ból Renia, też tak miałam.. Co otworzylam to te pajęczynki były..
Ja wyrzucilam wszystko, odkurzylam szafki sufit,cala kuchnię.. Worek z odkurzacza wyrzucilam a to co kupowałam później zamykalalm w pudełkach.A w szafkach w kuchni nakleiłam takie naklejki raid chyba -
s1985 wrote:na tvn leci Hary Portwel
s1985, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Gdzies dziewczyny pisaly ze nie nie wystarczy powywalac wszystkie suche rzeczy, tylko trzeba tez szafki poodsowac bo za meblami tez moga byc. U mamy to wchodzily do nierozpakowanej cherbaty, na wszelkich zgieciach foliowych np przy makaronach, a sloiki przed zakreceniem zabespieczala folia bo potrafily pod nakretke wejsc. Strasznie hujostwo a lepy wylapuja tylko te co fruwaja, larwy i jajka trzeba wyrzucic. To gorsze jak mrowki
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Oj dziewczyny...
Sysia, musiałam sie przedrzeć przez tamten wątek, zeby do Was trafić. Człowieka dwa dni na forum nie ma i takie rewelacje
Choć nie wiem, czy nie powinnam sie na Was obrazić za czasami brak reakcji i odpowiedzi na moje posty i tego, ze nikt nie zauważył, że mnie nie było
Znaczy Sysia rozumie mnie jak nikt w moim bólu i zawsze służy ramieniem
Wprawdzie jestem dopiero na 9str nowego wątku, ale już zdążyłam sie zorientować, ze Aga w tajemnicy zaciążyła
Aga, ja miałam taką samą sytuację jak zaszłam w kwietniu w ciążę. Musialam rozwiać wątpliwosci i poszłam na betę.Nie mogę wejsć na twój wykres, wiec cieżko mi coś wyniuchać
Wiaterek, a Ciebie ta ręka nie boli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 22:18
Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Marzusia,wiesz,że jak zobaczylam 'ridż' to mi się ten z mody na sukces przed oczami pojawil...i co to ma wspólnego z @
a o te wygibasy na wykresie to o mnie ci chodzilo? Ja co cykl to inne gory mam wiec dla mnie to nic dziwnego
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...